نحوه راه اندازی یک فروشگاه موبایل فروشی و تعمیرات موبایل موفق



با توجه به گرانی های اخیر و نرخ بالای تورم در کشور اکثر افراد جامعه به سمت کارهای پر درآمد روی آورده اند.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام گروه نرم افزاری معین، همان طور که می دانید شغل های پر درآمد کشور، شغل هایی هستند که افراد به صورت آزاد و مستقل به مدیریت آن ها می پردازند. اگر شما هم به دنبال یک شغل پر درآمد هستید باید به فکر راه اندازی یک تعمیرگاه موبایل باشید.

این شغل هم درآمد خوبی دارد و هم هنوز بازار از آن اشباع نشده است و همچنین روزبه روز به متقاضیان آن افزوده می شود. حالا باید بدانید که چگونه باید یک تعمیرگاه موبایل راه اندازی کنید. در ادامه این متن با ما همراه باشید تا فاکتورهای مهم برای راه اندازی تعمیرگاه موبایل را برایتان شرح دهیم.

سوالات معمول در مورد راه اندازی یک تعمیرگاه موبایل:

۱- آیا میزان تقاضا کننده یا مراجعه کننده این کسب و کار، راضی کننده هست یا خیر؟

۲- برای راه اندازی یک تعمیرگاه موبایل نیاز به مکان بزرگی است؟

۳- حداقل سرمایه برای راه اندازی یک تعمیرات موبایل، چقدر است؟

۴- آیا برای پیش بردن امور حسابداری و فاکتور مشتریان نیاز به نرم افزار حسابداری هست یا نه؟

در ادامه به تمامی این سوالات پاسخ خواهیم داد.

فاکتورهای مهم برای راه اندازی تعمیرات موبایل

سنجش بازار

از آنجایی که علم و تکنولوژی روز به روز پیشرفت نموده و همچنان در حال توسعه است، نیاز به تلفن همراه هوشمند نیز به طور چشم گیری افزایش پیدا کرده و به جرأت می توان گفت امروزه ۹۰ درصد افراد جامعه دارای تلفن همراه هوشمند هستند. پس می توان نتیجه گرفت که شغل تعمیرات موبایل، انتخاب بسیار خوبی است و سرمایه گذاری در این حرفه، سود آور می باشد.

میزان درآمد تعمیرات موبایل

اگر به طور دقیق بخواهید میزان درآمد یک کسب و کار را محاسبه کنید باید این موارد را در نظر بگیرید.

. مهارت و تجربه فرد

. محل تعمیرگاه

. روابط عمومی

. میزان دانش

. میزان سرمایه

. نحوه بازاریابی

اما اگر بخواهیم طبق آمارها میزان درآمد تعمیرات موبایل را به صورت تقریبی به شما بگوییم، چیزی حدود ۵ الی۲۰ میلیون تومان در ماه خواهد بود. شاید با شنیدن این میزان درآمد کمی وسوسه شوید که خیلی سریع تر این کسب و کار را راه اندازی کنید، اما عجله نکنید و بسیار محتاطانه پیش بروید.

بهتر است پیش از راه اندازی کسب و کارتان از یک مشاور و یا کسی که قبلا در این زمینه فعالیت کرده است، کمک بگیرید و در مورد چالش های این حرفه از او سوال کنید.

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی تعمیرات موبایل

یکی از دغدغه های راه اندازی هر کسب و کار، تهیه میزان سرمایه و بودجه مورد نیاز برای آن است. در شغل تعمیرات موبایل هم باید یک سرمایه اولیه برای خرید تجهیزات و اجاره بها در نظر بگیرید.

معمولا حداقل هزینه برای راه اندازی یک تعمیرگاه موبایل، بین ۱۰ الی۵۰ میلیون تومان می باشد. مسلما هر چه خدمات شما بیشتر باشد و تجهیزات بیشتری در تعمیرگاه خود داشته باشید، سود بیشتری هم نصیبتان خواهد شد.

موقعیت مکانی برای راه اندازی تعمیرات موبایل

یکی از مهم ترین مسائلی که می تواند روی سود آوری کسب و کار شما تاثیر بسزایی داشته باشد، موقعیت مکانی تعمیرگاه تان است. جالب است بدانید خوشبختانه با راه اندازی یک تعمیرگاه موبایل نیاز به فضایی بسیار لوکس و شیک ندارید.

در ابتدای فعالیت خود می توانید یک فضای بسیار کوچک در یک خیابان معمولی را برای کسب و کارتان انتخاب کنید. در نتیجه بودجه و سرمایه شما صرف دیگر تجهیزات می شود چرا که مسلما اجاره بهای چنین فضاهایی بسیار پایین است.

گسترش کسب و کار

در مواردی که یک تلفن همراه از نظر نرم افزاری دچار مشکل شده باشد، می توان آن را به صورت آنلاین نیز رفع نمود. پس بهتر است شما نیز این گزینه را در میان خدمات خود قرار دهید. و راهنمایی هایی در این خصوص به مشتریان ارائه نمایید.

از همین رو هم برای تبلیغات کسب و کارتان و هم برای مشاوره آنلاین می توانید به طراحی سایت فکر کنید و همچنین در شبکه های اجتماعی و کسب و کار خود را تبلیغات کنید.

شرکت در دوره های آموزشی

پیشنهاد می کنیم اگر به این حرفه علاقمند هستید اما مهارت کافی برای راه اندازی آن را ندارید، بهتر است در دوره های آموزشی تعمیرات موبایل شرکت کنید و سپس وارد بازار کار شوید. همچنین وقتی مشتریان متوجه شوند که شما در این زمینه مهارت کافی و دانش مورد نیاز را دارید، روزبه روز به تعداد آن ها افزوده می شود و می توانید اعتمادشان را جلب نمایید.

در واقع افراد علاقمندند که امور خود را به دست یک متخصص بسپارند، نه فقط کسی که توانسته یک تعمیرات موبایل راه اندازی کند. ناگفته نماند که اطلاعات شما باید همواره به روز بوده و سعی کنید در مورد انواع و اقسام موبایل ها اطلاعات کسب کنید.

تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز برای تعمیرات موبایل

. دستگاه لوپ یا میکروسکوپ

. دستگاه هیتر و هویه

. قاب بازکن

. گیره کار

. منبع تغذیه و مولتی متر

. آچار تعمیراتی و ست پیچ گوشتی

همچنین نرم افزار حسابداری نیز یکی از واجبات کار شماست چرا که با این نرم افزار قادرید عیب موبایل را به همراه توضیحات در فاکتور مشتری ثبت کنید و هم درصد و سهم تکنسین از خدمات ، تعمیرات و مدت زمان سرویس را محاسبه و جهت تسویه حساب تکنسین در پایان ماه در نرم افزار حسابداری تعمیرات موبایل ثبت نمایید.

با آگاه شدن از مزیت های فراوانی که این نرم افزار قدرتمند دارد، حتی یک لحظه هم برای تهیه آن، تردید نکنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

پرسش و پاسخ در نحوه راه اندازی یک فروشگاه موبایل فروشی و تعمیرات موبایل موفق

گفتگو با هوش مصنوعی