خاطرات مادران شهدا در سراسر گیلان ثبت می شود



سرهنگ پاسدار حسین مصطفی پور در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره اقدامات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان در تبیین نقش بانوان در دفاع مقدس اظهار داشت: در این مجموعه موسسه مشارکت بانوان در دفاع مقدس راه اندازی شده که در آن به نقش بانوان در حوزه های مختلف دفاع مقدس پرداخته می شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه نقش بانوان در دفاع مقدس نه تنها مهم، بلکه نقش اصلی و کلیدی بود تصریح کرد: یکی از زمینه هایی که توانستیم به خوبی در تبیین آن پیش روی کنیم حوزه بانوان و نقش آن ها در دفاع مقدس است.

مصطفی پور با اشاره به اینکه در دفاع مقدس شاهد حضور مستقیم بانوان در خط مقدم بودیم و همچنین بانوان در پشتیبانی دفاع مقدس نیز تأثیر گذارترین نقش را داشتند افزود: حدود ۴۰۰ بانوی رزمنده، جانباز و شهید از استان گیلان در دفاع مقدس حضور داشتند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان خاطرنشان کرد: نقش اصلی و اساسی بانوان ایجاد روحیه برای همسران و فرزندان است که اکنون در حال برجسته کردن این نقش هستیم تا چراغ راه دختران و بانوان امروزی و نسل آینده شود.

وی با بیان اینکه بانوان در دوران دفاع مقدس همسران و فرزندان خود را برای حضور در میدان جنگ و دفاع از میهن تشویق می کردند گفت: نقش اصلی در دفاع مقدس را مادران و همسران شهدا بر عهده داشتند چرا که اگر صبر و استقامت مادر و همسران رزمندگان نبود شاهد حضور رزمندگان در جبهه ها نبودیم.

مصطفی پور با تأکید بر اینکه توفیقات ما در دفاع مقدس در بسیاری از موارد مدیون شکیبایی و همراهی بانوان در دفاع مقدس است بیان کرد: بانوان سرزمین ما در انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید نیز نقش اساسی داشته و دارند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان افزود: اگر اکنون شاهد این هستیم که پس از گذشت چندین دهه از دفاع مقدس، نسل دیگری از فرزندان این مرز و بوم با همان روحیه دفاع مقدس و همان اعتقادات چه بسا بیشتر تحت عنوان مدافعان حرم نقش آفرینی می کنند ثمره تربیت نسلی است که به واسطه مادران انجام شده است.

مصطفی پور خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در حوزه تربیت نسلی در تراز دفاع مقدس برای آینده سازان این کشور فعالیت کنیم باید نقش عاطفی و نقشه تربیت بانوان را نقشی اساسی و اصلی بدانیم؛ دشمن اکنون بر این نقش اصلی تمرکز کرده و آماج حملات دشمن خانواده و کانون آن یعنی بانوان است.

وی با تأکید بر اینکه مادران در خانواده نقش اصلی را دارند و دشمنان قصد دارند این نقش را در جامعه کمرنگ کرده و ارزش آن را کاهش دهند گفت: متولیان حوزه های فرهنگی و مجموعه هایی که در حوزه دفاع مقدس فعالیت دارند باید نقش بانوان و مادران را برجسته سازی کنند.

مصطفی پور با بیان اینکه متأسفانه خیلی از مادران و پدران شهدا از میان ما می روند و یکی از تلاش های ما این است که خاطرات مادران شهدا ثبت شود افزود: در این راستا در همه شهرستان های گیلان یکی از بانوان فعال را به عنوان مسئول مشارکت بانوان دفاع مقدس در آن شهر انتخاب کردیم و این بانوان پیگیر مستقیم حوزه بانوان در شهرهای خود هستند.

انتهای پیام/۶۱۴/ ع

پرسش و پاسخ در خاطرات مادران شهدا در سراسر گیلان ثبت می شود

گفتگو با هوش مصنوعی