ضرورت آشنایی کودکان با حقوق شهروندی در ورود به محیطهای اجتماعی



ایسنا/لرستان مدیرکل بهزیستی لرستان به اشاره کسب رتبه برتر این ادارهکل در طرح ارزیابی عملکرد در شاخصهای اختصاصی، گفت: اگر سازمانی برای بهبود کیفیت فعالیتهایش برنامهای نداشته باشد محکوم به فنا خواهد بود.

فاطمهزهرا توکلی امروز در جلسه بررسی نتایج شاخصهای ارزیابی عملکرد در سال گذشته و برنامهریزی جهت ارزیابی عملکرد دستگاه در سال جاری که در سالن جلسات بهزیستی استان برگزار شد، با اشاره به اینکه بحث بهبود کیفیت در سازمانها به ویژه در جهان پیچیده امروزی یک اولویت و ضرورت است، اظهار کرد: به این معنا که اگر سازمانی برای بهبود کیفیت فعالیتهایش برنامهای نداشته باشد محکوم به فنا خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بحث بهبود کیفیت در سازمانی مانند سازمان بهزیستی که یک سازمان حمایتی خاص است، کار سختی است، عنوان کرد: بهزیستی از این جهت که جامعه هدف و فرآیندهای ارائه خدمات گسترده دارد و نزدیک به ۱۸۰ فرآیند خدماتی و زیرمجموعههای آنها برای سازمان تعریف شده است.

توکلی با اشاره به اینکه حقوق و مزایای پرسنل این سازمان در سطح مناسبی نیست، ادامه داد: سختی کار در سازمان مشهود بوده و این سازمان از نیروهای انسانی توانمندی که نگاه کارشناسی دقیقی به مسائل دارند، برخوردار است و اینکه سازمانی در بحث ارزیابی رتبه های خوبی را طی سالیان متوالی کسب کند به دلیل همین همت و نگاه علمی و دقیق است.

مدیرکل بهزیستی لرستان تصریح کرد: این موفقیت به دست نمیآمد مگر با همت و تلاش تمام ۶۶۷ نفر نیروی انسانی سازمان که اگر همت این جمع نبود این اتفاق نمیافتاد.

وی با بیان اینکه معتقدم برای خوب بودن نمیشود حدی تعریف کرد، اظهار کرد: ما در شاخصهای اختصاصی رتبه ۱۰۰۰ را کسب کردیم که حفظ آن برای ما کار خاصی خواهد بود و امیدواریم در شاخصهای عمومی نیز این وضعیت را داشته باشیم.

توکلی با اشاره به اینکه شخصا معتقدم مشکل ما در حقوق شهروندی بحث ریشهای و فرهنگی است، بیان کرد: باید کودکانمان را از زمانی که وارد محیطهای اجتماعی میشوند با حقوق شهروندی آشنا کنیم.

مدیرکل بهزیستی لرستان تأکید کرد: شاید یکیاز دلایلی که ما در سازمانها خیلی توفیق حاصل نمیکنیم این است که میخواهیم از طریق یک سری از مکانیزمها رعایت حقوق شهروندی را اجبار کنیم، اما اگر ما به سمتی برویم که براساس این خروجیها آنرا بهعنوان یک ضرورت در سیستم آموزش و پرورش کشور نهادینه کنیم که بچههای ما از دوران کودکی با ضرورت رعایت حقوق شهروندی آشنا شوند، کار ما دستگاههای اجرایی خیلی راحتتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه رتبه و نمره جنبه انگیزشی دارد، گفت: دغدغه ما این است به سمتی برویم که مردم از خدمات سازمانها رضایت داشته باشند که رضای خداوند نیز از این طریق حاصل میشود.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ضرورت آشنایی کودکان با حقوق شهروندی در ورود به محیطهای اجتماعی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.