ماجرای واگذاری پادگان ۰۷ خرم آباد به روایت فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده ارتش- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم آباد، امیرمراد خوش کنار امروز در نشست بررسی مسائل پادگان ۰۷ در محل لشکر ۸۴ این شهرستان با اشاره به اینکه تعیین تکلیف پادگان ۰۷ سال ۱۳۹۲ آغاز و طرح شهری پادگان کلید خورد، اظهار داشت: این طرح به تصویب شهرداری و کمیته فنی مسکن، شهرسازی و کمیسیون ماده پنج استان رسید.
وی با بیان اینکه طرح شهری پادگان در سال ۱۳۹۴ به تصویب شورای عالی مسکن و شهرسازی کشور رسید، افزود: این طرح به لشکر ۸۴ و ادارات ذیربط ابلاغ شد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده ارتش لرستان عنوان کرد: حدود ۲۴۱ قطعه زمین در مجموعه پادگان ۰۷ در نظر گرفته شد که تعدادی از آن ها دارای کاربری های فرهنگی، آموزشی، فضای سبز و معابر و تعدادی هم به منظور مسجد و اماکن تجاری تعیین شد.
وی با بیان اینکه کل مساحت پادگان ۰۷ حدود ۱۵ هکتار است، بیان کرد: حدود هفت هکتار از این ۱۵ هکتار به عنوان فضای سبز و اماکن فرهنگی و هنری در نظر گرفته شده و در اختیار شهرداری قرار گرفته است.
خوش کنار با اشاره به اینکه سرانه های عمومی در هفت هکتار باقی مانده از پادگان ۰۷ در نظر گرفته شده است، گفت: تعداد ۲۱۲ واحد مسکونی و تجاری هم در این مجموعه در نظر گرفته شده است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده ارتش لرستان با بیان اینکه از ۲۱۲ واحد مسکونی ۱۵۸ قطعه مسکونی و ۵۸ قطعه نیز تجاری است، خاطرنشان کرد: از این تعداد هم ۲۰ قطعه به عنوان سهم شهرداری در نظر گرفته شده که ۱۴ قطعه مسکونی و ۶ قطعه نیز تجاری است.
خوش کنار با اشاره به تأمین معیشت کارکنان توسط فرماندهان گفت: قسمت اعظم معیشت مربوط به مسکن است و ساخت ۲۳ هزار واحد مسکونی در نیروی زمینی از سال ۱۳۹۷ آغاز شد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده ارتش لرستان تصریح کرد: پشتوانه احداث واحدهای مسکونی نیروی زمینی زمین هایی بود که در راستای خروج پادگان ها در لیست فروش گذاشته شده و به عنوان معین در نظر گرفته بودند.
خوش کنار با اشاره به زمین های ارتش در شهرهای خرم آباد، کرمانشاه، همدان، تبریز، مشهد، شیراز و تهران که به عنوان تهاتر در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: ۲۵۶ واحد توسط پیمانکار نیروی زمینی در بیرجند ساخته شده است.
وی افزود: قسمتی از سرمایه ساخت واحدهای مسکونی از زمین پادگان ۰۷ تهاتر شده و با توجه به پیشرفت فیزیکی و ارزش زمین بر اساس نظر کارشناسان خبره ای که در نیروی زمینی ارتش و با استفاده از کارشناس محلی قیمت گذاری شده است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ عنوان کرد: تعدادی از زمین ها با توجه به پیشرفت فیزیکی در هر مرحله برای پیمانکار آزاد می شود تا پیمانکار از محل فروش این زمین ها سایر ساختمان ها و زمین ها را تکمیل کند.
وی با اشاره به آزادسازی قطعاتی از پادگان ۰۷ ظرف امروز بیان کرد: این زمین ها در اختیار پیمانکار است و در آینده نزدیک هم حدود ۱۱۵ قطعه از این زمین ها در اختیار پیمانکار قرار خواهد گرفت.
خوش کنار با اشاره به اینکه ۷۷ قطعه از پادگان ۰۷ هم فعلا در اختیار ارتش است، اظهار داشت: ۱۱ قطعه فرهنگی، هنری و ۱۰ قطعه متفرقه دیگر هم داریم و ارزش ریالی آن ها به نرخ روز کاملا مشخص است.
وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم از شرایط خوبی که برای لرستان فراهم شده به نحو احسن استفاده کنیم، افزود: مردم در آینده نزدیک از امکاناتی که در مجموعه پادگان ۰۷ ایجاد می شود، بهره مند می شوند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ با تأکید بر اینکه شروع کار در مجموعه پادگان ۰۷ باعث رونق اقتصادی لرستان می شود، عنوان کرد: فضای سبزی که در این مجموعه ایجاد می شود باعث شور و نشاط اهالی منطقه شده و معابری که در این مجموعه تعریف شده نیز باعث رفع گره های کور ترافیکی خیابان انقلاب می شود ضمن اینکه ۵۸ قطعه تجاری باعث اشتغال آفرینی در شهر می شود.
وی با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی همواره در راستای خدمت به مردم پیش قدم بوده است، بیان کرد: ما حریم قلعه فلک الافلاک را هم در کوتاه ترین زمان ممکن تخلیه کردیم و قرار شد استانداری یک هکتار زمین در ازای معوض آن به ما بدهد که تاکنون واگذار نشده است.
خوش کنار گفت: ارتش در تعریض سراب یاس نیر پای کار آمد و عملیات تعریض انجام شد هرچند ادارات به تعهدات خود در این زمینه عمل نکردند که امیدواریم عمل کنند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ با اشاره به انتقال ۳۰۰ سند از کوی ارتش به مردم، تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی تمام هزینه های این نقل وانتقالات را پرداخت کرد و انتظار داریم که در این مجموعه هم همگی نهایت همکاری را با ما داشته باشند تا مردم از عواید آن منتفع گردند و قدم مثبتی در راستای تعالی شهر برداشته شود.
محمد خوشنام مدیرعامل شرکت باستیان بنا و پیمانکار ارتش در این نشست با بیان اینکه شرکت ما به عنوان پیمانکار ارتش تاکنون کارهای زیادی را برای ارتش انجام داده است، اظهار داشت: بعضی از مناقصات به صورت تهاتری انجام می شود و املاک به عنوان معوض داده می شوند.
وی افزود: مناقصه نیز به صورت عمومی کشوری برگزار می شود و همه پیمانکاران می توانند شرکت کنند که ما هم در مناقصه پروژه ارتش در بیرجند شرکت کردیم و برج ۹ سال گذشته برنده شدیم و قراردادها را امضا کردیم.
خوشنام بیان کرد: در این پروژه ارتش از زمین هایی که در اختیار دارد قطعاتی را در تبریز و قطعاتی را در خرم آباد در نظر گرفت و ما هم قطعاتی را در تبریز و خرم آباد بابت پروژه بیرجند تحویل گرفتیم.
وی با اشاره به رصد دائم پروژه ها توسد فرمانده نیروی زمینی ارتش، ادامه داد: گزارش کار این پروژه ها دائما به ایشان ارائه می شود.
مدیرعامل شرکت باستیان بنا و پیمانکار ارتش، گفت: ما در تبریز مشکلی برای فروش زمینها نداشتیم اما در خرم آباد با مباحثی که در فضای مجازی مطرح شد دچار مشکل شدیم که باعث گله مندی ما از مدیران محترم استان نیز شد.
خوشنام بیان کرد: ما از این بابت بخاطر گرانی مصالح از یکماه گذشته تاکنون و هم از بابت عقب ماندن از برنامه زمان بندی پروژه متضرر شدیم.
وی با بیان اینکه ما باید برای زمینهایی که در اختیارمان قرار داده شده ارزش ایجاد کنیم، گفت: تا بتوانیم از بابت ارزش کسب شده منابع مالی ایجاد کنیم تا پروژه را با قوت به پیش ببریم.
خوشنام با اشاره به اینکه ارتش جمهوری اسلامی هیچگاه کار غیرقانونی انجام نمی دهد، تصریح کرد: این طرح در سنوات گذشته در کمیسیون ماده پنج تصویب شده و اعضای کمیسیون ماده پنج استاندار یا معاون عمرانی، شهردار و نماینده نظام مهندسی، نماینده شورای شهر، نماینده جهادکشاورزی، نماینده میراث فرهنگی هستند.
وی بیان کرد: این طرح در کمیسیون عالی وزارت راه و شهرسازی نیز مورد تصویب قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت باستیان بنا و پیمانکار ارتش تصریح کرد: به عنوان پیمانکار ارتش که این قطعات به ما واگذار شده است اگر منابع موردنیاز تامین شود این آمادگی را داریم که در راستای مطالبه و خواسته مردم خرم آباد این قطعات را در اختیار شهرداری قرار دهیم.
وی ادامه داد: قرار بر این شد که شهردار خرم آباد ظرف چندروز آینده جلسه ای با مسئولین و مدیران استان داشته باشند و به یک جمع بندی و اعلام نظر برسند که آیا می توانند منابع مورد نظر را تامین و زمین ها را از ارتش و ما خریداری کنند.
خوشنام با بیان اینکه حضور ما در این جلسه مبین این است که در جهت مطالبه مردمی به وجود آمده آمادگی داریم با شهرداری و مسئولین شهر همکاری کنیم.
وی گفت: به عنوان مالک قسمت عمده ای از زمینها مطابق قانون می توانم ملکم را به هرکسی بفروشم و شهردار و سایر مسئولان استان نیز بر این موضوع صحه گذاشته اند.
خوشنام تصریح کرد: اگر شهرداری تمایل به خرید داشته باشد مبلغ را اعلام می کنیم و آمادگی داریم ۱۰ درصد از مبلغی که مدنظر ماست و می توانیم به اشخاص حقیقی و حقوقی بفروشیم کمتر در نظر بگیریم.
مدیرعامل شرکت باستیان بنا و پیمانکار ارتش با اشاره به آتش سوزی بوته های موجود در قسمتی از این زمینهای پادگان، گفت: این موضوع را شنیده بودیم اما با زحمات امیر خوشکنار این موضوع جمع و آتش نشانی در محل مستقر و اراضی ایمن شده است.
وی بااشاره به عدم سکونت خود در استان و نداشتن عواملی برای انجام این آتش سوزی های عمدی، عنوان کرد: من یک پیمانکار هستم که در قبال کاری که انجام می دهم زمین تحویل می گیرم و زمین ها را نیز باید بفروشم تا منابع تحصیل کنم تا بتوانم کارم را انجام دهم.
وی گفت: پیشنهاد ما این است که چنانچه شهرداری زمینی در اختیار دارد به سرعت به فروش رسانده و منابع مالی موردنیاز را تهیه کند چرا که ما با منابع مالی کار می کنیم.
حق شهرداری ضایع شده است
سعید فتوحی نیز در این رابطه اظهار داشت: قرارداری اعمال ماده ۱۰۱ شده کاربری و سرانه ها مشخص شده و سهم شهرداری و ارتش مشخص شده هرچند توافق نامه جای بحث دارد که حق شهرداری ضایع شده است.
وی افزود: اگر در توافق واگذاری ارتش توجه بیشتری از طرف مسئولان وقت انجام می شد این چنین اتفاقی پیش نمی آمد، ولی بهرحال روی قرارداد پایبند بودیم.
شهردار خرم آباد عنوان کرد: واقعیت این است ۷ هکتاری که گفته می شود کامل در اختیار شهرداری نیست و ۱۱ ساختمان میراث فرهنگی به متراژ ۵ هزار و ۹۰۰ متر نیز در این محدوده هستند.
وی بیان کرد: آیندگان در رابطه با ما قضاوت می کنند و اگر خدمتی نگردیم حداقل نباید خیانت کنیم به همین منظور ۱۱ ساختمان میراث را هم شهرداری علی رغم اینکه وظیفه ای ندارد نگهداری می کند تا تکلیفشان مشخص شود در صورتی که در قرارداد نگهداری آنها پیش بینی نشده است.
فتوحی گفت: پادگان ۰۷ با توجه به اینکه یه سایت تاریخی است و درآینده جهت گردشگری شهر اهمیت دارد به یک مطالبه تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: در ارتباط با پادگان ۰۷ وظیفه اصلی به عهده میراث فرهنگی و گردشگری است که باید ورود کنند ولی با این وجود شهرداری حاضر است ملک هایی که در اختیار دارد به صورت قانونی با پیمانکار تهاتر کند و حاضریم در سرانه مسکونی هدفگاهی که مربوط به ارتش است از ۱۰ درصد به ۱۵ درصد برسانیم و امتیازی به ارتش بدهیم و سهم شهرداری را نیز از هدفگاه به ارتش بدهیم.
شهردار خرم آباد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پیمانکار پول نقد می خواهد و تهاتر ملک را قبول نمی کند چون شهرداری املاک دارد و قطعا باید از طریق مزایده و تشریفات اداری طی شود از پیمانکار فرصت زمانی درزخواست کرده ایم که اجازه بدهند این املاک را به فروش برسانیم.
وی اظهار داشت : از کلیه مسئولان استانی و دستگاه های مربوطه انتظار داریم به موضوع ورود کنند و شهرداری خرم آباد را یاری کنند که بتوانیم پادگان ۰۷ را به مردم هدیه بدهیم.
شهردار خرم آباد عنوان کرد: وضعیت مالی شهرداری خرم آباد در مقایسه با کلان شهرها وضعیت مناسبی ندارد انتظار داریم دستگاه ها به کمک شهرداری بیایند .
وی بیان کرد: طی روزهای آینده املاک مشخص شده را برآورد کرده و با قیمت کارشناسی به فروش می رسانیم که بتوانیم با پیمانکار ارتش به توافق برسیم.
فتوحی گفت: ترمینال حافطی حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع که در یکی از مکان های خوب شهر است و همچنین ۱۰ هزارو ۲۰۰ متر زمین متعلق به شهرداری در باغ فیض که به عنوان پارکینگ استفاده می شود با پیمانکار تهاتر کنیم برای اینکه سایت ۱۵ هکتاری از شهر خرم آباد گرفته نشود حتی حاضر هستیم ماشین شهرداری که در اختیار شهردار است را بفروشیم.
انتهای پیام/ن
وی با بیان اینکه طرح شهری پادگان در سال ۱۳۹۴ به تصویب شورای عالی مسکن و شهرسازی کشور رسید، افزود: این طرح به لشکر ۸۴ و ادارات ذیربط ابلاغ شد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده ارتش لرستان عنوان کرد: حدود ۲۴۱ قطعه زمین در مجموعه پادگان ۰۷ در نظر گرفته شد که تعدادی از آن ها دارای کاربری های فرهنگی، آموزشی، فضای سبز و معابر و تعدادی هم به منظور مسجد و اماکن تجاری تعیین شد.
وی با بیان اینکه کل مساحت پادگان ۰۷ حدود ۱۵ هکتار است، بیان کرد: حدود هفت هکتار از این ۱۵ هکتار به عنوان فضای سبز و اماکن فرهنگی و هنری در نظر گرفته شده و در اختیار شهرداری قرار گرفته است.
خوش کنار با اشاره به اینکه سرانه های عمومی در هفت هکتار باقی مانده از پادگان ۰۷ در نظر گرفته شده است، گفت: تعداد ۲۱۲ واحد مسکونی و تجاری هم در این مجموعه در نظر گرفته شده است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده ارتش لرستان با بیان اینکه از ۲۱۲ واحد مسکونی ۱۵۸ قطعه مسکونی و ۵۸ قطعه نیز تجاری است، خاطرنشان کرد: از این تعداد هم ۲۰ قطعه به عنوان سهم شهرداری در نظر گرفته شده که ۱۴ قطعه مسکونی و ۶ قطعه نیز تجاری است.
خوش کنار با اشاره به تأمین معیشت کارکنان توسط فرماندهان گفت: قسمت اعظم معیشت مربوط به مسکن است و ساخت ۲۳ هزار واحد مسکونی در نیروی زمینی از سال ۱۳۹۷ آغاز شد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده ارتش لرستان تصریح کرد: پشتوانه احداث واحدهای مسکونی نیروی زمینی زمین هایی بود که در راستای خروج پادگان ها در لیست فروش گذاشته شده و به عنوان معین در نظر گرفته بودند.
خوش کنار با اشاره به زمین های ارتش در شهرهای خرم آباد، کرمانشاه، همدان، تبریز، مشهد، شیراز و تهران که به عنوان تهاتر در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: ۲۵۶ واحد توسط پیمانکار نیروی زمینی در بیرجند ساخته شده است.
وی افزود: قسمتی از سرمایه ساخت واحدهای مسکونی از زمین پادگان ۰۷ تهاتر شده و با توجه به پیشرفت فیزیکی و ارزش زمین بر اساس نظر کارشناسان خبره ای که در نیروی زمینی ارتش و با استفاده از کارشناس محلی قیمت گذاری شده است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ عنوان کرد: تعدادی از زمین ها با توجه به پیشرفت فیزیکی در هر مرحله برای پیمانکار آزاد می شود تا پیمانکار از محل فروش این زمین ها سایر ساختمان ها و زمین ها را تکمیل کند.
وی با اشاره به آزادسازی قطعاتی از پادگان ۰۷ ظرف امروز بیان کرد: این زمین ها در اختیار پیمانکار است و در آینده نزدیک هم حدود ۱۱۵ قطعه از این زمین ها در اختیار پیمانکار قرار خواهد گرفت.
خوش کنار با اشاره به اینکه ۷۷ قطعه از پادگان ۰۷ هم فعلا در اختیار ارتش است، اظهار داشت: ۱۱ قطعه فرهنگی، هنری و ۱۰ قطعه متفرقه دیگر هم داریم و ارزش ریالی آن ها به نرخ روز کاملا مشخص است.
وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم از شرایط خوبی که برای لرستان فراهم شده به نحو احسن استفاده کنیم، افزود: مردم در آینده نزدیک از امکاناتی که در مجموعه پادگان ۰۷ ایجاد می شود، بهره مند می شوند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ با تأکید بر اینکه شروع کار در مجموعه پادگان ۰۷ باعث رونق اقتصادی لرستان می شود، عنوان کرد: فضای سبزی که در این مجموعه ایجاد می شود باعث شور و نشاط اهالی منطقه شده و معابری که در این مجموعه تعریف شده نیز باعث رفع گره های کور ترافیکی خیابان انقلاب می شود ضمن اینکه ۵۸ قطعه تجاری باعث اشتغال آفرینی در شهر می شود.
وی با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی همواره در راستای خدمت به مردم پیش قدم بوده است، بیان کرد: ما حریم قلعه فلک الافلاک را هم در کوتاه ترین زمان ممکن تخلیه کردیم و قرار شد استانداری یک هکتار زمین در ازای معوض آن به ما بدهد که تاکنون واگذار نشده است.
خوش کنار گفت: ارتش در تعریض سراب یاس نیر پای کار آمد و عملیات تعریض انجام شد هرچند ادارات به تعهدات خود در این زمینه عمل نکردند که امیدواریم عمل کنند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ با اشاره به انتقال ۳۰۰ سند از کوی ارتش به مردم، تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی تمام هزینه های این نقل وانتقالات را پرداخت کرد و انتظار داریم که در این مجموعه هم همگی نهایت همکاری را با ما داشته باشند تا مردم از عواید آن منتفع گردند و قدم مثبتی در راستای تعالی شهر برداشته شود.
محمد خوشنام مدیرعامل شرکت باستیان بنا و پیمانکار ارتش در این نشست با بیان اینکه شرکت ما به عنوان پیمانکار ارتش تاکنون کارهای زیادی را برای ارتش انجام داده است، اظهار داشت: بعضی از مناقصات به صورت تهاتری انجام می شود و املاک به عنوان معوض داده می شوند.
وی افزود: مناقصه نیز به صورت عمومی کشوری برگزار می شود و همه پیمانکاران می توانند شرکت کنند که ما هم در مناقصه پروژه ارتش در بیرجند شرکت کردیم و برج ۹ سال گذشته برنده شدیم و قراردادها را امضا کردیم.
خوشنام بیان کرد: در این پروژه ارتش از زمین هایی که در اختیار دارد قطعاتی را در تبریز و قطعاتی را در خرم آباد در نظر گرفت و ما هم قطعاتی را در تبریز و خرم آباد بابت پروژه بیرجند تحویل گرفتیم.
وی با اشاره به رصد دائم پروژه ها توسد فرمانده نیروی زمینی ارتش، ادامه داد: گزارش کار این پروژه ها دائما به ایشان ارائه می شود.
مدیرعامل شرکت باستیان بنا و پیمانکار ارتش، گفت: ما در تبریز مشکلی برای فروش زمینها نداشتیم اما در خرم آباد با مباحثی که در فضای مجازی مطرح شد دچار مشکل شدیم که باعث گله مندی ما از مدیران محترم استان نیز شد.
خوشنام بیان کرد: ما از این بابت بخاطر گرانی مصالح از یکماه گذشته تاکنون و هم از بابت عقب ماندن از برنامه زمان بندی پروژه متضرر شدیم.
وی با بیان اینکه ما باید برای زمینهایی که در اختیارمان قرار داده شده ارزش ایجاد کنیم، گفت: تا بتوانیم از بابت ارزش کسب شده منابع مالی ایجاد کنیم تا پروژه را با قوت به پیش ببریم.
خوشنام با اشاره به اینکه ارتش جمهوری اسلامی هیچگاه کار غیرقانونی انجام نمی دهد، تصریح کرد: این طرح در سنوات گذشته در کمیسیون ماده پنج تصویب شده و اعضای کمیسیون ماده پنج استاندار یا معاون عمرانی، شهردار و نماینده نظام مهندسی، نماینده شورای شهر، نماینده جهادکشاورزی، نماینده میراث فرهنگی هستند.
وی بیان کرد: این طرح در کمیسیون عالی وزارت راه و شهرسازی نیز مورد تصویب قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت باستیان بنا و پیمانکار ارتش تصریح کرد: به عنوان پیمانکار ارتش که این قطعات به ما واگذار شده است اگر منابع موردنیاز تامین شود این آمادگی را داریم که در راستای مطالبه و خواسته مردم خرم آباد این قطعات را در اختیار شهرداری قرار دهیم.
وی ادامه داد: قرار بر این شد که شهردار خرم آباد ظرف چندروز آینده جلسه ای با مسئولین و مدیران استان داشته باشند و به یک جمع بندی و اعلام نظر برسند که آیا می توانند منابع مورد نظر را تامین و زمین ها را از ارتش و ما خریداری کنند.
خوشنام با بیان اینکه حضور ما در این جلسه مبین این است که در جهت مطالبه مردمی به وجود آمده آمادگی داریم با شهرداری و مسئولین شهر همکاری کنیم.
وی گفت: به عنوان مالک قسمت عمده ای از زمینها مطابق قانون می توانم ملکم را به هرکسی بفروشم و شهردار و سایر مسئولان استان نیز بر این موضوع صحه گذاشته اند.
خوشنام تصریح کرد: اگر شهرداری تمایل به خرید داشته باشد مبلغ را اعلام می کنیم و آمادگی داریم ۱۰ درصد از مبلغی که مدنظر ماست و می توانیم به اشخاص حقیقی و حقوقی بفروشیم کمتر در نظر بگیریم.
مدیرعامل شرکت باستیان بنا و پیمانکار ارتش با اشاره به آتش سوزی بوته های موجود در قسمتی از این زمینهای پادگان، گفت: این موضوع را شنیده بودیم اما با زحمات امیر خوشکنار این موضوع جمع و آتش نشانی در محل مستقر و اراضی ایمن شده است.
وی بااشاره به عدم سکونت خود در استان و نداشتن عواملی برای انجام این آتش سوزی های عمدی، عنوان کرد: من یک پیمانکار هستم که در قبال کاری که انجام می دهم زمین تحویل می گیرم و زمین ها را نیز باید بفروشم تا منابع تحصیل کنم تا بتوانم کارم را انجام دهم.
وی گفت: پیشنهاد ما این است که چنانچه شهرداری زمینی در اختیار دارد به سرعت به فروش رسانده و منابع مالی موردنیاز را تهیه کند چرا که ما با منابع مالی کار می کنیم.
حق شهرداری ضایع شده است
سعید فتوحی نیز در این رابطه اظهار داشت: قرارداری اعمال ماده ۱۰۱ شده کاربری و سرانه ها مشخص شده و سهم شهرداری و ارتش مشخص شده هرچند توافق نامه جای بحث دارد که حق شهرداری ضایع شده است.
وی افزود: اگر در توافق واگذاری ارتش توجه بیشتری از طرف مسئولان وقت انجام می شد این چنین اتفاقی پیش نمی آمد، ولی بهرحال روی قرارداد پایبند بودیم.
شهردار خرم آباد عنوان کرد: واقعیت این است ۷ هکتاری که گفته می شود کامل در اختیار شهرداری نیست و ۱۱ ساختمان میراث فرهنگی به متراژ ۵ هزار و ۹۰۰ متر نیز در این محدوده هستند.
وی بیان کرد: آیندگان در رابطه با ما قضاوت می کنند و اگر خدمتی نگردیم حداقل نباید خیانت کنیم به همین منظور ۱۱ ساختمان میراث را هم شهرداری علی رغم اینکه وظیفه ای ندارد نگهداری می کند تا تکلیفشان مشخص شود در صورتی که در قرارداد نگهداری آنها پیش بینی نشده است.
فتوحی گفت: پادگان ۰۷ با توجه به اینکه یه سایت تاریخی است و درآینده جهت گردشگری شهر اهمیت دارد به یک مطالبه تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: در ارتباط با پادگان ۰۷ وظیفه اصلی به عهده میراث فرهنگی و گردشگری است که باید ورود کنند ولی با این وجود شهرداری حاضر است ملک هایی که در اختیار دارد به صورت قانونی با پیمانکار تهاتر کند و حاضریم در سرانه مسکونی هدفگاهی که مربوط به ارتش است از ۱۰ درصد به ۱۵ درصد برسانیم و امتیازی به ارتش بدهیم و سهم شهرداری را نیز از هدفگاه به ارتش بدهیم.
شهردار خرم آباد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پیمانکار پول نقد می خواهد و تهاتر ملک را قبول نمی کند چون شهرداری املاک دارد و قطعا باید از طریق مزایده و تشریفات اداری طی شود از پیمانکار فرصت زمانی درزخواست کرده ایم که اجازه بدهند این املاک را به فروش برسانیم.
وی اظهار داشت : از کلیه مسئولان استانی و دستگاه های مربوطه انتظار داریم به موضوع ورود کنند و شهرداری خرم آباد را یاری کنند که بتوانیم پادگان ۰۷ را به مردم هدیه بدهیم.
شهردار خرم آباد عنوان کرد: وضعیت مالی شهرداری خرم آباد در مقایسه با کلان شهرها وضعیت مناسبی ندارد انتظار داریم دستگاه ها به کمک شهرداری بیایند .
وی بیان کرد: طی روزهای آینده املاک مشخص شده را برآورد کرده و با قیمت کارشناسی به فروش می رسانیم که بتوانیم با پیمانکار ارتش به توافق برسیم.
فتوحی گفت: ترمینال حافطی حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع که در یکی از مکان های خوب شهر است و همچنین ۱۰ هزارو ۲۰۰ متر زمین متعلق به شهرداری در باغ فیض که به عنوان پارکینگ استفاده می شود با پیمانکار تهاتر کنیم برای اینکه سایت ۱۵ هکتاری از شهر خرم آباد گرفته نشود حتی حاضر هستیم ماشین شهرداری که در اختیار شهردار است را بفروشیم.
انتهای پیام/ن
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «ماجرای واگذاری پادگان ۰۷ خرم آباد به روایت فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده ارتش- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.