آسیب های اجتماعی از مدارس رخت برمی بندند



ایسنا/خراسان جنوبی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان جنوبی آموزش و توانمندسازی، رصد و مداخله و ترویج و فرهنگسازی را سه محور اصلی طرح یاریگران زندگی دانست و افزود: این طرح در خراسان جنوبی، بومی سازی و برای مدارس ارسال شده است.

فرشید جعفری، امروز سوم دی ماه، در نشست کمیته استانی یاری گران زندگی اظهار کرد: ۲۷۹ مدرسه در دوره های مختلف تحصیلی مجری طرح کانون یاریگران زندگی هستند.

وی، با اشاره به تعامل شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با آموزش و پرورش خراسان جنوبی در اجرای این طرح، تصریح کرد: کاهش تمایل و خودداری از تجربه سوء مصرف مواد، پیشگیری از آسیب پذیری و بروز اعتیاد در دانش آموزان مدارس مهم ترین هدف تشکیل کانون های یاریگران زندگی به شمار می رود.

به گزارش ایسنا، معاون مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، گسترش فعالیت های جامعه محور، اثربخشی برنامه های مدرسه، ترویج نهضت فرهنگی، توانمند سازی تشکل ها، هم افزایی تشکل ها و یکپارچه سازی فعالیت های داوطلبانه را از دیگر اهداف این طرح در مدارس استان برشمرد و اظهار کرد: شرط تشکیل کانون یاریگران زندگی در هر مدرسه عضو گیری حداقل۵۰ نفر از دانش آموزان آن مدرسه است.

جعفری ادامه داد: ۴۸ هزار و ۱۷۳دانش آموز دختر و پسر و ۵ هزار و ۸۲ معلم زن و مرد استان در اجرای طرح کانون یاریگران زندگی مشارکت دارند.

وی از طرح یاری گران زندگی به عنوان رویکردی جدید در طرح های آموزش و پرورش استان در سال جاری یاد کرد و ادامه داد: دانش آموزانی که عضو کانون های یاریگران زندگی می شوند، در برنامه آموزشی ویژه کادر اصلی کانون یاریگران شرکت کرده و با مشارکت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سطح استان آموزش های لازم را فرا می گیرند.

معاون آموزش و پرورش خراسان جنوبی از اجرای طرح غربال گری ۱۶۰ هزار دانش آموز استان در سال جاری خبر داد و افزود: در حال حاضر طرح مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی (نماد) در قریب ۲۰۰ مدرسه استان اجرا می شود.

پیشگیری از شیوع سوء مصرف مواد مخدر

محمدرضا حسنی مقدم، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی نیز در این آیین گفت: رسالت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در خراسان جنوبی، نظارت بر حسن اجرای طرح های پیشگیری از آسیب های اجتماعی توسط دستگاه های اجرایی به ویژه در بحث مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر است.

وی با اشاره به عضویت ۱۱ دستگاه اجرایی استان در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، خاطر نشان کرد: در کمیته های مبارزه با آسیب های اجتماعی مسئولیت ها متناسب با سیاست های اجرایی دستگاه های استان به آن ها واگذار شده است.

وی، بر ایجاد عزم ملی و اجتماعی برای پیشگیری از شیوع سوء مصرف مواد مخدر در جامعه استان تأکید کرد کرد و یادآور شد: تا پایان سال تحصیلی جاری ۲۰ درصد مدرارس استان در رنج سنی ۱۲ الی ۱۷ سال تحت پوشش کانون های یاریگران زندگی قرار می گیرند و تا سال ۱۴۰۰ صد در صد مدارس استان تحت پوشش این کانون ها قرار خواهند گرفت.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «آسیب های اجتماعی از مدارس رخت برمی بندند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.