<span class="text danger">۲۰</span> گلخانه دار <a href="/fa/dashboard/ class="text info">بوشهری</a> برای دریافت کد سلامت محصول ثبت نام کردند



به گزارش خبرنگار مهر، کبری توکلی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون ۲۰ گلخانه دار این استان در سامانه سماک ثبت نام کرده اند و برای گرفتن کد سلامت محصول فعالیت های کاشت، داشت تا برداشت آنها از سوی مسئولان فنی گلخانه رصد و پایش می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: از ابتدای آذر ماه صادرات محصولات کشاورزی بدون کد شناسه کیو آر امکانپذیر نیست و تولید کنندگان محصولات گلخانه ای استان بوشهر تا پایان آبان ماه ثبت نام خود را در این سامانه تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر استان بوشهر ۴۳۰ هکتار گلخانه و ۳۴ هزار هکتار نخیلات دارد گفت: در راستای بومی سازی این سامانه در استان بوشهر جلسه هایی با حضور سازمان نظام مهندسی کشاورزی کارشناسان، گیاه پزشکان و گلخانه داران و باغداران برگزار شده است.

توکلی یادآور شد: رئیس جمهور حفظ سلامت و بهداشت باغی، گلخانه ای و زراعی را هم برای مصرف داخلی و هم صادرات از اصول اغماض ناپذیر دولت مردمی دانست و این مهم با جدیت از سوی جهاد کشاورزی پیگیری و اجرا می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: گوجه فرنگی و محصولات نخیلات از عمده ترین محصولات استان بوشهر است که تا کنون در سامانه سماک ثبت شده است،

وی یادآور شد: این سامانه از تیر ماه سال جاری با هدف نظارت بر تولید و صادرات محصولات کشاورزی طراحی شده است که در آن امکان رعایت همه پروتکل های بین المللی در صادرات فراهم شده و بدون تاییدیه این سامانه (ارتقا سلامت محصولات گیاهی) امکان عرضه و صادرات وجود نخواهد داشت.

وی ادامه داد: بر این اساس علاوه بر روند کاشت، داشت و برداشت، همه روند انبارداری، بسته بندی، برچسب زنی و صادرات تحت نظر این سامانه قرار می گیرد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۲۰ گلخانه دار بوشهری برای دریافت کد سلامت محصول ثبت نام کردند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.