اخذ عوارض از <span class="text danger">۵</span> پروژه بزرگراهی کشور



یک مقام مسئول خبر داد؛

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود غفاری معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی در گفت و گویی تلویزیونی گفت: در سال ۹۹ برای اولین بار در انقلاب اسلامی، مجلس این فرصت را فراهم کرد که برای ساخت بزرگراه ها و راه های اصلی از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده کنیم چرا که اگر قرار باشد تنها از منابع عمومی استفاده کنیم کافی نیست.

او ادامه داد: این بزرگراه ها از بار ترافیکی لازم برخوردار هستند و با توجه به فرصتی که فراهم شده در بند ۶،۱۹ قانون بودجه سال ۹۹ اولویت اصلی را بر روی کمربندی شهر ها قرار داده ایم.

غفاری بیان کرد: به طور تقریبی کمربندی ۱۰ شهر تکمیل نشده است در حالی که آزادراه ها و بزرگراه های آن ها تکمیل شده و این خود باعث ایجاد مشکلات بسیار زیادی در این بخش شده است.

او افزود: به طور تقریبی بسیاری از ترافیک ها از آزادراه ها، راه های اصلی و راه های فرعی به داخل شهر ها می رسد و این خود باعث ایجاد ترافیک در درون شهر ها می شود.

او بیان کرد: ورود این ترافیک ها باعث کاهش ایمنی و رفت و آمد شدید در مسیر داخلی شهر ها می شود، بنابراین باید از فرصت حضور بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در این بخش ها استفاده کنیم.

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی توضیح داد: در یک دوره مشخص و در قالب تعیین دوره احداث که سه ساله تعیین شده، این کمربندی ها احداث می شود. همچنین در دوره بهره برداری اصل و سود از طریق عوارض باز می گردد.

غفاری گفت: در دوره بهره برداری سرمایه گذاران مجاز هستند از کارگزاران عوارض دریافت کنند.

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه هم اکنون گزارش پروژه ها و واگذاری آن ها در کارگروه واگذاری تعیین و تکلیف شده است گفت: این پروژه ها آماده فراخوان و واگذاری برای بخش خصوصی است.

او تاکید کرد: به محض انعقاد قرارداد این پروژه ها وارد مرحله فاز اجرایی می شوند که امیدواریم تا دو ماه آینده این اقدامات انجام شود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «اخذ عوارض از ۵ پروژه بزرگراهی کشور» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.