سررشته کار در عصر ارتباطات به دست نیروهای بومی نیست



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیت الله سیدعلیرضا عبادی ظهر امروز در دیدار با مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی با بیان اینکه بهترین هویت هر جامعه هویت فرهنگی است اظهار داشت: اصل ارتباطات نعمت بزرگی است و همانگونه که نعمت است آسیب نیز است.

وی افزود: ارتباطات در عصر کنونی بهترین و از طرفی بدترین نعمت است و همواره باید در کنار تلاش ها نتایج مورد توجه باشد که پلی برای ترویج فرهنگ بیگانه در مقابل فرهنگ خودی نباشیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: امروزه فرهنگی که بر علیه کشورهای مسلمان در حال ترویج و گسترش است فرهنگی است که کارش جنگ، خونریزی، قتل، غارت و ویرانی است و بدتر از همه ویرانی ها ویرانی فرهنگ است.

عبادی با بیان اینکه در حال حاضر فرهنگ سازی از طریق نرم افزارهایی صورت می گیرد که سر رشته آن در دست بیگانه است و بیگانگان نتیجه کار را می برند افزود: مسئولانی که در سطح کشور هستند و در این مدت ندانم کاری داشته اند لازم است از خواب بیدار شوند و سرمایه گذاری روی بخش خودی و استقلال فرهنگی داشته باشند.

وی اظهار داشت: امروزه ارتباطات مهمترین نقش را در ضلالت و هدایت دارد و تمام ارزش ها حول ضلالت و هدایت تعریف می شود و موفقیت ها و کسب رتبه های کشوری خوب است اما مسائل کلی که وجود دارد و خراسان جنوبی نیز تحت تاثیر آن است این بوده که سررشته کار در دست خودی نیست.

امام جمعه بیرجند گفت: سررشته کار در اصل ارتباطات به دست نیروی های بومی نیست و شاهد هستیم که نتایج تلاش ها چیز دیگری است و محصول آنچه که باید باشد نبوده و این مشکل کلی در ارتباطات است.

عبادی افزود: ارتباطات امروزه در زمینه فرهنگ و تهاجم فرهنگی به صورت بمبی برای جامعه درآمده است در حالیکه ماهیت هر جامعه فرهنگ آن است و اگر فرهنگ آسیب ببیند مشکل ایجاد خواهد شد و اگر فرهنگی از بین برود نمی توان آن فرهنگ را ساخت.

۹۹ درصد جمعیت خراسان جنوبی تحت پوشش تلفن همراه است

مدیر عامل شرکت مخابرت خراسان جنوبی نیز در این دیدار گفت: اگر مسئولان امر وظایف خود را به درستی انجام دهند با این بستر بهترین و سریع ترین کارها را می توان انجام داد.

عیدی زاده بیان کرد: طی سال های گذشته مخابرات خراسان جنوبی دارای رتبه های برتر کشوری بوده به گونه ای که در سال ۹۳ رتبه ۵ کشور، سال ۹۴ رتبه ۳، سال های ۹۵ و ۹۶ رتبه ۲ و تا ۱۱ ماهه سال ۹۷ رتبه اول کشوری را کسب کرده ایم.

وی افزود: در حال حاضر در ۵ شهرستان استان شاهد گسترش فیبرهای نوری، توسعه اینترنت ۴ روستا استان به شبکه های مخابراتی، پوشش ۹۹ درصد جمعت خراسان جنوبی با تلفن همراه، تبدیل شدن تمامی سایت های GSM روستایی به تلفن همراه و اتصال رومینگ مخابرات طی یکسال گذشته به تمامی اپراتورها از جمله پیشرفت های مخابرات خراسان جنوبی است.

مدیر عامل شرکت مخابرت خراسان جنوبی اظهار داشت: سرمایه گذاری طی ۵ سال اخیر در مخابرات بیش از ۴ برابر بوده و طی ۵ سال گذشته ۱۶۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است.

عیدی زاده گفت: یکی از دستاوردهای بزرگ حوزه ارتباطات پس از پیروزی انقلاب اسلامی این است که توسعه مخابراتی پیشرفت زیادی داشته و مدت زمان دسترسی مردم به بسترهای ارتباطی کاهش پیدا کرده است.

انتهای پیام/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سررشته کار در عصر ارتباطات به دست نیروهای بومی نیست» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.