شرکت ۱۰۵ هزار دانش آموز کردستانی در مسابقات قرآن و عترت و نماز



ایسنا/کردستان مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از شرکت ۱۰۵ هزار دانش آموز کردستانی در سی ونهمین دوره مسابقات قرآن و عترت و نماز خبر داد و گفت: ۹۴ هزار نفر در طرح حفظ جزء سی قرآن شرکت کردند.

رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان امروز(۸بهمن) در پیش اجلاس استانی نماز با عنوان «پیوند خانه، مدرسه، مسجد و نماز» در اردوگاه شهید سلیمان خاطر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: نماز یکی از اولین دستورات الهی به پیامبر(ص) بوده است و در آیات قرآن کریم بر برپایی آن همواره تأکید شده است.

وی با اشاره به اینکه بخش علمی بیست ونهمین اجلاسیه نماز به پیوند خانه، مدرسه و مسجد اختصاص یافته است، افزود: ارتباط و تعامل تنگاتنگ سه کانون مسجد، مدرسه و خانه موجب استحکام بخشی هرچه بیشتر فرهنگ نماز در جامعه خواهد شد و همچنین واگرایی این سه نهاد نیز می تواند آسیب زا باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان بیان کرد: در چند سال اخیر در وزارتخانه آموزش و پرورش به موضوعات ارزشی و قرآنی توجه ویژه ای شده است و تخصیص اعتبارات کشوری برای اجرای برنامه های دینی و قرآنی فرصت مطلوبی برای ترویج فرهنگ قرآنی و نماز بین دانش آموزان، در اختیار مسئولان امر گذاشته است.

وی به کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش وپرورش اشاره و بیان کرد: امیدواریم با توجه به نقشی که امامان جماعت می توانند در مدارس و بین دانش آموزان داشته باشند، بتوانیم بهره لازم را از همکاری و مشارکت با حوزه های علمیه ببریم.

قربانی با تأکید بر اینکه در این کمیته باید بحث تقویت هویت دینی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بین دانش آموزان را مورد توجه قرار دهیم، افزود: در این بخش نباید یک دید سطحی و صرفا گزارش دهی داشته باشیم چراکه این امر می تواند بسیار آسیب زا باشد.

وی از شرکت ۱۰۵ هزار دانش آموز کردستانی در سی ونهمین دوره مسابقات قرآن و عترت و نماز دانشآموزی خبر داد و گفت: ۹۴ هزار نفر از دانش آموزان کردستانی در طرح حفظ جزء سی قرآن شرکت کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان به تخصیص ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار برای فعالیت های قرآن، عترت و نماز در سال جاری اشاره و اظهار کرد: برگزاری محافل انس با قرآن، تأسیس و راه انداری چهار دارالقرآن جدید، فعالیت ۱۴ دارالقرآن در استان، هزینه کرد ۶۰۰ میلیون تومان برای تجهیز هفت دارالقرآن با مشارکت نوسازی مدارس، ایجاد ۸۵ نمازخانه جدید در مدارس و در مجموع وجود ۵۳۸ نمازخانه در مدارس از دیگر فعالیت های آموزش و پرورش استان کردستان طی سال جاری در حوزه قرآن و عترت بوده است.

وی افزود: در ایام کرونایی و تعطیلی مدارس ۱۷ کانال فعالیت قرآنی و کارگروه تولید محتوا قرآنی به همت همکاران آموزش وپرورش ایجاد شد که در مجموع ۵ هزار محتوای قرآنی در چهار سطح مدرسه ای در این مدت تولید شد.

قربانی به افتخارات آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: کسب رتبه اول استان در ستاد اقامه نماز، کسب رتبه اول و دوم انشای نماز و چهارم حفظ کل قرآن در سطح ملی، کسب رتبه برتر کشوری کمیته مشارکت های آموزش و پرورش و حوزه علمیه و رتبه برتر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از امتیازات آموزش و پرورش استان کردستان بوده است.

وی با اشاره به اینکه یک پنجم جمعیت استان با آموزش و پرورش همکاری دارند، یادآور شد: ۳۱۲ هزار دانش آموز و ۲۴ هزار نفر پرسنل جمعیت آموزش و پرورش استان کردستان را در بر می گیرد که این امر همکاری و مشارکت تمام دستگاه های اجرایی استان برای تعلیم و تربیت دانش آموزان را می طلبد.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در شرکت ۱۰۵ هزار دانش آموز کردستانی در مسابقات قرآن و عترت و نماز

گفتگو با هوش مصنوعی