سهم استانهای محروم از بودجه اشتغالزایی



حجت الله عبدالملکی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد سهم استان های محروم از بودجه اشتغال گفت: در تعیین سهمیه تسهیلات و سهمیه ضمانت چند معیار و مدل برای تصمیم گیری داریم یکی ضریب محرومیت است دیگری تعداد مددجویان و یکی فضای کسب و کار استان است به طوری که برخی از استان ها فضای کسب و کارشان سخت تر است بنابراین توجه ویژه تری می شود و برخی جاها فضای کسب و کار سهل تر است و نیاز به حمایت کمتری دارند.

وی ادامه داد: برخی از استان ها زنان سرپرست خانوارشان بیشتر است و بعضی کمتر است. برخی استان ها زنان سرپرست خانوار در مناطق روستایی بیشتر هستند و برخی دیگر مثل استان تهران بیشتر در مناطق شهری هستند.

معاون اشتغال و خودکفایی افزود: همه این موارد با یک فرمول بندی نظر گرفته می شود، فرمول اولیه را هر سال معاونت اشتغال تعیین می کند و سپس از استان اظهار نظر خواسته می شود و معاونت حمایت تصمیم گیری می کند و در نهایت بر اساس مجموع فرمول ها سهمیه اشتغال تعیین می شود.

وی با اشاره به اینکه سهم بودجه اشتغال استان ها مساوی یکدیگر نیست تاکید کرد: به عنوان مثال برای استان سیستان و بلوچستان که ضریب محرومیت بالایی دارد ۹ هزار و ۲۸۸ فرصت شغلی در سال ۹۸ در نظر گرفته شده و مجموع تسهیلات این استان ۲۷۰ میلیارد تومان است در حالی که تسهیلاتی که برای استان قزوین در نظر گرفته شده ۱۲۹ میلیارد تومان است.

عبدالملکی اظهار داشت: استان سیستان ۱۰ ماهه ۱۲۸ میلیارد تومان از تسهیلات بهره برداری کرده و ۱۴۰ میلیارد تومان آن نیز پرونده در بانک دارند که اگر سیستم بانکی همراهی کنند صد درصد محقق می شود.

وی با اشاره به اینکه استان های محروم برای تأمین هر تعداد شغل که بخواهند مشکل منابع ندارند گفت: یک قاعده ای نیز برای استان های محروم گذاشتیم که اگر بیش از سهمیه بخواهند حتما برای آنها تأمین می کنیم یعنی استان های محروم از نظر منابع هیچ مشکل و کمبودی ندارند ولی مساله این است چون فضای کسب و کار سخت است ما به آنها می گوئیم از کارآفرینان حرفه ای و خود مددجویان کمک بگیرد و مشکل منابع را ما حل می کنیم.

به گفته معاونت اشتغال و خود کفایی، تمامی این اقدامت درجهت رفع محرومیت انجام می شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سهم استانهای محروم از بودجه اشتغالزایی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.