پذیرش مقاله <a href="/fa/dashboard/ خراسان جنوبی" class="text info">جهاددانشگاهی خراسان جنوبی</a> در <a href="/fa/dashboard/ علوم و صنایع غذایی ایران" class="text info">فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران</a>



ایسنا/خراسان جنوبی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: مقاله دکتر طیبه شاهی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران مورد پذیرش قطعی قرار گرفت و در اولویت چاپ قرار دارد.

لیلا محمودی، اظهار کرد: مقاله دکتر طیبه شاهی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با عنوان« ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن » در فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران مورد پذیرش قطعی قرار گرفت و در اولویت چاپ قرار دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، وی افزود: فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران" که توسط دانشگاه تربیت مدرس منتشر می شود، جزو نشریات برتر در حوزه علوم وصنایع غذایی است.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در این مقاله که برگرفته از نتایج تحقیقات طرح تحقیقاتی بهینه سازی تولید سرکه فراسودمند از عناب است، به تاثیر و اهمیت نقش گلوکز و مخمر دو عامل اصلی در تولید سرکه طبیعی و تاثیر آن بر خصوصیات سرکه نهایی تولید شده، پرداخته شده است.

محمودی اشاره کرد: با توجه به اهمیت تغذیه ای سرکه طبیعی در رژیم غذایی و همچنین جایگاه ارزشمند میوه عناب در طب سنتی ایران و معرفی ظرفیت های استان در زمینه تولید محصولات فراسودمند، این طرح تحقیقاتی صورت گرفت.

وی یادآور شد: نتایج این تحقیق نشان داد که سرکه عناب به دلیل مقدار زیاد ترکیبات آنتی اکسیدان و خاصیت آنتی اکسیدانی به عنوان یک محصول فراسودمند است.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: سرکه عناب به دلیل نسبت بیشتر مواد جامد محلول به اسیدیته نسبت به سایر سرکه ها، دارای قابلیت پذیرش بالایی بوده و عوارض ناشی از مصرف زیاد سایر سرکه ها را ندارد، از این رو تولید سرکه عناب برای مصارف مختلف غذایی، دارویی و کاهش ضایعات این میوه توصیه می شود.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پذیرش مقاله جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.