پارتیشن اداری شیشه ای تک جداره پارتیشن- اخبار بازار تسنیم



پارتیشن های اداری شیشه ای تک جداره به دلیل مزایای فراوانی که دارند ، امروزه جای خودشان را در بازار پارتیشن باز کرده اند. تجربه سال های اخیر ما در بازار پارتیشن های اداری به خوبی نشان می دهد که محبوبیت پارتیشن های شیشه ای تک جداره روز به روز بیشتر می شود ، به طوری که در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد تقاضای بازار مربوط به پارتیشن های شیشه ای تک جداره فریم لس است. علتش هم علاوه به شکیل و مدرن بودن ، سرعت در آماده سازی و نصب و قیمت مناسب آن است. اگر قصد دارید فضای کاری یا حتی محل سکونت خود را با پارتیشن تفکیک کنید ، برای اطلاعات تخصصی و استعلام قیمت ، حتما به وبسایت نوین پارتیشن مراجعه یا با واحد فروش این وبسایت تماس حاصل فرمایید. کارشناسان ما در مجموعه نوین پارتیشن آماده ارایه مشاوره رایگان تلفنی و براورد قیمت پارتیشن های مورد نظر شما عزیزان خواهند بود.

انواع پارتیشن های اداری شیشه ای تک جداره

پارتیشن های شیشه ای تک جداره همانطور که از اسمشان پیداست از یک لایه شیشه تولید می شوند. این شیشه ها دارای تنوع رنگ هستند و بنا به سلیقه مشتریان گرامی رنگ آنها تعیین می شود. شیشه ها را پس از سفارش گذاری و تعیین دقیق ابعاد کار ، برش می زنند. در مرحله بعد طرح مورد نظر را به روش سند بلاست روی آنها حک می کنند. هر طرح دلخواهی را می توان به این روش روی شیشه ها ایجاد کرد. خیلی از شرکت ها و سازمان ها ترجیح می دهند روی پارتیشن های شیشه ای لوگو یا شعار سازمانی شان حک شود. در پایان هم برای افزایش استحکام و ایمنی کار ، شیشه ها را سکوریت می کنند. پس از سکوریت کردن هم هیچ عملیات دیگری نمی توان روی شیشه ها انجام داد. تا اینجای کار تفاوتی بین انواع پارتیشن های شیشه ای تک جداره نیست. آنچه باعث تفاوت کار می شود ، نحوه استفاده از فریم های آلومینیومی در نصب پنل های شیشه ای است. به طور کلی دو نوع پارتیشن شیشه ای تک جداره وجود دارد: داری فریم و بدون فریم. در بازار ، پارتیشن های بدون فریم به فریم لس معروفند.

پارتیشن های اداری شیشه ای تک جداره دارای فریم

منظور از فریم در پارتیشن اداری ، پروفیل های آلومینیومی است که دور تا دور پنل های پارتیشن قرار می گیرند و آنها را به هم کلاف کرده و سر جایشان تثبیت می کنند. درواقع، فریم های آلومینیومی نقش اسکلت را برای پارتیشن بازی می کنند. در پارتیشنهایی که دارای فریم هستند ، این پروفیل ها و کلاف ها ، دور تا دور تمام شیشه ها ، به طور کامل ، بسته می شوند. به همین دلیل همه قطعات شیشه ای قاب های آلومینیومی خواهند داشت.

پارتیشن اداری شیشه ای تک جداره فریم لس

درست است که اسم این پارتیشن ها بدون فریم است ، اما معنیش این نیست که هیچ فریم یا قابی ندارند. یک تفاوتشان با مدل فریم دار این است که پروفیل های آلومینیومی فقط دور تا دور کل دیواره قرار می گیرد و بین پنل های شیشه ای پروفیلی قرار نمی دهند. دیگر اینکه از پروفیل های بسیار ظریف استفاده می کنند. پروفیل هایی با ابعاد ۳۰ در ۲۰ یا ۳۰ در ۵۰ میلیمتر. به این ترتیب پارتیشن هایی بسیار مدرن و چشم نواز خواهیم داشت که برای طراحی های داخلی مینیمال از هر متریال دیگری مناسبترند.

پارتیشن های ترکیبی

از شیشه در پارتیشن های ترکیبی هم استفاده می کنند. منظور از پارتیشن های ترکیبی ، پارتیشن هایی است که پنل هایشان از ترکیب MDF و شیشه تولید می شود. در واقع متریال پایه در این پارتیشن ها ، MDF است. یعنی پنل ها در اصل از ام دی اف ساخته می شوند اما وسط این پنل ها را برش می زنند و شیشه کار می گذراند. به این ترتیب ، هر پنل مثل قابی از MDF است که وسطش شیشه کار شده است.

مزایا و معایب پارتیشن های اداری تک جداره شیشه ای

این پارتیشن ها بسیار زیبا هستند و محیط بسیار مدرنی ایجاد می کنند. هزینه شان نسبت به پارتیشن های شیشه ای دو جداره به میزان قابل توجهی پایین تر است. دوره تولید و آماده سازی در کارخانه و نیز زمان نصب شان کوتاه تر است. در برابر صدا هم عایق نسبتا خوبی به شمار می روند. در عوض ، در برابر گرما و سرما عایق چندان مناسبی نیستند. به طور کلی چون این پارتیشن ها از یک لایه شیشه ساخته می شوند ، نمی توان انتظار داشت که عایق ایده آلی برای صدا یا گرما و سرما باشند. اگر عایق بودن پارتیشن از اولویت های اصلی شماست ، بهتر است به جای پارتیشن تک جداره ، از پارتیشن های دو جداره استفاده کنید.

لطفا برای هر نوع مشاوره رایگان تلفنی در خصوص موارد فنی یا استعلام قیمت پارتیشن اداری به وبسایت نوین پارتیشن مراجعه یا با واحد فروش این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

«این مطلب تبلیغاتی است»

پرسش و پاسخ در پارتیشن اداری شیشه ای تک جداره پارتیشن- اخبار بازار تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی