وعده سهرابیان، رنسانس دوباره در قایقرانی

رییس فدراسیون قایقرانی به دنبال ایجاد رنسانس دوباره ای در رشته قایقرانی است که در سالهای گذشته حال و روز خوبی نداشته است.
به گزارش ایسنا، فدراسیون قایقرانی سال گذشته با حواشی ریز و درشت زیادی در گیر بود که بحث انتخابات هم تنور حواشی را داغ تر کرد اما در نهایت علیرضا سهرابیان که از جنس همین رشته بود، سکان هدایت فدراسیون را برعهده گرفت. سهرابیان بدون شک راه سختی را پیش رو دارد چراکه خانواده قایقرانی این مأموریت را به او داده اند که قایقرانی را به روزهای خوب خود برگرداند. سهرابیان با حضور در ایسنا از روزهای سختی که باید پشت سر بگذارد تا به گفته خودش رنسانس که می خواهد دوباره در این رشته ایجاد کند، صحبت کرد. شاید مهمترین اتفاق در طول این گفت و گو شکستن بغض یک رئیس فدراسیون برای رشته و ورزشکارانی باشد که روزی تمام سختی های آن را با پوست، گوشت و استخوانش خود لمس کرده است.
در ادامه گفت و گوی ایسنا با سهرابیان را می خوانید:
*به نظر می رسد فدراسیونی را تحویل گرفتید که سرشار از مشکلات بود. در زمان ورودتان به فدراسیون مهمترین مشکلاتی که با آن روبرو شدید چه بود؟
فکر می کنم بهترین اتفاق برای یک مدیر این باشد که در سخت ترین شرایط مدیریت خود را به اثبات برساند. همچنین در سخت ترین شرایط دوستان خود را بشناسد. مدیرت وقت تا آنجا که امکان داشت سعی کرده وضعیت را ثابت نگه دارد و شاید هم در شرایطی که آن موقع داشته همین قدر از دستش بر آمده است. به هر حال فدراسیون به این شکل به من تحویل داده شده است و اینکه من بتوانم با کمک دوستانی که به من کمک می کنند و با برنامه ریزی که که در یک گروه انجام می شود بدهی ها را پرداخت کنم و سیستم را ثابت نگه دارم مهم است. من تلاش می کنم در مورد بدهی های گذشته و مشکلات حرفی نزنم و بهترین حالت این است بعد از چهار سال بگویند مدیریت من و دوستانم خوب بوده است یا نه.
*خب فکر نمی کنید بهتر است در مورد بدهی ها صحبت کنید چون اگر بدهی ها نبود می توانستید کارهای مهمتری با آن پول ها انجام دهید؟
من قبلا هم گفته ام اگر این بدهی ها نبود می توانستم به جای اینکه پول ها را برای تسویه بدهی ها هزینه کنم صرف آوردن مدرس و مربی خوب کنم تا سیستم مربیان من را در حد مطلوب افزایش دهد. هر بدهی هست برای خانواده خودم هست و اگر بخواهم تخریب کنم، خانواده خودم را تخریب کرده ام. بهترین حالت این است این گونه در جامعه رسانه بگویم که امیدوارم در زمان کوتاهی بدهی ها توسط من و دوستانم پرداخت شود.
*فکر نمی کنید اگر خانواده قایقرانی از این میزان بدهی ها و اینکه شما دارید پول ها را صرف پرداخت بدهی ها می کنید، مطلع نباشند ممکن است بعدا از شما انتقاد کنند که اقدام مؤثری برای پیشرفت قایقرانی انجام ندادید؟
یک پدر در خانواده هیچ موقع نمی آید با گفتن اینکه پول ندارم، بدهکارم خانواده خودش را تضعیف کند. این کار فکر خانواده را بهم می ریزد. در حال حاضر ما به دنبال کسب سهمیه المپیک هستیم و دختر و پسرانی که در اردو هستند اگر من چیزی به صبحانه آنها اضافه می کنم خیلی تشکر می کنند و این محجوب بودن آنها را می رساند و روا نیست من بخواهم به آنها بگویم اگر بدهی ها را ندهیم مثلا تعلیق می شویم یا مشکلات دیگر پیش می آید. با آرامش این کار را انجام دهم، بهتر است. من مهمانانی داشتم که قول دادند از ماه بعد کمک هایشان را به من بدهند. وزارت ورزش تا الان خیلی به من کمک کرده است آقای صالحی امیری هم هر چیزی خواسته ام یک پله بالاتر به من داده است. سیستم به شکلی دارد پیش می رود که بار از دوش من برداشته می شود و تا شهریور کمرم صاف می شود. اینکه بخواهم سختی و مشکلات را به خانواده تزریق کنم کار قشنگی نیست.
*در چند ماهی که فدراسیون با سرپرست اداره می شد و به نظر می رسد خیلی از برنامه ها و اردوها انجام نشد درست است؟
اگر از سه سال پیش برنامه مدون برای المپیک داشتیم مطمئنا باشید ملی پوشان ما الان این نبودند. با افتخار می گویم در حال حاضر ۲۱ اردو مختلف در ایران در حال برگزاری است اتفاقی است که شاید حرف آن هم سخت باشد این نشان می دهد که هیأت های استانی پشت من هستند و آنها برگزاری یک یا دو اردو را با بهترین شرایط و با استفاده از اسپانسرهایی که خودشان پیدا کرده اند، تقبل کردند نشان دهنده این است که این خانواده دارد دوباره مثل زنجیر بهم وصل می شود. افتخار می کنم هیأت هایی دارم که پشت من ایستاده اند و دارند کمک می کنند تا اردوهای من روی زمین نماند. من حالا را نمی بینم و این قول را به آقای صالحی امیری داده ام در المپیک بعد می توانید از فدراسیون قایقرانی چیز دیگری را ببینید. البته من قول مدال نمی دهم که تیم هایم اعزام شود و بودجه هم بگیرم بلکه م ی گویم تعدد کسب سهمیه المپیک رقم می خورد.
* بنابراین با توجه به زمانی که از دست دادید، کار برای المپیک ۲۰۲۰ سخت شده است؟
بله خیلی سخت شده است شش ماه را برای برگزاری اردوها از دست دادیم. با این حال تلاش خود را می کنیم و ما حتی داریم کارها را برای میزبانی مسابقات کانوپولو قهرمانی آسیا را انجام می دهیم و این نوید را می دهم زیباترین قهرمانی آسیا کانوپولو را شاهد خواهید بود. با وجود مشکلات مالی تلاش می کنیم این اتفاق بیفتد و کمتر کسی این کار را می کند اما من این قول را می دهم.
*آینده قایقرانی را چگونه می بینید؟
ما رنسانسی را در دوره دنیا مالی داشتیم و آوردهایی را برای فدراسیون داشت که شاید کسی تصور نمی کرد این اتفاق بیفتد. آن زمان دورنمایی تشکیل داده شده تا به جایی برسیم. قدم به قدم برنامه ریزی کرده بودیم حالا آن اتفاق نا میمون رخ داد و برنامه ما کنسل شد ولی برنامه چهارساله ای که فعلا داریم این است در دو المپیک بعد جواب بگیریم. ما جوانان را می آوریم و سعی می کنیم آنها را از برنامه های فدراسیون خارج نکنیم. من در روز مجمع اعلام کردم پنج پایگاه خواهیم داشت که از مهر ماه به این مسئله می پردازیم تا به منزله تیم ملی ب باشند. شاید این چهار سال رنسانس دوم برای قایقرانی باشد و تا الان هر چیزی را که گفته ایم انجام داده ایم.
*در حال حاضر توقعات از شما بالا رفته و خانواده قایقرانی انتظار بازگرداندن این رشته را به روزهای خوب خود دارند، فکر می کنید بتوانید از پس آن برآیید؟
رئیس کشور مالزی زمانی که می خواست کشور خود را به روز کند همه گفتند نمی شود اما مردم مالزی پشت رئیس جمهور خود ایستادند و الان به شکلی شده که همه می گویند چه کشور زیبایی است. قایقرانی هم همین طور است و من دارم در مورد یک خانواده صحبت می کنم. خانواده قایقرانی پشت من هستند و تمام ۲۹ استانی که در حال حاضر رئیس هیأت دارند و تمام افرادی که در مجمع به من رأی دادند و حتی نفراتی که رأی ندادند کمک می کنند تا این خانواده به اهدافی که من شعارش را داده ام برسد. دست به دست هم داده ایم و شک نکنید این اتفاق می افتد.
*برای المپیک ۲۰۲۰ چه قول هایی داده اید؟
من اصلا نگفته ام سهمیه می گیریم و اعلام کردیم در این ۱۱ ماه که فرصت دارم تمام تلاشم را می کنم تا سه سال از دست رفته یا اینکه از دست نرفته و توان دوستان همین قدر بوده را جبران کنیم و حداکثر سهمیه را بیاورم. ملی پوشان من کار نکرده زمستان را دارند در بهار انجام می دهند و اگر این اتفاق بیفتد که حداکثر سهمیه را بگیریم بدانید ورزشکاران من از جان مایه گذاشتند. همانطور که در حادثه سیل هم ملی پوشان به خواسته من آمدند و کمک کردند و از جان مایه گذاشتند.
*البته خودتان که می دانید چند سهمیه می گیریم؟
می دانم اما هیچوقت نمی گویم. این وظیفه رئیس فدراسیون است که با این مسئله بازی کند و بگوید می دانم اما نمی گویم.
*مسئله ای بوده در این مدت شما را ناراحت کند؟
تا حالا برایتان پیش آمده نان خالی به خانه بروید بچه های شما بخورند و بگویند چقدر خوشمزه است. ملی پوشان من با قایق و پاروی شکسته تمرین می کنند اما می گویند تمرین عالی بود. میوه نمی خورند اما می گویند امروز دوست نداشتیم میوه بخوریم. دیروز که با ملی پوشان صحبت می کردم گفتند اگر میوه بود خوب بود اما اشکالی هم ندارد و می دانیم دست شما تنگ است (در این لحظه اشک از چشمان سهرابیان جاری شد).
تا امروز به من نگفته اند که چند ماه حقوق هایشان عقب افتاده است البته چک کشیدم حقوق بهمن تا فروردین خود را دریافت می کنند. قرار شد در کنار غذا، میوه هم برایشان بگذاریم با این حال آن چیزی نیست که من انتظار داشتم انجام شود.
*در بیشتر فدراسیون ها شاهد این هستیم که برخی ورزشکاران خواسته هایی دارند که از آن تعبیر به ورزشکار سالاری می شود و در قایقرانی هم با چنین مسئله ای رو برو شده اید؟
ما هم در فدراسیون داشتیم. راهکارهای متفاوتی وجود دارد یکی اینکه با آن بجنگیم که در این صورت فدراسیون خودمان تضعیف می شود و دیگری اینکه مسالمت آمیز با ورزشکار سالاری، مربی سالاری و هر چیزی که در این زمینه است برخورد کنیم. مطمئنا حل می شود و بیشتر از یکی، دو نفر نیستند. صحبت هم کردیم آنها هم آن قدر واقف هستند که این خانواده را تضعیف نکنند. نظم و انضباط در سیستم خیلی برای ما مهم است و ۱۰۰ درصد از آن پیروی می کنیم هیچ وقت هم از آن تخظی نخواهیم کرد.
*در بازی های آسیایی جاکارتا برخی افراد حتی ترکیب تیم تعیین می کردند و این خودش ضربه زد؟
با افتخار می گویم اصلا چنین چیزی را دیگر نخواهید دید.
*مسئله ورزشکار سالاری چگونه حل می کنید؟
ابتدا پدرانه، دوم رفاقتی و سوم از طریق ساختار.
*شاید برخی ها متوجه نشوند که شما دارید رفاقتی مسئله را حل می کنید و کار را تکرار کنند؟
این خانواده می خواهد به جایی برسد. حالا ممکن است مشکلاتی از قبل باشد و نمی گویم خط مشی ها اشتباه بوده چون هر کسی راهکاری برای خودش دارد. هر فدراسیون برای خود راهکاری دارد و سیستمی که من و دوستانم داریم این است حالا ممکن است از دیدگاه ما خوب بوده اما آیندگان که بیایند بگویند اشتباه بوده است.
خدارا شکر از بیرون کسی برای ما مشکلی به وجود نیاورده است. خانواده تا به امروز اجازه ورود نداده است. فدراسیون قایقرانی نشان داده که اتحاد خیلی خوبی دارد.
*در انتخابات اتفاق خیلی خوبی که رخ داد حمایت مجمع از کسی بود که از جنس همین خانواده است.*کسی از بیرون تلاش کرده برای شما مشکل به وجود آورد؟
من انتخابات فدراسیون قایقرانی را به منزله یک مسابقه تشبیه می کنم که روح جوانمردانه در آن بود. بعد از انتخابات کسانی که به من رأی نداند صادقانه به من گفتند و این برای من مهم و با ارزش بود. اما همان افراد به من گفتند از الان مثل کوه پشت من هستند و این نشان داد استحکام خانواده قایقرانی هنوز پابرجا است. وقتی به من می گویند میزبانی اردوها را برعهده می گیرند تا باری از روی دوشم برداشته شود نشان گر این است این خانواده مستحکم تر از این حرف ها است.
*نسبت به سالهای قبل رابطه شما با دنیا مالی به چه صورت است؟
ما با هم در ارتباطیم و با هم کار می کنیم. انتخابات هفت اسفند برای من تمام شد و حتی الان مربیانی که به من رأی ندادند هم دارند در در تیم ملی کار می کنند. سهرابیان شاید فرد کینه ای و تندی باشد اما روی آن صندلی رئیس فدراسیون قایقرانی نشسته است و حتی افرادی که با او موافق بودند اما رأی ندادند الان دارند در فدراسیون کار می کنند. من و آقای دنیا مالی با هم همشهری، دوست و برادر هستیم و مشکلی هم نداریم و او هم هیچ وقت نگفته سهرابیان نباشد نظرش بر این بود تلفیقی از دو کاندیدا این چرخ را بچرخانند. همه خانواده بدون استثنا در کنار هم هستند.
*گل محمدی مطمئن بود که انتخاب می شود چه اتفاقی افتاد در نهایت شما انتخاب شدید؟
دیدگاه هر کسی برای خودش قابل احترام است و آقای گل محمدی دوست خوب من است و البته من چنین دیدگاهی را از او نشنیدم. من مطمئن بودم رأی می آورم چون یک خانواده پشت من بود. می دانستم چه تعداد رأی می آورم و فقط یک رأی را اشتباه کردم آن یک رأی هم رئیس هیأت پروازش به مشکل برخورد. من هیچ سفر استانی نداشتم اما در آن شش ماه سه ساعت در شبانه روز می خوابیدم. ۱۴۷ راهکار داشتم و با برنامه جلو آمدم و در نهایت هم خانواده قایقرانی خودشان خواستند و نشان دادند خانواده خیلی خوبی داریم.
انتهای پیام
به گزارش ایسنا، فدراسیون قایقرانی سال گذشته با حواشی ریز و درشت زیادی در گیر بود که بحث انتخابات هم تنور حواشی را داغ تر کرد اما در نهایت علیرضا سهرابیان که از جنس همین رشته بود، سکان هدایت فدراسیون را برعهده گرفت. سهرابیان بدون شک راه سختی را پیش رو دارد چراکه خانواده قایقرانی این مأموریت را به او داده اند که قایقرانی را به روزهای خوب خود برگرداند. سهرابیان با حضور در ایسنا از روزهای سختی که باید پشت سر بگذارد تا به گفته خودش رنسانس که می خواهد دوباره در این رشته ایجاد کند، صحبت کرد. شاید مهمترین اتفاق در طول این گفت و گو شکستن بغض یک رئیس فدراسیون برای رشته و ورزشکارانی باشد که روزی تمام سختی های آن را با پوست، گوشت و استخوانش خود لمس کرده است.
در ادامه گفت و گوی ایسنا با سهرابیان را می خوانید:
*به نظر می رسد فدراسیونی را تحویل گرفتید که سرشار از مشکلات بود. در زمان ورودتان به فدراسیون مهمترین مشکلاتی که با آن روبرو شدید چه بود؟
فکر می کنم بهترین اتفاق برای یک مدیر این باشد که در سخت ترین شرایط مدیریت خود را به اثبات برساند. همچنین در سخت ترین شرایط دوستان خود را بشناسد. مدیرت وقت تا آنجا که امکان داشت سعی کرده وضعیت را ثابت نگه دارد و شاید هم در شرایطی که آن موقع داشته همین قدر از دستش بر آمده است. به هر حال فدراسیون به این شکل به من تحویل داده شده است و اینکه من بتوانم با کمک دوستانی که به من کمک می کنند و با برنامه ریزی که که در یک گروه انجام می شود بدهی ها را پرداخت کنم و سیستم را ثابت نگه دارم مهم است. من تلاش می کنم در مورد بدهی های گذشته و مشکلات حرفی نزنم و بهترین حالت این است بعد از چهار سال بگویند مدیریت من و دوستانم خوب بوده است یا نه.
*خب فکر نمی کنید بهتر است در مورد بدهی ها صحبت کنید چون اگر بدهی ها نبود می توانستید کارهای مهمتری با آن پول ها انجام دهید؟
من قبلا هم گفته ام اگر این بدهی ها نبود می توانستم به جای اینکه پول ها را برای تسویه بدهی ها هزینه کنم صرف آوردن مدرس و مربی خوب کنم تا سیستم مربیان من را در حد مطلوب افزایش دهد. هر بدهی هست برای خانواده خودم هست و اگر بخواهم تخریب کنم، خانواده خودم را تخریب کرده ام. بهترین حالت این است این گونه در جامعه رسانه بگویم که امیدوارم در زمان کوتاهی بدهی ها توسط من و دوستانم پرداخت شود.
*فکر نمی کنید اگر خانواده قایقرانی از این میزان بدهی ها و اینکه شما دارید پول ها را صرف پرداخت بدهی ها می کنید، مطلع نباشند ممکن است بعدا از شما انتقاد کنند که اقدام مؤثری برای پیشرفت قایقرانی انجام ندادید؟
یک پدر در خانواده هیچ موقع نمی آید با گفتن اینکه پول ندارم، بدهکارم خانواده خودش را تضعیف کند. این کار فکر خانواده را بهم می ریزد. در حال حاضر ما به دنبال کسب سهمیه المپیک هستیم و دختر و پسرانی که در اردو هستند اگر من چیزی به صبحانه آنها اضافه می کنم خیلی تشکر می کنند و این محجوب بودن آنها را می رساند و روا نیست من بخواهم به آنها بگویم اگر بدهی ها را ندهیم مثلا تعلیق می شویم یا مشکلات دیگر پیش می آید. با آرامش این کار را انجام دهم، بهتر است. من مهمانانی داشتم که قول دادند از ماه بعد کمک هایشان را به من بدهند. وزارت ورزش تا الان خیلی به من کمک کرده است آقای صالحی امیری هم هر چیزی خواسته ام یک پله بالاتر به من داده است. سیستم به شکلی دارد پیش می رود که بار از دوش من برداشته می شود و تا شهریور کمرم صاف می شود. اینکه بخواهم سختی و مشکلات را به خانواده تزریق کنم کار قشنگی نیست.
*در چند ماهی که فدراسیون با سرپرست اداره می شد و به نظر می رسد خیلی از برنامه ها و اردوها انجام نشد درست است؟
اگر از سه سال پیش برنامه مدون برای المپیک داشتیم مطمئنا باشید ملی پوشان ما الان این نبودند. با افتخار می گویم در حال حاضر ۲۱ اردو مختلف در ایران در حال برگزاری است اتفاقی است که شاید حرف آن هم سخت باشد این نشان می دهد که هیأت های استانی پشت من هستند و آنها برگزاری یک یا دو اردو را با بهترین شرایط و با استفاده از اسپانسرهایی که خودشان پیدا کرده اند، تقبل کردند نشان دهنده این است که این خانواده دارد دوباره مثل زنجیر بهم وصل می شود. افتخار می کنم هیأت هایی دارم که پشت من ایستاده اند و دارند کمک می کنند تا اردوهای من روی زمین نماند. من حالا را نمی بینم و این قول را به آقای صالحی امیری داده ام در المپیک بعد می توانید از فدراسیون قایقرانی چیز دیگری را ببینید. البته من قول مدال نمی دهم که تیم هایم اعزام شود و بودجه هم بگیرم بلکه م ی گویم تعدد کسب سهمیه المپیک رقم می خورد.
* بنابراین با توجه به زمانی که از دست دادید، کار برای المپیک ۲۰۲۰ سخت شده است؟
بله خیلی سخت شده است شش ماه را برای برگزاری اردوها از دست دادیم. با این حال تلاش خود را می کنیم و ما حتی داریم کارها را برای میزبانی مسابقات کانوپولو قهرمانی آسیا را انجام می دهیم و این نوید را می دهم زیباترین قهرمانی آسیا کانوپولو را شاهد خواهید بود. با وجود مشکلات مالی تلاش می کنیم این اتفاق بیفتد و کمتر کسی این کار را می کند اما من این قول را می دهم.
*آینده قایقرانی را چگونه می بینید؟
ما رنسانسی را در دوره دنیا مالی داشتیم و آوردهایی را برای فدراسیون داشت که شاید کسی تصور نمی کرد این اتفاق بیفتد. آن زمان دورنمایی تشکیل داده شده تا به جایی برسیم. قدم به قدم برنامه ریزی کرده بودیم حالا آن اتفاق نا میمون رخ داد و برنامه ما کنسل شد ولی برنامه چهارساله ای که فعلا داریم این است در دو المپیک بعد جواب بگیریم. ما جوانان را می آوریم و سعی می کنیم آنها را از برنامه های فدراسیون خارج نکنیم. من در روز مجمع اعلام کردم پنج پایگاه خواهیم داشت که از مهر ماه به این مسئله می پردازیم تا به منزله تیم ملی ب باشند. شاید این چهار سال رنسانس دوم برای قایقرانی باشد و تا الان هر چیزی را که گفته ایم انجام داده ایم.
*در حال حاضر توقعات از شما بالا رفته و خانواده قایقرانی انتظار بازگرداندن این رشته را به روزهای خوب خود دارند، فکر می کنید بتوانید از پس آن برآیید؟
رئیس کشور مالزی زمانی که می خواست کشور خود را به روز کند همه گفتند نمی شود اما مردم مالزی پشت رئیس جمهور خود ایستادند و الان به شکلی شده که همه می گویند چه کشور زیبایی است. قایقرانی هم همین طور است و من دارم در مورد یک خانواده صحبت می کنم. خانواده قایقرانی پشت من هستند و تمام ۲۹ استانی که در حال حاضر رئیس هیأت دارند و تمام افرادی که در مجمع به من رأی دادند و حتی نفراتی که رأی ندادند کمک می کنند تا این خانواده به اهدافی که من شعارش را داده ام برسد. دست به دست هم داده ایم و شک نکنید این اتفاق می افتد.
*برای المپیک ۲۰۲۰ چه قول هایی داده اید؟
من اصلا نگفته ام سهمیه می گیریم و اعلام کردیم در این ۱۱ ماه که فرصت دارم تمام تلاشم را می کنم تا سه سال از دست رفته یا اینکه از دست نرفته و توان دوستان همین قدر بوده را جبران کنیم و حداکثر سهمیه را بیاورم. ملی پوشان من کار نکرده زمستان را دارند در بهار انجام می دهند و اگر این اتفاق بیفتد که حداکثر سهمیه را بگیریم بدانید ورزشکاران من از جان مایه گذاشتند. همانطور که در حادثه سیل هم ملی پوشان به خواسته من آمدند و کمک کردند و از جان مایه گذاشتند.
*البته خودتان که می دانید چند سهمیه می گیریم؟
می دانم اما هیچوقت نمی گویم. این وظیفه رئیس فدراسیون است که با این مسئله بازی کند و بگوید می دانم اما نمی گویم.
*مسئله ای بوده در این مدت شما را ناراحت کند؟
تا حالا برایتان پیش آمده نان خالی به خانه بروید بچه های شما بخورند و بگویند چقدر خوشمزه است. ملی پوشان من با قایق و پاروی شکسته تمرین می کنند اما می گویند تمرین عالی بود. میوه نمی خورند اما می گویند امروز دوست نداشتیم میوه بخوریم. دیروز که با ملی پوشان صحبت می کردم گفتند اگر میوه بود خوب بود اما اشکالی هم ندارد و می دانیم دست شما تنگ است (در این لحظه اشک از چشمان سهرابیان جاری شد).
تا امروز به من نگفته اند که چند ماه حقوق هایشان عقب افتاده است البته چک کشیدم حقوق بهمن تا فروردین خود را دریافت می کنند. قرار شد در کنار غذا، میوه هم برایشان بگذاریم با این حال آن چیزی نیست که من انتظار داشتم انجام شود.
*در بیشتر فدراسیون ها شاهد این هستیم که برخی ورزشکاران خواسته هایی دارند که از آن تعبیر به ورزشکار سالاری می شود و در قایقرانی هم با چنین مسئله ای رو برو شده اید؟
ما هم در فدراسیون داشتیم. راهکارهای متفاوتی وجود دارد یکی اینکه با آن بجنگیم که در این صورت فدراسیون خودمان تضعیف می شود و دیگری اینکه مسالمت آمیز با ورزشکار سالاری، مربی سالاری و هر چیزی که در این زمینه است برخورد کنیم. مطمئنا حل می شود و بیشتر از یکی، دو نفر نیستند. صحبت هم کردیم آنها هم آن قدر واقف هستند که این خانواده را تضعیف نکنند. نظم و انضباط در سیستم خیلی برای ما مهم است و ۱۰۰ درصد از آن پیروی می کنیم هیچ وقت هم از آن تخظی نخواهیم کرد.
*در بازی های آسیایی جاکارتا برخی افراد حتی ترکیب تیم تعیین می کردند و این خودش ضربه زد؟
با افتخار می گویم اصلا چنین چیزی را دیگر نخواهید دید.
*مسئله ورزشکار سالاری چگونه حل می کنید؟
ابتدا پدرانه، دوم رفاقتی و سوم از طریق ساختار.
*شاید برخی ها متوجه نشوند که شما دارید رفاقتی مسئله را حل می کنید و کار را تکرار کنند؟
این خانواده می خواهد به جایی برسد. حالا ممکن است مشکلاتی از قبل باشد و نمی گویم خط مشی ها اشتباه بوده چون هر کسی راهکاری برای خودش دارد. هر فدراسیون برای خود راهکاری دارد و سیستمی که من و دوستانم داریم این است حالا ممکن است از دیدگاه ما خوب بوده اما آیندگان که بیایند بگویند اشتباه بوده است.
خدارا شکر از بیرون کسی برای ما مشکلی به وجود نیاورده است. خانواده تا به امروز اجازه ورود نداده است. فدراسیون قایقرانی نشان داده که اتحاد خیلی خوبی دارد.
*در انتخابات اتفاق خیلی خوبی که رخ داد حمایت مجمع از کسی بود که از جنس همین خانواده است.*کسی از بیرون تلاش کرده برای شما مشکل به وجود آورد؟
من انتخابات فدراسیون قایقرانی را به منزله یک مسابقه تشبیه می کنم که روح جوانمردانه در آن بود. بعد از انتخابات کسانی که به من رأی نداند صادقانه به من گفتند و این برای من مهم و با ارزش بود. اما همان افراد به من گفتند از الان مثل کوه پشت من هستند و این نشان داد استحکام خانواده قایقرانی هنوز پابرجا است. وقتی به من می گویند میزبانی اردوها را برعهده می گیرند تا باری از روی دوشم برداشته شود نشان گر این است این خانواده مستحکم تر از این حرف ها است.
*نسبت به سالهای قبل رابطه شما با دنیا مالی به چه صورت است؟
ما با هم در ارتباطیم و با هم کار می کنیم. انتخابات هفت اسفند برای من تمام شد و حتی الان مربیانی که به من رأی ندادند هم دارند در در تیم ملی کار می کنند. سهرابیان شاید فرد کینه ای و تندی باشد اما روی آن صندلی رئیس فدراسیون قایقرانی نشسته است و حتی افرادی که با او موافق بودند اما رأی ندادند الان دارند در فدراسیون کار می کنند. من و آقای دنیا مالی با هم همشهری، دوست و برادر هستیم و مشکلی هم نداریم و او هم هیچ وقت نگفته سهرابیان نباشد نظرش بر این بود تلفیقی از دو کاندیدا این چرخ را بچرخانند. همه خانواده بدون استثنا در کنار هم هستند.
*گل محمدی مطمئن بود که انتخاب می شود چه اتفاقی افتاد در نهایت شما انتخاب شدید؟
دیدگاه هر کسی برای خودش قابل احترام است و آقای گل محمدی دوست خوب من است و البته من چنین دیدگاهی را از او نشنیدم. من مطمئن بودم رأی می آورم چون یک خانواده پشت من بود. می دانستم چه تعداد رأی می آورم و فقط یک رأی را اشتباه کردم آن یک رأی هم رئیس هیأت پروازش به مشکل برخورد. من هیچ سفر استانی نداشتم اما در آن شش ماه سه ساعت در شبانه روز می خوابیدم. ۱۴۷ راهکار داشتم و با برنامه جلو آمدم و در نهایت هم خانواده قایقرانی خودشان خواستند و نشان دادند خانواده خیلی خوبی داریم.
انتهای پیام
پرسش و پاسخ در
وعده سهرابیان، رنسانس دوباره در قایقرانی
گفتگو با هوش مصنوعی