خسارت سیل به ۱۸ شهر و ۱۲۰۰ روستای لرستان / بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی آسیب دیدند



معاون عمرانی استاندار لرستان از خسارت سیل فروردین ماه به ۱۸ شهر و ۱۲۰۰ روستای استان خبر داد و گفت: به بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی شهری و روستائی نیز آسیب وارد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، احمد مرادپور ظهر امروز در نشست خبری قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده لرستان با اصحاب رسانه استان در تشریح آمار خسارت سیل اظهار کرد: سیل فروردین ماه به ۱۸ شهر لرستان خسارت وارد کرد، به نحوی که یک هزار و ۸۵۵ واحد شهری در این حادثه به طور کامل تخریب شده و نیازمند احداث مجدد است.

وی خاطرنشان کرد: ۵ هزار و ۸۷۵ واحد شهری آسیب دیده نیازمند تعمیر هستند، ضمن اینکه ۲ هزار و ۳۷۳ واحد تجاری به طور کامل تخریب و نیازمند احداث و همچنین ۳ هزار و ۴۲۰ واحد نیز بایستی تعمیر شوند.

معاون عمرانی استاندار لرستان با بیان اینکه ۷ هزار و ۷۳۰ خانوار وسایل زندگی خود را در جریان سیل از دست دادند، افزود: به این تعداد خانوار بایستی کمک هزینه معیشتی پرداخت شود.

مرادپور با اشاره به خسارت سیل به یک هزار و ۲۰۰ روستای لرستان بیان داشت: ۱۵ هزار و ۵۵۰ ساختمان در این روستاها تخریب شده که نیازمند احداث هستند، ضمن اینکه ۱۲ هزار و ۲۴۷ واحد نیز بایستی تعمیر شوند.

وی ادامه داد: همچنین ۲۱۵ واحد تجاری روستایی باید احداث شوند و ۱۴۹ واحد نیز تعمیر نیاز دارند.

معاون عمرانی استاندار لرستان در خصوص وضعیت باغستان های انار و انجیر استان نیز گفت: به ۵۰۰ هکتار از باغ های انار و انجیر کوهدشت و پلدختر در جریان سیل آسیب وارد شد که در حال حاضر پاکسازی کمتر از ۲۰۰ هکتار انجیرستان باقی مانده و طی روزهای پیش رو به اتمام می رسد.

مرادپور با بیان اینکه به واحدهای کاملا تخریبی در شهر و روستا به ترتیب ۱۲ و ۶ میلیون تومان اجاره بها پرداخت می شود، افزود: تاکنون به یک هزار و ۵۸۷ واحد در پلدختر، ۳۰۹ واحد در معمولان، ۷۲ واحد در چگنی و ۵۰ واحد در خرم آباد بلاعوض تعمیری پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: هم اکنون ۹۰ درصد کار واحدهای تجاری تعمیری انجام شده و واحدهای نیازمند احداث نیز بایستی تشکیل پرونده دهند، همچنین آبرسانی به مزارع کشاورزی تقریبا تمام شده و ترانس و پمپ های اغلب باغات نیز نصب شده است.

معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه جاده پلدختر به خرم آباد به طور موقت بازگشایی شده است، خاطرنشان کرد: ساخت جاده ممکن است ۱۰ سال طول بکشد، در حال حاضر جاده پلدختر به خرم آباد به چهار قطعه تقسیم شده و طراحی های مختلفی انجام گرفته که هنوز مصوب نشده، چرا که احداث آن نیازمند میلیاردها تومان هزینه است.

مرادپور با اشاره به ساخت پل های تخریبی خرم آباد اظهار داشت: پیمانکار مجموعه از ماشین سازی اراک انتخاب شده و ۷ میلیارد تومان برای پل «بهداری» و ۳ میلیارد تومان نیز برای پل «اناری» اختصاص یافته است.

وی بیان داشت: متولیان پل کاکارضا نیز بازداشت شده و پرونده آن ها هم اکنون در دادگستری استان در حال رسیدگی است.

انتهای پیام/۸۵۰۱۸/ق
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خسارت سیل به ۱۸ شهر و ۱۲۰۰ روستای لرستان / بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی آسیب دیدند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.