۵ هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال جریمه تعزیراتی در استان مرکزی صادر شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهرام براری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد سازمان در حوزه های مختلف اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی سازمان شبه قضایی است که به لحاظ ساختار اداری در پیکره د ولت تعریف شده اما به لحاظ خدمات در سال ۷۳ به موجب قانون بر سازمان بودن آن تاکید شده که وظیفه آن رسیدگی، صدور حکم و اجرای آن در حوزه های قانون تعزیرات حکومتی، قانون تعزیرات امور بهداشت، دارو و درمان، قانون نظام صنفی، حمایت از حقوق مصرف کنندگان و مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.

وی افزود: دستگاه هایی که به عنوان ضابطان معرفی می شوند متفاوت هستند به طوری که در حوزه کالا و خدمات سازمان صمت در حوزه استان ها به عنوان معاونت نظارت و بازرسی، تشکل های صنفی، اتاق اصناف، اتحادیه های مربوطه در زمینه نظارت، پیگیری و کشف تخلف و ارسال پرونده به تعزیرات حکومتی اقدام می کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی ادامه داد: در حوزه قاچاق کالا و ارز بیش از۱۰ دستگاه و نهاد تعریف و احصا شدند که در راس آنها مراجع انتظامی، امنیتی از جمله اداره کل اطلاعات است که علاوه بر این دستگاه ها گمرکات، پخش فرآورده های نفتی و غیره اقداماتی از جمله کشف را برعهده دارند و به تناسب نوع تخلف، میزان کیفیت تخلفات در قانون مجازاتی تعریف شده که میتوان به جزای نقدی، حبس، تعطیل شدن محل فعالیت فرد متخلف، معدوم شدن کالا و سایر موارد اشاره کرد.

براری تصریح کرد: اقدامات اداری، خدماتی، پشتیبانی، آموزش کارکنان واجد شرایط، اخذ مجوزهای لازم برای ترمیم نیروهای قضایی رئیس شعب از جمله اقدامات تعزیرات حکومتی است که در سال گذشته توانستیم بیشترین سهم نیروها رئیس شعب را بگیریم و با این کار کمبود کادر نیروی متخصص جبران شود.

وی با اشاره به اقدامات تعاملاتی و برون سازمانی گفت: نشست های متعدد با کمیسیون ها و شوراها برگزار کردیم که میتوان به تشکیل کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات، حضور تعزیرات حکومتی در شعب قضایی، ستاد تنظیم بازار اشاره کرد بنابراین بیش از۱۲ کمیسیون و ستاد رسمی داریم که تعزیرات حکومتی در برخی از آنها به عنوان دبیر و با برخی همکاری دارد.

وصولی ۳۱۰ میلیارد و ۴۶۲ میلیون و ۵۲۲ هزار ریالی تعزیرات استان مرکزی

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی بیان کرد: در زمینه طرح های مشترک نظارتی، تعزیرات حکومتی با دستگاه های مختلف از جمله اتاق اصناف، حمل و نقل، دانشگاه علوم پزشکی و غیره در طرح هایی از جمله بازگشایی مدارس، ماه مبارک رمضان، ایام محرم، ایام تعطیلات نوروزی و غیره همکاری می کند و برای کالاهایی که در این ایام بیشترین متقاضی مردم است در زمینه پیشگیری و کنترل مشارکت می کند.

براری با اشاره به اینکه مردم می توانند تخلفات را از طریق سامانه ۱۳۵ به تعزیرات حکومتی اطلاع رسانی کنند تا موارد پیگیری شود، گفت: مجموع وصولی سازمان در سال گذشته ۳۱۰ میلیارد و ۴۶۲ میلیون و ۵۲۲ هزار ریال و در سال ۹۸حدود۲۱۵ میلیارد و ۹۶۱ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۷۱۰ریال بوده است.

وی با اشاره به اقدامات نظارتی درون سازمانی گفت: برای رصد و پیگیری پرونده های کارگروه های درون سازمان در حوزه استانی فرایند رسیدگی به صدور حکم در این کارگروه با حضور اعضا بررسی و مورد پایش قرار می گیرند.

ورود ۱۱ هزار و ۸۷۸فقره پرونده به تعزیرات استان مرکزی

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی بیان کرد: در سال۹۸ میزان ورود پرونده ها ۱۱ هزار و ۷۹۴ فقره پرونده و در سال گذشته بالغ بر ۱۱ هزار و ۸۷۸فقره پرونده بوده و در زمینه میزان جرائم صادره در سال۹۸ بالغ بر هزار و ۳۷۳ میلیارد ریال و در سال گذشته ۵ هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال بوده است.

براری با اشاره به سند تحول قضایی گفت: باتوجه به اینکه تعزیرات حکومتی عضو شورای قضایی است از تکالیف و برنامه های این سند مستثنی نیست و اقداماتی انجام می دهد به طوری که هدف از اجرای سند این است تا با نگاه تحولی بتوان به مردم خدمت کرد و به لحاظ هزینه ای برای مردم و دولت کمترین هزینه و به لحاظ دقت، سرعت و صحت از مرتبه بالایی برخوردار باشد.

انتهای پیام/ز
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۵ هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال جریمه تعزیراتی در استان مرکزی صادر شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.