برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناورانه کرونا در شیراز



ایسنا/فارس نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و پژوهشی در حوزه ی کرونا در استان فارس، به همت دبیرخانه ی کمیته ی علمی ستاد مقابله با کرونا استان فارس با مدیریت دانشگاه شیراز، با همکاری پارک علم و فناوری فارس، برپا شد.

معاون پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری فارس در حاشیه ی نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و پژوهشی در حوزه کرونا گفت: پس از انتشار فراخوان شرکت در نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و پژوهشی در حوزه ی کرونا، ۲۱ تیم شرکت های فناور (دارای محصول) و مراکز تحقیقاتی برای شرکت در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند که از این تعداد، ۱۸تیم در نمایشگاه حضور یافتند.

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه شیراز، دکتر سالاری گفت: ۹ شرکت از پارک علم و فناوری فارس، ۴ تیم از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ۳ تیم از دانشگاه شیراز، ۱ تیم از دانشگاه صنعتی و ۱ تیم از دانشگاه پیام نور در این نمایشگاه حضور یافتند.

رئیس دانشگاه شیراز نیز گفت: نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و پژوهشی در حوزه ی کرونا نشانگر آن است که پژوهشگران بحران و تهدید شیوع بیماری کرونا را به فرصت بدل کرده و در طول این مدت فعالیت های بسیارخوبی انجام شده است.

رئیس دانشگاه شیراز در ادامه به ارائه ی گزارشی از فعالیت های انجام شده در کمیته ی علمی ستاد مقابله با بیماری کرونا پرداخت و توضیح داد: از همان روزهای آغازین شیوع این بیماری، ستاد مقابله با بیماری کرونا در استان و ذیل آن، کمیته ی علمی ستاد مقابله با بیماری کرونا به مدیریت دانشگاه شیراز تشکیل شد و در طول یک سال گذشته جلسات مستمری دراین خصوص تشکیل گردیده است.

نادگران، افزود: کمیته ی علمی ستاد مقابله با بحران کرونا از همان روزهای آغازین شیوع این بیماری، اولویت ها و نیازهای مرتبط با بحران کووید۱۹را به اطلاع اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان فارس، پژوهشگران و علاقه مندان دارای مجوز رساند، پس از آن، طرح های پژوهشی که به دبیرخانه ی کمیته ی علمی کرونا ارسال شد، توسط کارگروه علمی کمیته، در دومرحله مورد غربالگری قرار گرفت و در نهایت، تعداد قابل توجهی از طرح ها پس از داوری نهایی و طبق اولویت بندی تخصصی و نیازسنجی برای تأمین اعتبار پذیرفته شد.

دبیر کمیته ی علمی ستاد مقابله با کرونا هدف از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و پژوهشی در حوزه ی کرونا در استان فارس را اطلاع رسانی هرچه بهتر این دستاوردها به عموم جامعه و همچنین افزایش سطح آموزشی عموم جامعه درخصوص این بیماری معرفی کرد و توضیح داد: اطلاع رسانی صرف از طریق صداوسیما باعث می شود مردم به شنیدن موارد ضروری عادت کنند، اما اطلاع رسانی های متفاوت دیگری از قبیل برگزاری وبینارها و یا نمایشگاه مجازی می تواند مؤثر باشد و نتایج خوب و ارزشمندی را در پی داشته باشد.

رئیس پارک علم و فناوری استان نیز در این مراسم با بیان اینکه برپایی نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و پژوهشی در حوزه ی کرونا در استان فارس، فرصت خوبی برای نشان دادن تلاش ها و دستاوردهای مراکز علمی و دانشگاهی است، گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور و عزم ملی در کنترل این بیماری، و نقش موثر شرکت های فناور و دانش بینان در این موضوع، تعدادی از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری فارس که توانمندی تولید ژل و محلول ضدعفونی کننده سطح و دست را داشتند، نسبت به تهیه این محصوالت اقدام کردند.

دکتر امین رضا ذوالقدر گفت: برخی از شرکت های دانش بنیان نیز با توجه به تخصص کاری خود، برنامه ریزی و اقداماتی درخصوص تولید محصولاتی در زمینه ی کنترل و مبارزه با شیوع این ویروس داشتند که این اقدام براساس برنامه ریزی های صورت گرفته برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و استفاده از ظرفیت شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری فارس انجام شده است.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناورانه کرونا در شیراز

گفتگو با هوش مصنوعی