از تشدید اوضاع در سوئیس تا رکورد مبتلایان روزانه در اسکاتلند



به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، دلتا کرونا همچنان در اروپا جولان داده و با وجود تسریع کمپین واکسیناسیون همچنان قربانیان بیشتری می گیرد.

تزریق بیش از ۱۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که حدود ۸ ماه بعد از آغاز واکسیناسیون در آلمان بیش از ۱۰۰ میلیون دوز واکسن در این کشور تزریق شده است.

«ینز اشپاهن»، وزیر بهداشت آلمان روز چهارشنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد که این یکی از بزرگترین دستاوردهای لجستیکی در تاریخ کشور ما است. بر این اساس دقیقا تا به حال در این کشور ۱۰۰٫۲ میلیون دوز واکسن تزریق شده است.

بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت آلمان حدود ۵۹٫۴ درصد مردم این کشور کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند و ۶۴٫۴ درصد هم حداقل اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

کاهش مصونیت در برابر کرونا ۶ ماه بعد از تزریق دوز دوم واکسن های فایزر و آسترازنکا

بر اساس یک مطالعه انگلیسی مصونیت در برابر ویروس کرونا با واکسن های فایزر و آسترازنکا ۶ ماه بعد از تزریق دوز دوم کاهش می یابد. «تیم اسپکتر»، اپیدمیولوژیست در کینگ کالج لندن و سرپرست این تیم مطالعه ای در این باره گفته که این امر به واکسیناسیون تقویت کننده نیاز دارد.

وی در این باره گفت: ما نمی توانیم نظاره گر این موضوع باشیم که محافظت و ایمنی در برابر ویروس به آرامی از بین می رود در حالی که موارد ابتلا همچنان بالا است و احتمال ابتلا وجود دارد.

بر اساس این مطالعه مصونیت در برابر ویروس ۵ تا ۶ ماه بعد از تزریق دومین دوز واکسن فایزر از ۸۸ به ۷۴ کاهش می یابد و در واکسن آسترازنکا تاثیر بعد از ۴ تا ۵ ماه از ۷۷ به ۶۷ درصد کاهش می یابد. در بدترین حالت تخمین زده شده که مصونیت افراد مسن واکسینه شده با این واکسن ها تا زمستان می تواند به زیر ۵۰ برسد. انگلیس اعلام کرده که در سال جاری میلادی می خواهد واکسیناسیون مرحله سوم را آغاز کند.

این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی در حال حاضر هیچ دلیلی برای واکسیناسیون تقویتی مرحله سوم نمی بیند و بر این عقیده است که ابتدا باید انسان ها در کشورهای فقیرتر واکسینه شوند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که اگر نرخ واکسیناسیون در دنیا افزایش پیدا نکند انواع خطرناک و جدیدی از این ویروس می تواند شکل گیرد.

تداوم روند افزایش ابتلا به کرونا در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای ۱۱۵۶۱ مورد جدید ابتلا به کرونا خبر داده که ۳۲۳۷ مورد بیشتر از چهارشنبه هفته گذشته بوده است. به این ترتیب نرخ مبتلایان جدید در این کشور به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در عرض یک هفته گذشته به ۶۱٫۳ کاهش پیدا کرده است. ۳۹ نفر دیگر هم در اثر ابتلا به این بیماری در این مدت جان خود را از دست داده اند.

هشدار انجمن های اقتصادی آلمان به سیاسیون درباره اعمال محدودیت های مجدد

بسیاری از انجمن ها و اتحادیه های اقتصادی در آلمان با توجه خطر موج چهارم کرونا در این کشور درباره اعمال محدودیت های جدید هشدار داده اند.

«اینگرید هارتجس»، مدیر عامل انجمن هتل ها و رستوران های آلمان در این باره گفته است: صنعت هتلداری و پذیرایی نمی تواند با قرنطینه دیگری کنار بیاید؛ نه از نظر مالی و نه روانی نه احساسی.

انجمن تجارت آلمان (HDE) هم درباره اعمال قرنطینه جدید هشدار داده و از عرصه سیاسی جلوگیری از این وضعیت را درخواست کرده است.

اتاق صنایع و بازرگانی آلمان هم آشکارا این محدودیت های جدید را رد کرده و معاون رئیس این نهاد اقتصادی در آلمان در این باره گفته است که شرکت های آلمانی روی وعده سیاستمداران برای جلوگیری از قرنطینه جدید حساب می کنند. وی همچنین گفته است: تنها از این طریق است که می توان زندگی اقتصادی را با افزایش نرخ واکسیناسیون به تدریج به روال عادی بازگرداند.

بالاترین موارد مرگ روزانه در انگلیس از اواسط ماه مارس

در انگلیس هم بر اساس آمارهای رسمی ۱۷۴ نفر دیگر در عرض ۲۴ ساعت در اثر ابتلا به کرونا جان داده اند که بالاترین موارد مرگ از ۱۲ ماه مارس بوده است.

وضعیت نگران کننده کرونایی در سوئیس

دفتر فدرال بهداشت عمومی (BAG) در سوئیس وضعیت کرونایی در این کشور را نگران کننده ارزیابی کرده و «پاتریک ماتیس»، رئیس مدیریت بحران و همکاری های بین المللی در این نهاد بهداشتی در این کشور اعلام کرده است: ما باید وضعیت کنونی را به عنوان موج چهارم مشخص کنیم. به گفته وی تعداد بیماران جدید و بستری شده در بیمارستان ها در حدی است که در موج سوم مشاهده شده و وضعیت بخش های مراقبت های ویژه را می توان به عنوان متشنج طبقه بندی کرد.

این مقام بهداشتی در سوئیس همچنین گفت: آرام شدن اوضاع حتی با وجود کمپین واکسیناسیون سریع قابل پیش بینی نیست. وی همچنین گفت: اکثر قریب به اتفاق بیماران بستری شده در بیمارستان ها افراد واکسینه نشده هستند.

با توجه به افزایش تعداد بستری شدگان در بیمارستان ها دولت سوئیس می خواهد اقدامات برای مبارزه با ویروس کرونا را مجددا تشدید کند. بر اساس تصمیمات مد نظر دولت در آینده بارها و کلوپ ها و فضاهای داخلی رستوران ها باید فقط در دسترس افراد واکسینه شده، بهبود یافته از کرونا و کسانی که تست منفی می دهند قرار گیرد.

همچنین دولت سوئیس در نظر دارد که از اول اکتبر دیگر هزینه های تست کرونا را تقبل نکند و این هزینه ها بر دوش خود افراد خواهد بود.

موافقت اکثر نمایندگان پارلمان آلمان با تمدید وضعیت ملی اپیدمی

اکثر نمایندگان پارلمان آلمان با طرح تمدید شرایط اپیدمی در سطح ملی موافقت کردند. رئیس کمیسیون بهداشت پارلمان آلمان روز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که با وجود تردیدها و نگرانی های اولیه اما با این طرح موافقت شده است. وضعیت اپیدمی در گستره ملی پیش شرطی برای یک ردیف اقداماتی است که دولت فدرال می تواند در زمینه دستورالعمل های کرونایی به اختیار خود تصمیماتی را اتخاذ کند. این طرح بدون تمدید مجدد از طرف پارلمان در اواخر ماه سپتامبر منقضی می شود. البته این طرح با انتقاد اپوزیسیون آلمان مواجه شده است.

طرح واکسیناسیون گسترده دانش آموزان در فرانسه

فرانسه هم بعد از پایان تعطیلات تابستان یک طرح واکسیناسیون بزرگ و سراسری برای دانش آموزان را در دستور کار قرار داده است. وزیر بهداشت و وزیر آموزش فرانسه طرحی را ارائه داده اند تا تعداد زیادی از دانش آموزان را هر چه سریع تر واکسینه کنند. بر اساس این طرح همه دانش آموزان بالای ۱۲ سال باید حداکثر در شروع سال تحصیلی جدید یک پیشنهاد برای واکسیناسیون را دریافت کنند.

هشدار بخش مراقبت های ویژه آلمان درباره کمبودها

یکی از پزشکان مراقبت های ویژه در آلمان هم درباره تجهیزات موجود در بخش های مراقبت های ویژه و کمبود آن ابراز نگرانی کرده است. وی در پیامی توئیتری از کاهش روز به روز تعداد تخت های مراقبت های ویژه با امکان اتصال اکسیژن خبر داده است.

وی که یکی از مدیران بخش های مراقبت های ویژه در آلمان است در این باره گفت: پرسنل این بخش ها خسته هستند و مدام کمتر می شوند.

توزیع ناعادلانه واکسن تریلیون ها دلار به اقتصاد جهانی ضربه می زند

یک موسسه تحقیقاتی متعلق به مجله تجاری اکونومیست اعلام کرده که توزیع ناعادلانه و آهسته واکسن علیه کووید ۱۹ برای اقتصاد جهانی تریلیون ها دلار هزینه در بر خواهد داشت. بر اساس محاسبات این انستیتو این وضعیت ضرر تولیدی ۲٫۳ تریلیون دلاری را در بر خواهد داشت. بر این اساس کشورهای در حال توسعه و تازه صنعتی شده که واکسیناسیون در آن ها دیر آغاز شده است بار اصلی را بر دوش خواهند کشید.

در حالی که در کشورهای صنعتی در حال حاضر درباره واکسیناسیون تازه بحث می شود کشورهای فقیرتر همچنان به اندازه کافی واکسن در اختیار ندارند. این بررسی نشان می دهد که کشورهایی که تا اواسط سال ۲۰۲۲ ۶۰ درصد از مردم خود را واکسینه نکرده اند ضررهای اقتصادی قابل توجهی را متحمل خواهند شد که معادل ۲٫۳ تریلون دلار در بازه زمانی ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ است.

فراخوان مخالفان اقدامات ضد کرونایی در برلین برای برگزاری اعتراضات گسترده

مخالفان اقدامات کرونایی مجددا برای برگزاری اعتراضات گسترده ضد قواعد کرونایی در برلین فراخوان زده اند و قرار است برخی اعتراضات گسترده در اطراف ساختمان های دولتی در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار شود.

رکورد مبتلایان روزانه به کرونا در اسکاتلند

شمار موارد ابتلا به کرونا در ۲۴ ساعت در اسکاتلند هم به بالاترین حد از شروع بحران کرونا در این کشور رسیده است. در روز چهارشنبه نهادهای بهداشتی در این کشور از ۵۰۲۱ مورد ابتلا به کرونا در عرض ۲۴ ساعت خبر دادند که بالاترین میزان ابتلای روزانه در این کشور از آغاز بحران کرونا بوده است. در زمستان گذشته و زمانی که بیمارستان ها در اسکاتلند تحت فشار شدید قرار داشت شمار موارد ابتلای روزانه به صورت میانگین حدود ۲۵۰۰ مورد در روز بود.

«نیکولا استورجن»، وزیر اول اسکاتلند روز سه شنبه هشدار داد که این کشور دوباره وارد دوران شکننده و سرنوشت سازی شده است و اعمال مجدد محدودیت ها منتفی نیست. اسکاتلند هم چند هفته ای است که تقریبا تمام اقدامات کرونایی را لغو کرده و البته همچنان استفاده اجباری از ماسک در بسیاری اماکن در این کشور اجرایی می شود.

پیش بینی رشد اقتصادی پایدار در آلمان

پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان هم بدون توجه به موج چهارم کرونا بهبود اوضاع اقتصادی پایدار را برای کشورش پیش بینی کرده است.

وی در این باره گفته است: این دیدگاه واضح وجود دارد که ما دیگر مجبور نیستیم برای افرادی که واکسینه شده اند و یا از کرونا بهبود یافته اند به اعمال قرنطینه مجددی نیاز داشته باشیم.

جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه طی ۲۴ ساعت ۲۴,۸۵۳ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۱۵۳ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

در انگلیس هم طی ۲۴ ساعت ۳۵,۸۴۷ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۱۴۹ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده اند.

در ایتالیا هم طی ۲۴ ساعت ۷,۵۴۷ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۵۹ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده اند.

در اسپانیا هم در عرض ۲۴ ساعت ۱۰,۰۷۲ نفر ابتلا به کرونا گزارش شده و ۱۹۰ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان داده اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه ۶,۶۴۹,۶۳۰ نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده اند و ۱۱۳,۵۷۲ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته اند.

در انگلیس هم تاکنون ۶,۵۹۰,۷۴۷ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۱۳۲,۰۰۳ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال ۴,۵۰۲,۳۹۶ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۱۲۸,۹۱۴ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

آمارها نشان می دهد که در اسپانیا هم تا به حال ۴,۸۰۴,۴۲۴ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۸۳,۵۲۷ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته اند.

در آلمان هم تا به حال ۳,۸۹۶,۱۴۳ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۹۲,۵۵۶ نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «از تشدید اوضاع در سوئیس تا رکورد مبتلایان روزانه در اسکاتلند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.