پروژه های توسعه محلّی شهرداری تهران در آستانه تحقّق 100 درصدی



به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مجید باقری در جریان بررسی گزارش نظارتی ۶ ماهه اول بودجه مصوب سال ۱۴۰۲ با بیان اینکه مبنای گزارش ارائه شده «سامانه کنترل پروژه شهرداری تهران» بوده که مبنای این سامانه قراردادهاست، اظهار کرد: این سامانه برای ارزیابی و پیشرفت قراردادها برنامه ریزی شده است و به صورت روزانه به روز رسانی می شود.

وی افزود: در شهرداری عرف است که در ۶ ماه اول سال کسی انتظار ندارد که پروژه ها پیشرفت ۵۰ درصدی داشته باشند. از سوی دیگر، ابتدای سال باید تبادل اسناد انجام و مناقصه ها برگزار شود و پس از آن وارد فضای اجرایی شویم.

باقری با بیان این که خرد نخبگانی در شهرداری تهران اعتقاد دارد اگر در۶ ماه اول سال به مرز ۳۸ تا ۳۹ درصد پیشرفت برسیم، بسیار دقیق عمل کرده ایم، گفت: در سال ۱۴۰۲ در ۶ ماه اول سال ۳۴ درصد پیشرفت داشته ایم، در صورتی که سال گذشته در شهریور ماه شاهد پیشرفت ۲۵ درصدی بوده ایم؛ یعنی ۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیشرفت در پروژه ها را داشته ایم.

معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران اظهار کرد: به شدت این شکاف مثبت نسبت به سال گذشته در حال افزایش است، چرا که در مهرماه به پیشرفت ۴۳ درصدی و در آبان ماه به پیشرفت ۴۸ درصدی رسیده ایم.

وی ادامه داد: در خصوص پروژه های مناطق هم در شهریورماه سال گذشته ۲۵ درصد پیشرفت داشته ایم، اما در حال حاضر ۳۸ درصد پیشرفت داریم و این روایت دیگری از روند رو به رشد تحقق پروژه ها و نویدبخش پایان خوش سال جاری است.

باقری با بیان این که در تفکیک معاونتی هم شاهد وضعیت پیشرفت خوبی هستیم، گفت: سال گذشته ۲۵ درصد و در حال حاضر به ۴۶ درصد پیشرفت رسیده ایم.

معاون شهردار تهران با اشاره به این که گل طلایی شهرداری در توسعه محلی بوده است؛ یعنی آنچه مردم روزانه به چشم شاهد آن هستند، اضافه کرد: به دنبال تأکید شهردار تهران برای افزایش سرمایه اجتماعی مدیریت شهری نسبت به جلسات مستمر توسعه محلی بسیار حساس بودیم؛ سال گذشته در این پروژه ها ۲۹ درصد پیشرفت داشته ایم، اما در ۶ ماه اول امسال ۵۹ درصد پیشرفت داشتیم و در حال حاضر به پیشرفت ۷۸ درصدی رسیده ایم.

وی افزود: پروژه های توسعه محلی به تحقق ۱۰۰ درصدی رسیده است. برای پروژه های توسعه محلی، بودجه ای در نظر گرفتیم تا مردم خودشان آن ها را انتخاب کنند و ارزیابی آن ها هم توسط مردم انجام شود.

باقری با اشاره به این که تعداد پروژه های خاتمه یافته در شهریور سال گذشته ۲۳۷ بوده و امسال به ۵۹۷ پروژه رسیده است؛ یعنی تا پایان آبان ماه امسال ۸۰۰ پروژه خاتمه یافته و به بهره برداری رسیده است. این آمار نیز حاکی از تکمیل پروژه ها و خدمت رسانی بیشتر به شهروندان تهرانی است.

معاون شهردار تهران ادامه داد: در مورد پروژه هایی که هنوز آغاز نشده است، شهریور سال گذشته ۷۷۱ پروژه بوده است، اما در ۶ ماه اول امسال به ۳۰۹ پروژه و در آبان ماه به ۵۴ پروژه رسیده است؛ «یعنی حدود ۴۰۰ پروژه ی آغاز نشده، کمتر شده» و این به این معناست که حساسیت داریم به چه پروژه ای منابع تخصیص بدهیم و اهتمام داشته باشیم که کارها پیش برود و نسبت به دغدغه های شورای اسلامی شهر بی تفاوت نباشیم و این گونه تلقی نشود که شورا یک مسیر را و شهرداری مسیر دیگری را در پیش گرفته است.

وی عنوان کرد: این را باید بپذیریم که در مسیر اجرای برخی از پروژه ها گاهی بنا به برخی اقتضائات یا مسائل مستحدثه ممکن است انحراف یا تأخیر پیش بیاید که این موضوع جزء لاینفکی از کار اجراست.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پروژه های توسعه محلّی شهرداری تهران در آستانه تحقّق 100 درصدی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.