انجام مکانیزم الکترونیکی خدمات به بیمه شدگان در سیستان و بلوچستان



ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: یکی از راههای کنترل و مدیریت هزینه های درمانی استفاده از مکانیزم الکترونیکی در مراکز درمانی است که اجرای برنامه تبادل الکترونیک در بیمارستانها یکی از برنامه های مهم الکترونیکی کردن خدمات به بیمه شدگان می باشد.

به گزارش ایسنا دکتر رضا عباسی افزود: الکترونیکی نمودن ارائه خدمات به بیمه شدگان وبیماران موجب شفافیت وتسهیل بر روند خدمات می باشد و این امکان را به بیماران می دهد که بتواند در صورت نیاز به اطلاعات بیماری خود دسترسی پیدا نماید.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاهی در استان در طرح تبادل الکترونیک رسیدگی به اسناد بستری در راستای مکانیزم الکترونیکی به مردم خدمات ارائه می دهند که باعث تسریع در روند ارائه خدمات به بیمه شدگان گردیده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۵بیمارستان و۶مرکز جراحی محدود خصوصی غیر دانشگاهی دراستان فاقد برنامه تبادل الکترونیکی می باشند که در سال جاری برنامه تبادل الکترونیک در این مراکز عملیاتی خواهد شد.

عباسی همچنین گفت: کلیه مراکز درمانی بخش خصوصی ، دارویی و پاراکلنیک از جمله آزمایشگاه ،رادیولوژی وسونوگرافی و غیره در برنامه نسخه نویسی الکترونیکی و استحقاق سنجی با بیمه سلامت استان همکاری می کنند.

وی اظهار کرد: همچنین در راستای ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان بیش از ۷۰درصد پزشکان بخش خصوصی در استان دراجرای طرح استحقاق سنجی و نسخه نویسی الکترونیک شرکت فعال دارند که به بیمه شدگان از طریق برنامه نسخه نویسی الکترونیک نسخه تجویز می نمایند.

مدیرکل بیمه سلامت استان افزود: خدمت به مردم در جهت امورات بیمه شدگان از طریق برنامه الکترونیکی تجویز دارو توسط پزشکان از اولویت مهم سازمان بیمه سلامت در سال ۹۹ دانست.

وی تصریح کرد: اجرای طرح استحقاق سنجی ونسخه نویسی الکترونیکی از تیرماه سال جاری در سیستان و بلوچستان بصورت عملیاتی توسط پزشکان انجام شده است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «انجام مکانیزم الکترونیکی خدمات به بیمه شدگان در سیستان و بلوچستان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.