هیأت مدیره مسکن مهر فرهنگیان پاسخگو باشند



رئیس اداره راه و شهرسازی تویسرکان با بیان اینکه ایمنی کارگاهی در مسکن مهر فرهنگیان رعایت نشده بود گفت: به همین دلیل مدیرعامل تعاونی به عنوان مسوول اصلی پروژه و هیأت مدیره باید در این زمینه شفاف سازی کنند و پاسخگو باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، سوالی با این عنوان که «چرا پیمانکاران مسکن مهر تویسرکان به تعهدات خود عمل نمی کنند؟» در فارس من ثبت شده و اینکه این عدم تعهد سبب حادثه سقوط یک کودک در محوطه مسکن مهر بام شهر«مجتمع فرهنگیان» و مرگ آن به دلیل ناایمن بودن محوطه شده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی تویسرکان درباره این موضوع با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه مسکن مهر ۹۸ واحدی فرهنگیان از سال ۸۵ یا ۸۶ اظهار کرد: دیوار حایل بین پروژه مسکن مهر فرهنگیان و خانه کارگر که پایین دست قرار گرفته، لازم بود.

علی محمداصغری افزود: نظام مهندسی تویسرکان با صراحت به صورت مکتوب اعلام کرد که این دیوار حایل لازم است پس این دیوار حایل جزو تعهداتی که پیمانکاری که تعاونی گرفته بود بابت ساخت هفت بلوک ساختمانی نبود؛ البته مدیرعامل تعاونی باید در خصوص این مسائل یعنی قراردادی که با پیمانکاری شرکت اندیشه سازان بسته بوده، شفاف سازی کند.

وی ادامه داد: تا آنجا که بنده حضور ذهن دارم محوطه سازی و دیوار حایل قطعا جزو تعهدات پیمانکار نبود و پیمانکار صرفا از قرار هر متر مربعی که توافق شده هفت بلوک ساختمانی احداث کرده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان تویسرکان با بیان اینکه بر ایجاد دیوار حایل به خاطر جلوگیری از رانش و اتفاقات دیگری که ممکن بود رخ دهد تأکید شد گفت: موضوع را به صورت مکتوب اعلام کردند و حتی بر تعطیلی پروژه تأکید شد.

وی با تاکید بر اینکه بعد از پیگیری هایی که صورت گرفت ۱۰۰ میلیون تومان به پروژه بابت احداث دیوار حایل و حفاظ زیر نظر نظام مهندسی تحت عنوان یارانه تزریق شد اما متاسفانه ایمنی صورت نگرفت بیان کرد: ما همیشه گفته بودیم که اینجا نیاز به حفاظ دارد و زمینه سقوط وجود دارد.

محمد اصغری عنوان کرد: یکی از مسائلی که نسبت به آن تاکید می کنم ایمنی کارگاهی است که متاسفانه در اینجا رعایت نشده بود به همین دلیل مدیرعامل تعاونی به عنوان مسوول اصلی پروژه و هیأت مدیره باید در این زمینه شفاف سازی کنند و پاسخگو باشند.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از اعضا حتی سهم آورده خود را به صورت کامل پرداخت نکردند که می تواند در عدم ایجاد حفاظ موثر باشد افزود: برای اینکه واقعا مشخص شود چه شخصی و اشخاصی در چنین کاری قصور کردند باید بررسی قضایی صورت گرفته و مدارک و مستندات ارائه شود.

رئیس اداره راه و شهرسازی تویسرکان در ادامه تاکید کرد: به دلیل اینکه این موضوع دغدغه فکری و کاری من بود هشتم بهمن سال ۹۷ به صورت مکتوب به مدیرعامل تویسرکان اعلام کردیم دیوار حایلی که احداث شده نیاز به حفاظ دارد که متاسفانه انجام نشد.

وی با بیان اینکه عمده مشکلاتی که هم مربوط به بحث مالی پروژه بود گفت: حتی با مراجعاتی که اهالی داشتند بر ایجاد حفاظ در این محوطه به ویژه بلوک پایین دست تاکید کردیم اما متاسفانه آنها در این زمینه کاری نکردند.

سرپرست فرمانداری تویسرکان نیز با بیان اینکه حدود یک ماه است برای خدمت به مردم این شهرستان مسئولیت فرمانداری را پذیرفته ام اظهار کرد: با همراهی معاون و کارشناس فرمانداری در حین بازدید از سطح شهر از مسکن مهر به ویژه مجتمعی که این کودک سقوط کرده بود، بازدید کردیم.

سیدرسول حسینی با اشاره به برگزاری جلسه ای با دستگاه های ذی ربط در این خصوص افزود: مشکل عدم ایمنی این محوطه در روزهای اول تیرماه به صورت موقت حل شد تا فکری اساسی برای این موضوع شود.

وی در زمینه ارائه خدمات شهری به مسکن مهر با بیان اینکه اگر بین راه و شهرسازی، ثبت اسناد و شهرداری مشکل حقوقی است ابتدا باید از طریق مراجع ذیربط حل شود تصریح کرد: طی نشستی در روزهای آینده از شهرداری می خواهیم به صورت موقت خدمات اولیه چون نظافت معابر عمومی و … را به مسکن مهر ارائه دهد.

سرپرست فرمانداری تویسرکان خاطرنشان کرد: طبق اعلام مسوول مربوطه بهسازی مسکن مهر خانه کارگر به زودی انجام می شود.

انتهای پیام/۸۹۰۱۰/خ
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «هیأت مدیره مسکن مهر فرهنگیان پاسخگو باشند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.