بیانیه گام <span class="text danger">دوم</span> باید در دانشگاه به گفتمان امیدبخش تبدیل شود



ایسنا/فارس مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: بیانیه گام دوم انقلاب را باید در فضای دانشگاه به یک جریان و گفتمان امیدبخش و گفتمانی مبتنی بر امید و آرمان تبدیل کنیم.

حجت الاسلام سجاد نیکخو سه شنبه ۳ دیماه در دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه ویژه تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد، گفت: ضرورت دارد ما به عنوان جریان های انقلابی و تشکل های دانشجویی در فضای سیاسی و اجتماعی مشارکت فعال داشته باشیم و بیانیه گام دوم انقلاب مبتنی بر قدرت اقناع و امید آفرینی است و روح حاکم بر این بیانیه که می توان از آن به عنوان سند هویت انقلاب اسلامی و شناسنامه جمهوری اسلامی یاد کرد، مهم قلمداد کنیم.

نیکخو ادامه داد: اگر جریان های فعال انقلابی در فضای دانشگاه با سیاست های کلان نظام اسلامی آشنا نباشند و ندانند که نظام اسلامی چه راهی را پیموده، چه خطراتی را پشت سر گذاشته و چه خطراتی متوجه آن است و چه مسیری پیش رو دارد، نمی توانند نقش مفید و مؤثری در جامعه ایفا کنند.

وی افزود : روح حاکم بر این بیانیه متولی سه موضوع اصلی است؛ اول نظریه نظام انقلابی، دوم بحث توانمندی ایران اسلامی و سوم نیل به تمدن نوین اسلامی؛ ما باید این بیانیه را در فضای دانشگاه به یک جریان و یک گفتمان امیدبخش و گفتمانی که مبتنی بر امیدها و آرمان ها باشد تبدیل کنیم و برای این کار نیاز است که ابتدا این بیانیه را خوب بفهمیم و درک کنیم.

این مقام روحانی اضافه کرد: باید به خوبی درک کرد که بیانیه گام دوم چیست و چه ویژگی هایی دارد؛ در این بیانیه در خصوص امید اجتماعی، اعتماد و عزت نفس ملی، استقلال و آزادی، صادقانه بودن، توجیح مند بودن و استمرار (پیوستگی) به خوبی بحث شده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هدف بیانه گام دوم انقلاب را بسیار بلند دانست و گفت: باید گام را محکم برداریم، در این حوزه باید تصور همدلانه با دانشگاه داشته باشیم خودمان را جدا ندانیم و یک زبان سیاسی همدلانه داشته باشیم چون پیوستگی ایجاد می کند. ایستادن، درجا زدن و حسرت گذشته خوردن و نگران آینده بودن جایگاهی ندارد و مشکلی از جامعه ما حل نمی کند. حرکت و رفتن به سوی آرمان های انقلاب اسلامی می تواند ما را به افق نزدیک کند.

هدف دانشجو آرمانگرایی مورد پذیرش جامعه است

معاون اداره کل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه گفت: هدف باید آرمانگرایانه باشد، مورد پذیرش جمع باشد و هدف باید اعضا را درگیر کند و بطور کلی اول هدف، دوم استراتژی و سوم ساختار مد نظر قرار گیرد.

مهدیون با ارائه تعاریفی از تشکل، کانون، انجمن و تشکیلات، خاطرنشان کرد که هر انجمن و تشکیلاتی نیازمند رهبر است، فردی که نسبت به دیگران مزیت هایی داشته باشد؛ مانند امام جماعت که برتری نسبی در عدالت و تقوا نسبت به ماموم دارد.

وی گفت: تشکل مجموعه ای از انسان هایی است که دارای یک هدف هستند و برای رسیدن به آن هدف تلاش می کنند و همانطور که نماز جماعت نیاز به مؤذن و مکبر دارد، تشکیلات هم رسانه و روابط عمومی می خواهد تا کارها اطلاع رسانی شود.

به گزارش ایسنا، دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه تشکل های دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با هدف آشنایی با مبانی فکری جریان های سیاسی در کشور با همت و همکاری معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد شیراز و به میزبانی این واحد دانشگاهی در حال برگزاری است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بیانیه گام دوم باید در دانشگاه به گفتمان امیدبخش تبدیل شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.