نخستین آیین گردهمایی ۴۰ کاسب برتر و نمونه شهرری تجلیل شدند- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری ، نخستین آیین گردهمایی و تجلیل از کسبه نمونه محلات منطقه ۲۰ و گرامیداشت روز ملی اصناف با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر تولیت حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، حمید زمانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و جعفر شربیانی رئیس شورای اسلامی شهرستان ری شامگاه در تالار شیخ صدوق آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) برگزار و در پایان از ۴۰ نفر کسبه نمونه و برتر و نیز رؤسای اتحادیه های صنفی تحت پوشش قدردانی شد.

حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در ابتدای این مراسم با بیان اینکه دین مبین اسلام طرفدار توسعه اقتصادی است اظهار داشت: جامعه اسلامی نباید نیازمند زورگویان و سلطه گران باشد بلکه باید باقوت و قدرت دست برتر را در این زمینه داشته باشد.

وی افزود: متأسفانه برخی از کشورهای مسلمان به دلیل بی کفایتی مسئولانشان با آن همه ثروت خدادادی از جمله نفت، منابع طبیعی و معادن تحت سلطه مستکبران و زورگویان قرار دارند و در ذلت و خواری به سر می برند.

وی بر ترویج علم و دانش برای توسعه اقتصادی تاکید کرد و افزود: اسلام همواره به علم آموزی و ترویج آن تاکید و در کنار آن نیز به برنامه ریزی برای دستیابی به اقتصاد پویا نگاه ویژه ای دارد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با بیان اینکه سوء مدیریت کلید فقر است تصریح کرد: نظام اسلامی بدون برنامه ریزی درست هرگز نمی تواند به موقعیت های اقتصادی دست یابد، اگر درست برنامه ریزی کنیم با وجود امکانات و ثروت های خدادادی در کشورهای مسلمان فقیر پیدا نمی شود.

قاضی عسکر کار و تلاش را از دیگر ضرورت های توسعه اقتصادی در جوامع اسلامی برشمرد و گفت: کار و تلاش در اسلام بسیار مورد تشویق قرار گرفته و به این امرهم بسیار سفارش شده است.

وی افزود: بازار، کسب و کار و تجارت از شاخص های دیگر مورد نیاز برای توسعه اقتصادی جوامع اسلامی است که باید تاجران چرخ اقتصاد را به حرکت درآورند و با گردش مالی و کمک به بخش تولید نشاط و شادابی را بین مردم ایجاد کنند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) توجه به مقوله مصرف را نیز از دیگر ضرورت های توسعه اقتصادی خواند و اظهار داشت: استفاده از مال حلال و لذت مشروع توصیه اسلام است و باید از مواهب طبیعی استفاده ولی اسراف نباید کرد.

قاضی عسکر تأکید کرد: هر کجا که مشکل اقتصادی داریم آنجا توصیه های اسلام رعایت نشده است بنابراین کسبه و بازاریان ضمن آشنایی با ضوابط اسلامی در این شرایط سخت اقتصادی باید مردم را بیشتر مراعات کنند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در پایان با اشاره به وجود حرم سید الکریم (ع) در شهرستان ری و حضور زائران از کشورهای مختلف در این آستان مقدس خاطرنشان کرد: یکی از بهترین راه های ایجاد درآمد حوزه گردشگری است که امیدواریم با برنامه ریزی مسئولان شهرستان ری برای رونق اقتصادی سرمایه ها به سمت این بخش سوق داده شود و ما نیز در آستان مقدس کمک خواهیم کرد.

در ادامه حمید زمانی فرماندار ویژه شهرستان ری ضمن گرامیداشت روز ملی اصناف اظهار داشت: شایسته است بازاریان، کسبه و اصناف تصویر زیبایی از ملک ری را به زائران سید الکریم (ع) ارائه دهند، به گونه ای که عطر وجود حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) توسط زائران این آستان مقدس احساس شود.

وی بابیان اینکه کسبه باید زینت حرم سیدالکریم (ع) باشند گفت: باهمکاری و همدلی به گونه ای رفتار کنیم که زائران به همراه خانواده ای شان برای زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) به این شهرستان سفر کنند.

فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به پیشینه تاریخی بازاریان شهرری در پیروزی انقلاب اسلامی و حضور آنان در عرصه جنگ و جهاد، حفظ و تقویت این روحیه جهت تأمین آسایش و امنیت اقتصادی مردم را خواستار شد و افزود: نخستین شهدای دفاع مقدس از بازاریان شهرری بودند و امروز انصاف مهم ترین عامل موفقیت در کسب و کار برشمرده می شود.

همچنین لطف الله ستاره در نخستین آئین گرامیداشت روز ملی اصناف و گردهمایی و تجلیل از کسبه برتر شهرری اظهار داشت: مجموعه اتاق اصناف شهرستان ری از ابتدای فروردین ماه سال ۹۹ با رویکرد جهاد و خدمت بی منت آغاز به کار نمود و تا امروز که ۸۲۳ روز از آغاز به کار این مجموعه سپری شده عملکرد قابل توجهی در تعامل و ارائه خدمات به مردم و صنوف داشته است.

وی افزود: در این فرصت بیش از ۸۲۰ روزه ۱۰ تیم بازرسی اتاق اصناف شهرستان ری در دو نوبت صبح و عصر بر روند توزیع و فروش بازار نظارت می کنند و در مدت گذشته ۱۴۰ هزار و ۴۰۱ مورد بازرسی از واحدهای صنفی صورت گرفته است.

رئیس اتاق اصناف شهرستان ری در ادامه گفت: اتاق اصناف براساس چارچوب قانون بر واحدهای صنفی نظارت و رسیدگی می کند و در این مدت ۶ هزار و ۶۵۸ واحد صنفی به دلیل تخلفات گران فروشی، کم فروشی و … منجر به تشکیل پرونده تخلف به ارزش تقریبی بیش از ۳۴۱ میلیارد و ۲۰۱ میلیون و ۸۸۵ هزار و ۱۰۰ تومان گردید.

ستاره ابراز داشت: بیش از ۲۵۳۷ مورد تذکر کتبی در زمینه استفاده از ماسک و ملزومات بهداشتی و اجرای دستورات ستاد ملی کرونا در این فرصت بیش از ۸۲۰ روزه از سوی بازرسان صورت گرفته و ۱۱۹۹ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی بازرسان اتاق اصناف جریمه شدند.

رئیس اتاق اصناف شهرستان ری ابراز داشت: ۱۲۱۶ مورد گشت مشترک با همکاری فرمانداری ویژه شهرستان ری، اداره تعزیرات، اداره اماکن، اداره دامپزشکی، اداره بهداشت و غیره از صنوف در سطح شهرستان ری انجام شده است.

ستاره تصریح کرد: در این مدت ۱۸۶ هزار و ۶۸ واحد صنفی فاقد پروانه کسب ساماندهی شده و به ۲۰۰۸ شکایت رسیده به اتاق اصناف در واحد بازرسی رسیدگی شد.

رئیس اتاق اصناف شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: بیشترین آمار تخلف ثبت شده در واحد بازرسی مربوط به تخلف عدم درج قیمت به تعداد ۱۶۴۹ مورد است و سایر تخلفات شامل ۱۴۱۱ مورد کم فروشی، ۱۲۱۶ مورد گران فروشی، ۲۵۶ مورد تقلب و ۱۳۲ مورد تبلیغ خلاف واقع است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نخستین آیین گردهمایی ۴۰ کاسب برتر و نمونه شهرری تجلیل شدند- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.