جذب گردشگر، نقطه ضعف دریاچه شهدای خلیج فارس



به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد علوی، ضمن بازدید از دریاچه شهدای خلیج فارس بر لزوم رفع موانع و مشکلات و آماده سازی این دریاچه جهت حضور پرشور مردم در دوران پساکرونا و بعد از رفع محدودیت های کرونایی تأکید کرد.

در این بازدید مدیرعامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران، رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر را همراهی کرد و در مورد بخش های مختلف و مشکلاتی که دریاچه شهدای خلیج فارس برای میزبانی و ارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان پیش رو دارد توضیحاتی داد.

رئیس کمیته گردشگری پایتخت بر لزوم آماده شدن مجموعه دریاچه شهدای خلیج فارس برای پذیرایی از انبوه شهروندان در دوران پساکرونا تأکید کرد و گفت: یادتان باشد که مجموعه ای فاخر را تحویل گرفته اید بنابراین لازم است که به صورت فاخر از آن نگهداری کنید تا به همین شکل به دست نسل های آینده برسد.

وی با ذکر مثال هایی از آثار قدیمی به جامانده از نسل های قبل در تهران، گفت: روزگاری افرادی تصمیم به ساخت مجموعه هایی فاخر گرفتند، آنها به روح و روان مردم توجه زیادی داشتند و حالا وظیفه ما این است که این آثار فاخر را با نگهداشت صحیح به دست نسل های آینده برسانیم.

علوی ضمن تأکید بر لزوم طراحی اماکنی مانند دریاچه چیتگر، گفت: سال هاست در توسعه تهران توجهی به مسائل روحی و روانی شهروندان نشده است، این همه ساخت وساز صورت گرفته اما، چند جا مانند دریاچه چیتگر و پل طبیعت ساخته شده است تا مردم با حضور در آنها احساس آرامش کنند و از زندگی در تهران لذت ببرند؟

وی ادامه داد: هیچ کاری برای سلامت روان مردم نکردیم و آن وقت می گوییم که امروز مردم پرخاشگر شده اند؛ ما باید جسارت ایجاد چنین فضاهایی را داشته باشیم.

عضو شورای شهر تهران در ادامه به انتقاد از نحوه معرفی اماکن تفریحی و گردشگری پایتخت به شهروندان پرداخت و تأکید کرد: ضعف دیگر ما ناتوایی در شناساندن اماکن گردشگری پایتخت به شهروندان است، چرا یک پدر برای اینکه خانواده خود را به تفریح ببرد حتما باید از تهران خارج شود؟ چرا شهروندان برای تفریح و اوقات فراغت خود باید ساعت ها فکر کنند که کجا بروند و دست آخر هم خارج شهر را انتخاب کنند؟

وی ادامه داد: برای معرفی هرچه بهتر دریاچه شهدای خلیج فارس چه کردیم؟ آیا توانسته ایم پای تمام اقشار (پولدار و فقیر، مذهبی و غیرمذهبی) را به دریاچه باز کنیم؟ این ضعف ماست در اطلاع رسانی و باید به شکل ها و روش های مختلف آن را برطرف کنیم.

علوی یکی از روش های جذب گردشگر در دریاچه شهدای خلیج فارس را برگزاری رویدادهای مهم و ملی عنوان کرد و گفت: تا امروز چند مورد از این رویدادها را برگزار کرده ایم؟

وی در ادامه با اشاره به بازدیدی که چند ماه پیش از مجموعه دریاچه شهدای خلیج فارس داشت، افزود: خوشبختانه امروز شاهد هستیم که بسیاری از مشکلات رفع شده است که جای بیان خسته نباشید و خدا قوت به همکارانمان در شرکت عمرانی کارکنان شهرداری دارد.

رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران هنر اصلی را بهره برداری حداکثری از ظرفیت های موجود دانست و اضافه کرد: دریاچه شهدای خلیج فارس به عنوان قطب گردشگری غرب تهران باید بیش از اینها میزبان شهروندان باشد.

وی در ادامه به امنیت برقرارشده در مجموعه دریاچه شهدای خلیج فارس اشاره کرد و ضمن تقدیر از یگان حفاظت دریاچه، گفت: شهروندان ما هرجا احساس امنیت داشته باشند، حضور پررنگتری خواهند داشت و امنیت برقرارشده در دریاچه شهدای خلیج فارس موجب شده است این دریاچه میزبان خوبی برای گردشگران باشد.

علوی راجع به برنامه های کمیته گردشگری برای بازسازی روحیه شهروندان بعد از پاندمی کرونا گفت: دریاچه شهدای خلیج فارس در برنامه های ما نقش مهمی دارد و ما حساب ویژه ای روی این دریاچه باز کرده ایم برای بازسازی آسیب های روحی و روانی که کرونا به مردم وارد کرده است.

در این بازدید رضوی کیا، مدیرعامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران ضمن تشکر از شورای شهر تهران در خصوص اختصاص ردیف بودجه برای نگهداری دریاچه با ذکر چالش های پیش روی مدیریت مجموعه همراهی بیش از پیش شورای شهر و مدیریت شهری را خواستار شد. با توجه به ابلاغ طرح کنترل و توسعه دریاچه شهدای خلیج فارس تبیین راهکارهای سرمایه گذاری و درآمدزایی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت عمرانی کارکنان شهرداری تهران تأکید کرد: همچنین با توجه به فراسازمانی بودن بخشی از مشکلات نیازمند همراهی شورای شهر در برطرف کردن چالش های موجود تا حصول نتیجه مطلوب و تأمین منافع شهر و شهروندان هستیم.

انتهای پیام/+
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «جذب گردشگر، نقطه ضعف دریاچه شهدای خلیج فارس» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.