تنظیم ۳۱ سند در چارچوب مدیریت بحران



رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو:

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر حسین گرگانی رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلای طبیعی در سیزدهمین نشست ارائه سند راهبردی ملی مدیریت بحران اظهار کرد: در دوبخش سند تنظیم شده است. قانون جدید یک نظام کار گروهی را برداشته و دستگاه ها را مسئول کرده و به نوعی نگاه این سند بر روی کاهش خطر است و مجموعه ای از اسناد و قوانین است که خوشبختانه در حوزه های مدیریت سوانح در حوزه بازیابی نفش مهمی ایفا می کند.

وی گفت:کمیته های تدوین شده در این سند شامل کمیته بیمه، نیرو های مسلح، فداکار خدمت، مواد خطرناک، ساختار سازمانی، آموزش، پایش و ارزیابی و جذب و توزیع کمک های خارجی است.

گرگانی ادامه داد: ما کارگروهی تشکیل دادیم که در قالب ۱۷ کمیته شکل گرفت و در اسناد مرتبط با مدیریت بحران ۳۱ سند در چارچوب بین المللی و مدیریت بحران در سایر کشور ها و مدیریت بحران کاهش خطر تنظیم شده است و ۵۳ توافق در خصوص فهرست مخاطرات کشور تدوین شده است.

همچنین عاطفه سلیمانی همکار پژوهشی پژوهشگاه سوانح طبیعی در سیزدهمین نشست ارائه سند راهبردی ملی مدیریت بحران، در باره اهداف و راهبرد ها و اولیت ها، اظهار کرد: تاکیدی زیادی بر درک صحیح خطر داریم و در این هدف می خواهیم به درک مشترک چالش ها برسیم تا بتوانیم اقدام صحیحی در برابر مشکل ها داشته باشیم.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مسائل اعتماد عمومی است که به سرمایه اجتماعی کشور گره خورده است و یکی از محوری ترین موضوعات این است که باید در بحرانی ترین مشکل ها، کرامت جامعه حفظ شود و در ساز و کارها، اجرا برنامه های سه گانه را داریم.

سلیمانی افزود: یکی از مهمترین سند های اجرای راهبردی نتیجه اثر بخشی آن است.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تنظیم ۳۱ سند در چارچوب مدیریت بحران» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.