ارائه راه حل برای چالش های کشور اولویت نشریات دانشجویی باشد / فعالیت ۳۲۰۰ نشریه دانشجویی در وزارت علوم



رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن ابراز خوشحالی از انتشار ۳۲۰۰ نشریه دانشجویی از این نشریات دانشجویی خواست تا به چالش های کشور و ارائه راهکارهای برون رفت از این چالش ها به عنوان اولویت بپردازند.

یه گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، سومین نشست مطبوعاتی مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با فعالان نشریات دانشجویی در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد.

محمدرضا عارف رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این نشست ضمن ابراز خوشحالی از انتشار ۳۲۰۰ نشریه دانشجویی، اظهار داشت: دانشجویان محوریت نشریات دانشجویی هستند و با این وجود نشریات دانشجویی باید دارای هدف باشند.

عارف در ادامه از فعالان نشریات دانشجویی خواست تا به چالش های کشور و ارائه راهکارهای برون رفت از این چالش ها به عنوان اولویت بپردازند.

وی افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به دلیل وجود شورای عالی انقلاب فرهنگی جایگاه ویژه ای دارد. با این وجود توافق شده اگر موضوعی را شورای عالی انقلاب فرهنگی ورود کرد، مجلس دیگر ورود پیدا نکند و بر عکس تا تداخلی در قانون گذاری ایجاد شود.

عارف ادامه داد: ما در فراکسیون امید یک کمیته دانشگاهی داریم و در آن مشکلات دانشجویی را خارج از کمیسیون آموزش پیگیری می کنیم، در این کمیته اگر معاونت فرهنگی وزارت علوم و یا بهداشت خطی برخورد کنند با آنها برخورد می کنیم؛ با این وجود مشکلات خود را برای این کمیته ارسال کنید نه برای کمیسیون آموزش تا ما آن را پیگیری کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در جریان حوادث دی سال ۹۶ یک کمیته را تشکیل دادیم و محوریت را هم بر عهده وزیر علوم گذاشتیم و در اکثر امور هم موفق بودیم و مسئله حل شد؛ البته من نمی خواهم این مسائل را به کمیسیون ببرم.



وی با اشاره برگزاری نشست کمیسیون آموزش با نهادی امنیتی و دانشگاه ها در خصوص اتفاقات دی ماه ۹۶ تصریح کرد: یک دانشجوی زندانی هم برای ما مهم است؛ اما نباید اقدامات صورت گرفته را هم نادیده گرفت.

عارف گفت: کمیسیون آموزش این آمادگی را دارد که طی جلسه ای نظرات دانشجویان را در خصوص چالش های حوزه دانشجویی بشنود.

وی گفت: رقیب ما با وجود اینکه چند اتحادیه دانشجویی دارد؛ اما دانشجویان انجمن های اسلامی تاکنون موفق به اخذ مجوز اتحادیه دانشجویی نشده اند؛ با این وجود ما از نهادی ذی ربط پیگیر اخذ این مجوز هستیم.

* ۳۲۰۰ نشریه دانشجویی در وزارت علوم فعالیت می کنند

غلامرضا غفاری معاون فرهنگی وزارت علوم هم در این نشست گفت: ۳۲۰۰ نشریه دانشجویی در عرصه های علمی، فرهنگی، سیاسی و دیگر حوزه ها در وزارت علوم فعالیت می کنند و در قالب هفته نامه، فصلنامه و گاهنامه منتشر می شوند.

وی با اشاره به پیگیری ها برای صدور مجوز دو اتحادیه دانشجویی افزود: همان طور که دانشجویان معتقدند که وزارت علوم در خصوص صدور مجوز این دو اتحادیه منفعلانه عمل کرده بنده نیز می توانم بگویم دانشجویان در این رابطه منفعلانه عمل کرده اند.

غفاری با اشاره به استعلام وزارت علوم از دانشگاه ها در خصوص صدور مجوز در دست اقدام دو اتحادیه دانشجویی گفت: به محض این که استعلام دانشگاه ها تکمیل شود موضوع را در هیئت نظارت مطرح می کنیم.

وی در بخش دیگری گفت: مرجع تصمیم گیری برای صدور مجوز برنامه های تشکل های دانشجویی هیئت نظارت سه نفره در دانشگاه ها هستند ولی با این وجود می پذیریم که جا های دیگر نیز در روند صدور مجوز برنامه های تشکل های دانشجویی مداخلاتی می کنند، ولی ما تلاش می کنیم این مداخلات را کم کنیم.

غفاری در پاسخ به انتقادات مطرح شده در خصوص دانشگاه شیراز نیز بیان کرد: بار ها با رئیس دانشگاه شیراز صحبت کرده ام با این وجود هیئتی را قصد داریم به این دانشگاه اعزام کنیم.

معاون فرهنگی وزارت علوم با اشاره به پیگیری های این وزارت خانه در جریان بازداشت تعدادی از دانشجویان در اغتشاشات دی ماه سال گذشته هم گفت: می توانید در خصوص پیگیری های وزارت علوم نسبت به وضعیت دانشجویان بازداشتی پرس و جو کنید، اما در خصوص رسیدگی به وضعیت دانشجویی به نام شریفی باید گفت که مسئله این دانشجو در حوزه دانشگاه تعریف نمی شود.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در ارائه راه حل برای چالش های کشور اولویت نشریات دانشجویی باشد / فعالیت ۳۲۰۰ نشریه دانشجویی در وزارت علوم

گفتگو با هوش مصنوعی