شناسایی ۱۴۶ نقطه حادثه خیز در شهرهای استان گلستان



به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سرهنگ مرتضی فخری ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به کاهش تعداد تصادفات منجر به فوت در شهرهای استان گلستان اظهارداشت: در ۹ ماهه سال گذشته ۷۶ فقره تصادفات فوتی با ۸۱ نفر جان باخته داشتیم که امسال با کاهش ۲۴ درصدی در تعداد کشته شدگان همراه بود.

وی افزود: در این مدت ۵۲ فقره تصادف منجر به فوت در شهرهای استان به وقوع پیوسته که ۵۴ نفر جان خود را از دست دادند که ۱۴ نفر زن و ۴۰ نفر مرد هستند.

رئیس پلیس راهور استان بیان داشت: در این مدت تعداد تصادفات جرحی ۴ درصد کاهش و در مقابل تعداد تصادفات خسارتی یک درصد بیشتر از سال گذشته شده است.

وی گفت: تعداد فوتی ها در سوانح ترافیکی در شهرهای گنبدکاووس، کردکوی و بندرگز افزایش یافته و در برخی شهرها از جمله گرگان و آق قلا با کاهش همراه بوده است.

فخری درباره مهمترین علل تصادفات در شهرهای استان بیان داشت: ۳۵ درصد تصادفات به علت عدم توجه به جلو، ۲۹ درصد عدم رعایت حق تقدم و ۳۶ درصد بخاطر سایر علل به وقوع پیوست.

وی درباره سن جان باختگان در تصادفات درون شهری گفت: ۴۲ درصد این افراد دارای ۱۵ تا ۳۰ سال، ۴۰ درصد ۳۰ تا ۴۵ سال، ۱۴ درصد ۴۶ تا ۶۰ سال سن و ۴ درصد سنی بالای ۶۰ تا ۷۵ سال دارند.

رئیس پلیس راهور استان درباره اعمال قانون رانندگان متخلف هم در این مدت اظهارداشت: از ابتدای امسال تا کنون ۶۰۵ هزار و ۹۰۹ فقره اعمال قانون رانندگان متخلف انجام و ۷ هزار و ۴ دستگاه موتورسیلکت و ۷ هزار و ۲۴۲ دستگاه خودرو توقیف شده است.

وی با اشاره به تهیه لیست رانندگان پرخطر در شهرهای استان بیان داشت: برخی رانندگانی که مرتکب تخلفات حادثه ساز می شوند و خلافی بالای ۲ تا ۳ میلیون تومان دارند به عنوان رانندگان پرخطر معرفی شدند. در این مدت ۱۴۰ گواهینامه که صاحبان آنان بیش از ۳۰ نمره منفی داشتند، ضبط شد.

فخری با اشاره به اخذ تست الکل و موادمخدر از برخی رانندگان پرخطر گفت: از ابتدای امسال از ۱۷۰ نفر تست الکل گرفتیم که ۱۰۷ مورد مثبت بود و از ۹ نفر نیز تست موادمخدر اخذ شده که نتیجه ۶ مورد مثبت اعلام شده است.

وی اعلام کرد: از ابتدای امسال ۵۸ هزار و ۴۹۷ فقره انواع خدمات از سوی پلیس راهور در مراکز تعویض به رانندگان ارائه شد.

رئیس پلیس راهور در بخش دیگر سخنانش به شماره گذاری ادوات کشاورزی از جمله تراکتور و کمباین در استان اشاره کرد و گفت: گلستان دومین استان از نظر تعداد شماره گذاری ادوات و ماشین آلات کشاورزی است. هماهنگی لازم با جهادکشاورزی انجام شده و کشاورزان فقط با کسانی که از سوی مراکز جهادکشاورزی شهرستان ها معرفی می شوند برای پرداخت پول و دادن مدارک ماشین آلات همکاری کنند.

وی با اشاره به ساماندهی سرویس مدارس در شهرهای استان افزود: برای سال تحصیلی جاری یکهزار و ۷۴۰ دستگاه خودرو شامل ون، سواری و تاکسی برای سرویس مدارس ساماندهی شده و از سازمان حمل و نقل شهرداری کارت سرویس دریافت کرده اند.

فخری گفت: در حال حاضر ۲۰۰ هزار دانش آموز همیار پلیس در گرگان داریم و از هفته آینده با همکاری اداره کل امور بانوان استانداری، همیاران زن پلیس را هم ساماندهی خواهیم کرد.

رئیس پلیس راهور استان با اشاره به وجود نقاط پرخطر و پرتصادف در شهرها گفت: تا کنون ۱۴۶ نقطه پرخطر در شهرهای استان شناسایی شده که به دستگاه های ذیربط به ویژه شهرداری ها اطلاع رسانی شده است. از این تعداد ۷۴ نقطه حادثه خیز در شهر گرگان وجود دارد که تا کنون فقط ۵ تا ۶ نقطه اصلاح شد.

وی گفت: این نقاط باید در یک برنامه زمانبندی میان و کوتاه مدت اصلاح و در صورت نیاز به احداث تقاطع غیرهمسطح نیز اقدام شود.

انتهای پیام/۵۸۲/ ع
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شناسایی ۱۴۶ نقطه حادثه خیز در شهرهای استان گلستان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.