هشت اقدام پایانی دولت برای معیشت و امنیت مردم



به گزارش مشرق، علی دارابی، معاون امور استان های صدا و سیما درباره هشت اقدام پایانی دولت برای معیشت و امنیت در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

دولت باید همه توان، امکانات و ظرفیت خود را در خدمت «جان، نان، امنیت» مردم به کار گیرد.

دولت در شرایطی نیست که بخواهد با دو قوه دیگر «قهر و ناز» کند و افکار عمومی هم چنین امری را نمی پسندد.

پرهیز از انباشت بدهی: دولتی که دارد می رود از نظر قانونی و اخلاقی نباید «زمین سوخته» تحویل دولت بعدی دهد.دولت نباید «خزانه تهی» و «انبار خالی» تحویل دولت بعدی دهد.

عدم مداخله در انتخابات ۱۴۰۰: گاهی شنیده می شود که دولت برای تاثیرگذاری در انتخابات آینده و به دست گیری قوه مجریه و شهرداری ها در «سایه» برنامه ریزی می کند ؟! که امید است صرفا شایعه باشد و واقعیت نداشته باشد .

«صیانت قانون و اخلاق»: پذیرش نقدهای مشفقانه، داشتن گوش شنوا، برقراری ارتباط با مردم، پرهیز از برچسب زدن و انگ زدن به منتقدان و محترم شمردن آنان، اجتناب از ایجاد حاشیه که به کار و خدمت دولتمردان آسیب می زند؛ مهم ترین انتظارات از دولت است.

تحرک بخشی به دیپلماسی کشور: در شرایط کرونا که آمدوشدها دشوار شده است اما هیات های دیپلماتیک و دستگاه دیپلماسی کشورهای دنیا فعال هستند.

پرهیز از تصمیمات شتاب زده: دولت در این ماه های پایانی اکیدا باید از تصمیمات بدون مطالعه و بدور از خرد جمعی بشدت خودداری کند .شرایط کشور امکان «اقدامات ریسک پذیری و پرهزینه» را ندارد. دولت همان که بر مدار قانون و خدمت به مردم تلاش کند مهم ترین کار را کرده است.

مساله جان، امنیت و سلامت کشور نباید دستخوش تعارف و رودربایستی قرار گیرد. دولت فرماندهی و مدیریت کار را برعهده دارد و همه امکانات و منابع کشور برای هماهنگی در اختیار دولت است؛ در این زمینه هیچ بهانه ای پذیرفتنی نیست.

پرسش و پاسخ در هشت اقدام پایانی دولت برای معیشت و امنیت مردم

گفتگو با هوش مصنوعی