دانشگاه علمی کاربردی با بخش خصوصی برای ایجاد رشته های تخصصی همکاری می کند



ایسنا/خراسان جنوبی رییس دانشگاه علمی کاربردی خراسان جنوبی گفت: آماده همکاری بخش خصوصی توانمند در استان در صورت تقاضا برای آموزش رشته های تخصصی کاربردی برای ایجاد مراکز علمی کاربردی و رشته های تخصصی جدید هستیم.

ابوالفضل فورگی نژاد، امروز چهارشنبه ۱۲ شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در جامعه گرایش به آموزش های نظری وجود دارد؛ در حالی که نیاز اشتغال جامعه با آموزش مهارتی محقق می شود و بازار کار به رشته های عملی نیازمند است و دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه مهارتی است.



به گزارش ایسنا، وی افزود: باید آموزش ها به سمتی برود که بر مبنای نیاز جامعه باشد؛ اکنون مهارت های عام در دانشگاه فنی و حرفه ای و مهارت های خاص در دانشگاه علمی و کاربردی آموزش داده می شود.



وی با تاکید بر تمرکز بر روی آموزش موارد خاص که توسط بخش خصوصی مورد نیاز است، اظهار کرد: آموزش های این دانشگاه در محیط کار انجام شده و در خراسان جنوبی یک مرکز علمی و کاربردی در منطقه ویژه اقتصادی ایجاد کردیم که در خصوص تخصص های مورد نیاز آنجا آموزش ارائه می کند.



رییس دانشگاه علمی کاربردی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین چهار مرکز شهرداری در استان فعالیت دارند که در حیطه وظایف شهرداری ها آموزش ارائه می کنند و اگر صنعت بزرگ و بنگاه اقتصادی بزرگی در استان تمایل به آموزش های دانشگاه علمی کاربردی داشته باشد آمادگی ارائه این آموزش ها وجود دارد.



فورگی نژاد اظهار کرد: ۴۲ رشته کاردانی و ۲۱ رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه علمی و کاربردی خراسان جنوبی ارائه می شود و در مجموع ۶۳ رشته در مهرماه ۹۹ پذیرش دانشجو داریم.



وی افزود: در مهر ماه سال جاری هشت مرکز در استان پذیرش دانشجو دارند که پنج مرکز در شهرستان بیرجند و سه مرکز در شهرستان های سرایان، اسدیه و بشرویه است.



فورگی نژاد اظهار کرد: رشته HSE یک رشته درخصوص ایمنی است که در منطقه ویژه اقتصادی ایجاد شده که مورد نیاز آن مجموعه است.



وی یادآور شد: رشته های جدید بر مبنای نیاز ایحاد می شود و به طور مثال ایجاد رشته گیاهان دارویی در جهاد دانشگاهی با توجه به وجود مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در این نهاد است.



انتهای پیام

پرسش و پاسخ در دانشگاه علمی کاربردی با بخش خصوصی برای ایجاد رشته های تخصصی همکاری می کند

گفتگو با هوش مصنوعی