نقش پررنگ فرهنگیان به عنوان عوامل اجرایی انتخابات ۱۴۰۰



در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی در گفت وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامه های در نظر گرفته شده این وزارتخانه برای انتخابات ریاست جمهوری و به ویژه رای اولی ها اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال یک میلیون و ۷۳ هزار رای اولی داشتیم برنامه های متعددی برای شناخت هر چه بهتر آن ها به منظور شرکت در انتخابات و حضور حداکثری در نظر گرفته شد.

او ادامه داد: با توجه به وجود تشکل های دانش آموزی از قبیل مجلس دانش آموزی، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان و بسیج دانش آموزی رویش های متعددی برای آشنایی بیشتر دانش آموزان و انتخابات در نظر گرفته شد.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی با اشاره به پویش های در نظر گرفته شده که از طریق شبکه شاد هم قابل دسترسی بودند، اظهار کرد: اسامی این پویش ها شامل پیشتازان رای اولی، شور انتخاب، پویش رای اولی ها، مثل سلیمانی و اولین پویش بدون رای ها نامگذاری شد و دانش آموزان می توانستند با عضویت در کانال های مربوط به این پویش ها از مطالب در نظر گرفته شده در آن بهره ببرند.

رمضانی درباره حضور فرهنگیان به عنوان عوامل اجرایی انتخابات گفت: آموزش و پرورش در این مورد بیشترین عوامل را به کار گرفته است.

او درباره تعداد مدارسی که به عنوان حوزه انتخاباتی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: علاوه بر حضور فرهنگیان به عنوان عوامل اجرایی در تمام مدارس آمادگی داشتیم که امکان رای گیری فراهم شود و براساس تصمیم فرمانداری برخی از مدارس به عنوان حوزه انتخاباتی در نظر گرفته شدند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نقش پررنگ فرهنگیان به عنوان عوامل اجرایی انتخابات ۱۴۰۰» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.