وجود <span class="text danger">١٢٠ هزار</span> پلاک فرسوده در <a href="/fa/dashboard/ class="text info">تهران</a>



در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

مهدی هدایت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: تحقق بخشیدن بازآفرینی بافت فرسوده همواره در گرو شناساییرابطه علی موانع این حوزه و اقدام جهت مرتفع کردن آنها است. با بررسی پیشینه این موضوع درمی یابیم که یکی از موانع بازآفرینیبافت فرسوده شهر تهران، مسائل موجود در حوزه ثبتی-مالکیتی است.

وی ادامه داد: طبق قانون حمایت از نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری مصوب سال ١٣٨٩ قرار بود هر سال ١٠ درصد از ٢٠٦هزار پلاک فرسوده شناسایی و نوسازی شوند. به رغم تلاش بی وقفه ای که از زمان تصویب این قانون تا کنون صورت پذیرفته، همچناندر حال حاضر ١٢٠ هزار پلاک با وجود تهدید مخاطرات زمین شناختی طبیعی که در صدر آنها زلزله قرار دارد نیازمند نوسازی هستند.

هدایت گفت: این پلاک ها عمدتا به دلیل دارا بودن مشکلات عدیده ای چون قرار گیری در بستر دانه های سخت و داشتن مسائلثبتی سندی از انجام عملیات نوسازی باز مانده اند.

وی بیان کرد: می توان مسائل حوزه ثبتی-سندی این پلاک ¬ها را در ۶ دسته عنوان کرد؛ این املاک بعضا سند مشاعی دارند، مجهول المالک هستند،اعیان متعلق به مالک است ولی عرصه به نهاد ها و دستگاه ¬ها تعلق دارد و دارای مشکل تحدید حدود (مساحت ملک بدرستی ذکر شدهولی ابعادشان صحیح نیست که نیازمند انجام نقشه برداری مجدد بوده تا اگر به ملک یا گذر مجاور تجاوز کرده ¬اند مشخص شود) هستند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «وجود ١٢٠ هزار پلاک فرسوده در تهران» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.