تعلیم و تربیت باید به صورت تشکیلاتی انجام شود



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت الله مصطفی محامی در دیدار با اعضای مؤسسه فرهنگی مهدی (عج) یاوران زاهدان، اظهار داشت: کار تربیتی از سنین پایین شروع شده و تا دانشگاه و حوزه علمیه ادامه پیدا می کند و باید در هر مقطع سنی از مدل خاص آن مقطع استفاده شود.

امام جمعه زاهدان خطاب به اعضای این مؤسسه تربیتی، عنوان کرد: وجه تمایز فعالیت های شما با اقداماتی که در خارج و بعضا داخل کشور انجام می شود، مقوله تربیت دینی و دغدغه مندی است.

وی ضمن تأکید بر اتقان و استحکام کار تربیتی در راستای ایجاد انگیزه و جلب اعتماد، بیان کرد: کار تربیت دینی ابعاد مختلفی دارد که یک بخش آن برخورداری از تخصص است، البته باید از تجربیات دیگران نیز بهره گرفته شود.

آیت الله محامی تصریح کرد: کار تعلیم و تربیت باید به صورت تشکیلاتی و با انسجام بیشتر صورت گرفته و باید در این جهت جنبه های مدیریتی و محتوایی در نظر گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مدیریت حوزه علمیه و مدرسه علی الظاهر دارای شباهت بوده اما در واقع کاملا متفاوت هستند و استانداردهای لازم در کار آموزش و تعلیم و تربیت باید مورد توجه قرار داشته باشد.

وی ادامه داد: برنامه ریزی و گام به گام جلو رفتن برای رسیدن به اهداف در کار تعلیم و تربیت، امری مهم بوده و کارها باید به تناسب توان گسترش پیدا کند.

آیت الله محامی تاکید کرد: کیفیت گرایی باید در امر تعلیم و تربیت بیشتر از کمیت گرایی مورد توجه قرار داشته باشد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تعلیم و تربیت از بخش هایی است که عمل خوب و بدمان در طولانی مدت خود را نشان می دهد.

وی خطاب به فعالان مؤسسه فرهنگی مهدی یاوران زاهدان گفت: باید به گونه ای در این زمینه فعالیت کنید که مدل کارتان به عنوان یک الگو در جامعه مطرح شود و پس از هر مقطع زمانی، یک ارزیابی از نوع فعالیت و کارتان داشته باشید تا به نقاط قوت و ضعفتان در راستای هرچه بهتر شدن کار دست پیدا کنید.

مدیر مؤسسه فرهنگی و تربیتی مهدی (عج) یاوران زاهدان نیز در این دیدار گفت: یکی از خلاء های موجود در استان عدم انسجام نیروهای مسجدی و هیئتی برای انجام فعالیت است.

حجت الاسلام حسین کده ای اضافه کرد: مؤسسه فرهنگی و تربیتی مهدی (عج) یاوران به دنبال جمع کردن نیروهای مسجدی و هیئتی است با چشم انداز تربیت افرادی مثل شهیدان چمران و امام موسی صدر که ازنظر علمی، اخلاقی و روحیه خدمت به مردم سرآمد باشند.

وی بیان کرد: در چند سالی که از فعالیت این مؤسسه می گذرد تاکنون از ظرفیت طلبه ها و اساتید دانشگاه بهره گرفته شده و هم اکنون تعداد قابل توجهی نیز در بخش های مختلف از خردسالی تا دانشگاه و حوزه های علمیه در حال تربیت شدن با بهره گیری از اساتید مجرب می باشند و خروجی های خوبی در سال های اخیر کسب کرده ایم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تعلیم و تربیت باید به صورت تشکیلاتی انجام شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.