خدمات توانبخشی تحت پوشش بیمه قرار ندارند



در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

محمد تقی جغتایی، مشاور وزیر در امر توانبخشی در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد تقی جغتایی، مشاور وزیر در امر توانبخشی در گفت وگو با خبرنگاراظهار کرد: امروزه ما پیشرفت خوبی در زمینه اختلالات علوم اعصابی در کشور داشته ایم و خدمات در سطح مناسبی به بیماران جهت درمان ارائه شده است.

مشاور وزیر در امر توانبخشی ادامه داد: در حال حاضر برخی از خدمات توانبخشی تحت پوشش صندوق های بیمه گر قرار گرفته است، اما تمام خدمات ارائه شده به بیماران از سوی صندوق های بیمه گر حمایت نمی شوند و در این خصوص ما نیازمند حمایت بیشتر دولت و تامین منابع مالی در این زمینه هستیم.

ایجاد کلینیک های تشخیص علوم اعصاب

او با اشاره به اجرای برنامه غربالگری کودکان اوتیسم گفت: در انجام برنامه غربالگری کودکان بالای ۱۸ ماه، آن هایی که مبتلا به عارضه اوتیسم از نوع خفیف هستند به طور کامل درمان می شوند و کودکان مبتلا به نوع شدید آن با انجام کار های درمانی وتشخیص به موقع درجه بیماری آن ها کاهش پیدا می کند.

جغتایی تاکید کرد: متاسفانه بیماران اوتیسم پایگاه و جایگاه اجتماعی در جامعه ندارند و به درستی نمی توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند. به همین دلیل درنظر داریم با انجام برنامه غربالگری که با همکاری سازمان بهزیستی و وزارت آموزش و پرورش در سراسر کشور انجام می شود؛ بخشی از مشکل کودکان اوتیسم را با انجام این کار های درمانی برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: بیماریابی در زمینه عارضه ایدز امری روتین در سراسر کشور است مشاور وزیر در امر توانبخشی گفت: اختلالات علوم شناختی و علوم اعصاب یکی از موضوعات مهم در زمینه تشخیص به موقع و درمان بیماران مبتلا به اختلالات عصبی و حتی اوتیسم است و اقدامات خوبی در زمینه ایجاد کلینیک های تشخیصی در سراسر کشور انجام شده است. مشاور وزیر در امر توانبخشی گفت: اختلالات علوم شناختی و علوم اعصاب یکی از موضوعات مهم در زمینه تشخیص به موقع و درمان بیماران مبتلا به اختلالات عصبی و حتی اوتیسم است و اقدامات خوبی در زمینه ایجاد کلینیک های تشخیصی در سراسر کشور انجام شده است.



انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خدمات توانبخشی تحت پوشش بیمه قرار ندارند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.