علیدادی: HDسازی شبکه خبر، پیچیده است / تجهیزات مورد نیاز سروش خیلی گران است



به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در نشست شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه، رضا علیدادی بر رسیدن صداوسیما به برون سازی به جای کپی برداری تأکید کرد.

نشست خبری معاون توسعه و فناوری سازمان صداوسیما در حالی برگزار شد که اجلاس شانزدهم فناوری رسانه از ۲۰ آبان ماه با افتتاح نمایشگاهی از جدیدترین محصولات دانش بنیان و فناوری پیشرفته شروع می شود.

این نشست با حضور رضا علیدادی( رییس اجلاس و مدیر معاونت توسعه و فناوری صداوسیمامجتبی سیاه تیری (دبیر کار گروه هماهنگی اجلاس و مشاور اجرایی و مدیر دفتر معاونت توسعه و فناوری) و رضا ابراهیمی ( دبیر اجلاس توسعه در فناوری رسانه) در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد.

علیدادی اظهار داشت: شانزدهمین اجلاس فناوری و توسعه با رویکرد گام دوم انقلاب اسلامی کار خود را آغاز خواهد کرد. ما صحبت های مقام معظم رهبری درباره گام دوم را سرلوحه کارمان قرار دادیم. باید گفت که ما در حال حاضر در آستانه چهارمین انقلاب صنعتی قرار داریم. در ۴۰ سال گذشته سعی داشتیم از عقب ماندگی دور بشویم. در گذشته از کپی و مشابه سازی کالای خارجی استفاده می شد اما حالا کالاهای ایرانی را مورد استفاده قرار می گیرند.

وی گفت: در پانزدهمین اجلاس فناوری و توسعه ما ثابت کردیم که از کپی سازی به برون سازی قدم برداشتیم.

معاون توسعه و فناوری صداوسیما مطرح کرد: سازمان صداوسیما به کیفیت تصاویر خیلی دقت کرده است و در اجلاس قبلی، تحقیقات خوبی در این عرصه شد. سعی داریم در این اجلاس نیز تحولات کیفیت و اچ.دی.سی را پیگیری کنیم.

وی عنوان کرد: شرکت های زیادی خواستار حضور در شانزدهمین اجلاس بودند اما ۱۲۰ شرکت برای حضور در این اجلاس انتخاب شد. در این اجلاس ۱۲۵ مقاله علمی داریم که ۶۷ مقاله پذیرفته شده که ۱۳ مقاله به زبان انگلیسی است.

علیدادی در ادامه تصریح کرد: ۱۰ کمیسیون مختلف در این اجلاس داریم و نفرات برگزیده در این حوزه معرفی می شوند.

علیدادی همچنین اعلام کرد: ما در آی. بی.سی ۲۰۱۹ شرکت خواهیم کرد. سه طرح از ما در آی.بی.سی پذیرفته شد که بر مبنای هوش مصنوعی ساخته شده است. این موضوع نشان دهنده این است که صداوسیما مسیر خوبی را دنبال می کند.

او با اشاره به اینکه ۲۶۰ محصول و ایده در اجلاس بررسی شد، تصریح کرد: ۲۶۰ ایده و محصول در این اجلاس بررسی و ۱۴ محصول انتخاب و از این ۱۴ محصول خلاقانه رونمایی خواهد شد.

رییس شانزدهمین اجلاس فناوری و توسعه تأکید کرد: برای حضور مجموعه های خارجی دعوت شده است که بیشتر از کشورهای همسایه اند. سال گذشته دو کشور که در ای.بی.یو عضوند با ایران قرارداد بستند و این اتفاق از عملکرد های خوب اجلاس قبلی است. یکی از استراتژی های ما این است که در بخش صادرات فعال باشیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در رابطه با HD سازی شبکه های تلویزیون گفت: تلویزیون وارد تحولات جدید می شود یکی از آنها HD سازی است؛ بنابر دستور رییس سازمان صداوسیما فعلا سه شبکه در دستور کار است که ۲ شبکه به زودی این اتفاق برایشان می افتد اما برای HDسازی شبکه خبر، صداوسیما کار پیچیده تری دارد.

پیام رسان سروش به موضوع زیرساخت ربطی ندارد

معاون رییس صداوسیما در پاسخ به سؤال دیگر تسنیم در خصوص تأمین تجهیزات فضای مجازی خصوصا «سروش» عنوان کرد: باید گفت ما به جز دوربین توانستیم قدم های خوبی در راستای فناوری و توسعه رسانه برداریم.

علیدادی همچنین درباره مشکلاتی که باعث شده است پیام رسان سروش به صورت حرفه ای کار خود را ادامه ندهد، گفت: ما در موضوع فناوری فضای مجازی حرکت بسیار بزرگی را شروع کردیم. زیرساخت های فضای مجازی بسیار گران است. مخصوصا و بخش سخت افزاری که از خارج هم وارد می شود بودجه زیادی می خواهد.

وی خاطرنشان کرد: البته بخش پیام رسان سروش به زیرساخت ها ربطی ندارد بلکه باید دید هدف کشور در این راستا چیست. کشورهای مطرح به شدت روی بحث امنیت فضای مجازی کشور خود تمرکز کرده اند حتی روسیه اعلام کرد که اینترنت ملی خود را دارد. حال بابد دید کشور هدفش در این راستا چیست.

وی در پایان این نشست گفت: روز ۲۰ آبان ماه، نمایشگاه توسعه و فناوری و شانزدهمین اجلاس توسعه و فناوری همزمان باهم در سالن همایش های صداو سیما برگزار می شود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «علیدادی: HDسازی شبکه خبر، پیچیده است / تجهیزات مورد نیاز سروش خیلی گران است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.