تربیت نیرو در مدارس برای غرب یا توهم توطئه؟



غرب با تمام قوا به ما حمله می کند زیرا حیات خویش را در معرض خطر می بیند و در دوران ما بالاترین درگیری ها در همه حوزه ها از اقتصادی، سیاسی، آموزشی گرفته تا تربیتی رخ می دهد.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، محمدجواد کریمی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه علامه طباطبایی طی یادداشتی نوشت: باید توجه داشت که هر تمدن، اقتضائات خودش را در یک جامعه رقم می زند؛ یعنی وقتی روح حاکم و فکر اصلی اداره کننده جامعه و نظام فکری آن عوض شود، سبک زندگی ها، آداب معاشرت ها، نوع سیستم آموزش، شیوه تربیت و هر امر کوچک و بزرگی تحت تأثیر قرار می گیرد.

به عنوان مثال در دوران رنسانس وقتی فکر اصلی جامعه از دنیای مسیحی به سوی اومانیسم حرکت کرد باتوجه به آن؛ نظام سیاسی، نظام آموزشی و همه اتفاقات دیگر متناسب با آن شکل گرفت و حتی مواردی را که نیاز داشت و وجود هم نداشت نیز به وجود آورد، مانند سینما.

با توجه به این مقدمه باید بدانیم که ما اکنون در یک تقابل تمدنی با تمدن غرب قرار گرفته ایم و در حال زورآزمایی با آن فرهنگ هستیم.

نقطه امید بخش برای ما این است که از اصلی ترین پیچ تاریخی، به وسیله انقلاب اسلامی گذشته ایم و از این به بعد دوران اضمحلال غرب را مشاهده می کنیم ولی باید توجه داشته باشیم که غرب هم دست و پا بسته نیست و با تمام قوا به ما حمله می کند، زیرا حیات خویش را در معرض خطر می بیند و در دوران ما بالاترین درگیری ها در همه حوزه ها چه اقتصادی، چه سیاسی، چه آموزشی و چه تربیتی رخ می دهد.

وقتی ما به قضیه اتفاق افتاده در مدارس خود نگاه می کنیم، می فهمیم که این تقابل واقعا جدی است و جالب هم اینجاست که این نوع مسائل بحث امروز نیست و از خیلی وقت پیش با قالب های مختلف در مدارس وجود داشته است.

ممکن است شما بگویید که این توهم توطئه است و دستی از بیرون آن را مدیریت نمی کند ولی اگر این گونه هم باشد باید بدانیم این افرادی که این طور فرزندان ما را از حوزه ادب خارج می کنند، سرباز بی جیره و مواجب غرب هستند.

مسئله آموزش و پرورش وقتی برای ما جدی تر می شود که رهبر انقلاب در همین دیدار اخیر معلمان فرمودند: «مهم ترین موضوع تمدنی ما مسئله تربیت نیروی انسانی برای انقلاب است» و تأکید کردند: «غربی ها به وسیله سند ۲۰۳۰ می خواهند ما سرباز برای تمدن آن ها تربیت کنیم.»

وقتی همه این گزاره ها را کنار هم می گذاریم دیگر جای تعجب ندارد که از مدارسمان این خبرها را بشنویم؛ زیرا او دارد در مهم ترین جبهه خودش، یعنی موضوع تربیت نیرو برای تمدن خود فعالیت می کند.

اما در این جبهه که به تعبیر رهبر انقلاب باید «آتش به اختیار عمل کرد»؛ وضعیت این گونه است که ارتباط جبهه انقلاب با فرماندهی جبهه تربیت کشور که وزارت آموزش و پرورش بوده قطع است و گوش ایشان هم به حرف های این جبهه بدهکار نیست.

حس و برداشت عینی بنده از عموم مدارس در اقصا نقاط کشور این است؛ وجود انبوه نوجوانان پاک، مؤمن و آینده ساز (که آن هم به برکت وجود نهاد های تربیتی دیگر همچون هیئت ها و مساجد و امثالهم بوده است نه به خاطر عملکرد مثلا خوب آموزش وپرورش) و البته وجود انبوه نوجوانان آلوده شده به برخی آفت هاست.

در اینجا مهم مدیران و مسئولان آموزش و پرورش هستند که چه سیاست هایی را اتخاذ کنند و به چه جریانی بیشتر میدان دهند تا جو غالب چه باشد.

آهنگ یک خواننده مبتذل را خواندن، لایه بیرونی این جریان است. در برخی از مدارس تهران زیارت عاشورا خواندن به دلیل ترویج خشونت ممنوع است و رفتن به قبرستان نیز همچنین؛ زیرا باید غفلت از مرگ به بچه های ما تزریق شود و چه بدتر می شود این جریان وقتی که مدعیان اسلام نمای داخلی نیز دارد.

و چه خوش گفت سید شهیدان اهل قلم که «آخرین نبرد ما نه با آمریکا که با اسلام آمریکایی است.»

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تربیت نیرو در مدارس برای غرب یا توهم توطئه؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.