فعال سازی پروژه های راکد رویکرد اصلی در سفر رئیس جمهور به استان لرستان است- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم آباد ، محمد رزم در نشست با اصحاب رسانه، با تاکید بر اینکه رویکرد، اصلی ما در این سفر فعال سازی پروژه های راکد است، اظهار داشت: در این راستا کارگروه هایی از دو تا سه هفته پیش در تهران به دعوت معاونین وزرا، وزرا و معاون اجرایی رئیس جمهور تشکیل شده و پروژه های تعریف شده در حوزه های وزارت نیرو، بهداشت و درمان، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش است.

وی افزود: سقف اجرای مصوبات تا پایان ۱۴۰۱ مشخص شد و در این بازه زمانی تزریق مبلغ ۶ تا ۷ هزار میلیارد تومان موجبات رونق استان را فراهم می کند.

رئیس کل دادگستری لرستان بیان کرد: در این راستا زمینه حمایت از سرمایه گذاران در راستای سیاست های کلی اقتصادی نظام و ابلاغی مقام معظم رهبری، تحت حمایت از حقوق بیت المال، برای توسعه و آبادانی لرستان فراهم می شود و اکنون که در جنگ اقتصادی هستیم برای تقویت کارخانجات تولیدی و سرمایه گذاری همواره تلاش خواهیم کرد.

آخرین وضعیت کارخانه عظیم خودرو

وی با اشاره به مشکلات کارخانه عظیم خودرو، گفت: کارخانه عظیم خودرو حدود ۳ هزار میلیارد تومان ارزش دارد و فعال بوده و با یک کارخانه چینی هم قرارداد داشته و اکنون همه دستگاه های آن نیز فعال است اما چند سال پیش این کارخانه تعدادی ماشین را پیش فروش کرده بود که از طریق وزارت صمت و شاکی های خصوصی از این کارخانه به دلیل فروش بیش از ظرفیت شکایت شده بود.

رزم با اشاره به پیش فروش حدود ۴ هزار خودرو توسط عظیم خودرو، تصریح کرد: بایستی آن زمان نظارت می شد که بتواند همان فعالیت را ادامه دهد و پاسخگوی خریداران باشد اما ۲ هزار نفر از مالک این کارخانه به عنوان مال باخته شکایت کرده بودند،که هر کدام ۱۵ تا ۲۰ درصد قیمت ماشین را پرداخت کرده بودند.

رئیس کل دادگستری لرستان عنوان کرد: مالک کارخانه به ۱۰ تا ۱۵ سال حبس محکوم شده و الان نیز در حال تحمل حبس است و ۱۰ میلیارد تومان از اموال وی توقیف شده و رئیس قوه قضائیه درخواست داشتند که ماشین سازی و عظیم خودرو را به سرانجام برسانیم که مطابق پیگیری ها در حال حاضر پرونده در دادسرای تهران است و امیدواریم به نتیجه برسد و بتوانیم از طریق آزادی مشروط مالک کارخانه را پای کار بیاوریم.

تشریح وضعیت کارخانه فولاد ازنا، صدر فولاد و صنایع غذایی گهر دورود

رزم با اشاره به وضعیت کارخانه فولاد ازنا، عنوان کرد: مالک این کارخانه در یک پرونده دیگری در تهران به اتهام دیگری که هیچ ارتباطی با این کارخانه ندارد تحت تعقیب قرار گرفته و محکوم شده اما در ارتباط با این کارخانه و تسهیلات ارزی و ریالی که از بانک دریافت کرده پیگیر هستیم و سرمایه گذار جدیدی اعلام آمادگی کرده که دنبال خرید این کارخانه است.

وی گفت: ارزیابی کارشناسان بر این است که ارزش این کارخانه ۶ هزار میلیارد تومان است و ۲ هزار میلیارد هم نیاز است که این طرح تکمیل شود و در حال حاضر هم بالغ بر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اهلیت این سرمایه گذار به مدیران اعلام شده و چنانچه تأیید شود به زودی واگذار می شود.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به صنایع غذایی گهر دورود، اظهار داشت: این کارخانه در ۶ فاز پیش بینی شده که اکنون ۲ فاز آن فعال است، قبلا ۶۰۰ کارگر در آنجا مشغول به کار بوده اند و الان ۱۲۰ کارگر در آن فعالیت دارد که در حال حاضر در تملک بانک ملی است و چون این بانک دولتی است و حق سرمایه گذاری ندارد، دنبال واگذاری به سرمایه گذار هستند تا فازهای دیگر آن نیز فعال شود.

وی با اشاره به وضعیت کارخانه صدر فولاد، خاطرنشان کرد: این کارخانه نیاز به ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش نیاز دارد اما مالک آن بدهی مالی دارد و نمی تواند تسهیلات دریافت کند لذا به سرمایه گذار جدید واگذار شده و تجهیزات جدیدی وارد کرده که با نصب و استقرار آنها طرح توسعه ای با مشارکت سرمایه گذاران سوئیسی اجرا می شود و احتمالا تا دو ماه آینده به نتیجه برسد.

کارخانه پارسیلون قابل احیا نیست

رزم در خصوص کارخانه ماشین سازی گروه آریا نیز، گفت: این واحد به هلدینگ خزر واگذار شده و اسناد مالکیت آن هم منتقل شده، چند دستگاه ساخت ورق آن هم در حال ترخیص است و زمینه فعال سازی این کارخانه هم ایجاد شده است.

رئیس کل دادگستری لرستان در رابطه به وضعیت کارخانه پارسیلون نیز، عنوان کرد: این کارخانه دیگر قابل احیا نیست و دستگاه های آن فرسوده و خلع ید شده و در اختیار سه بانک به عنوان سهام دار قرار گرفته که دنبال تغییر تولید هستند و طرحی را پیشنهاد داده اند که به عنوان یک منطقه ویژه اقتصادی مطرح شود که در مرحله حسابرسی است تا طرح خود را در قالب مناطق ویژه بیاورند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با ارائه گزارش عملکرد دادگستری لرستان، گفت: امسال ۲۹۷ هزار پرونده به دادگستری لرستان ارجاع و به صورت ۱۰۰ درصد رسیدگی شد.

وی افزود: ۲۵ حوزه قضایی فعال در این استان وجود دارد و در ۲۷۴ شعبه با ۲۴۹ قاضی درحال خدمت به مردم هستند که ۴۱ درصد در پست قضات کمبود داریم.

یک میلیارد متر مکعب تخصیص آب لرستان است

رزم تصریح کرد: ۹ انبار اموال تملیکی در لرستان وجود دارد و شامل خودرو، موتور سیکلت، قطعات یدکی، لوازم خوراکی می باشد که بسیاری از موجودی آنها قابل استفاده نیست.

وی با اشاره به وضعیت آب لرستان، خاطرنشان کرد: یک میلیارد متر مکعب تخصیص آب لرستان است که تنها ۲۷۸ میلیون مترمکعب آن ذخیره می شود و مابقی به دلیل نبود سد ذخیره نمی شود که وزارت نیرو و آب منطقه ای باید آب را از پشت سدها به اراضی کشاورزی انتقال دهند.

رزم تصریح کرد: به مناسبت هفته بسیج، هفته گذشته با کمک بسیج و جمع آوری ۷۰۰ میلیون تومان، زمینه آزادی ۴۲نفر از زندانیان جرایم مالی و غیرعمد در لرستان فراهم و به آغوش خانواده بازگشتند.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به موضوع سرقت های مسلحانه در استان، عنوان کرد: در این زمینه دو پرونده مهم داشتیم که یکی مربوط به پلدختر بود که ۵ تا ۶ نفر تحت تعقیب قرار گرفت و با اشراف نیروهای انتظامی ظرف یک هفته شناسایی و دستگیر شدند و اکنون در بازداشت موقت هستند.

آزادی ۶۵۰ زندانی با مشارکت ستاد دیه و خیرین

وی افزود: این سارقان علاوه بر پلدختر، در الشتر و خرم آباد و دورود هم اقرار به سرقت مسلحانه کردند اما دو نفر اصلی این پرونده هنوز فراری هستند.

رئیس کل دادگستری لرستان، گفت: حدود ۱۹ پرونده قتل عمدی هم داریم که مربوط به سال ۸۰ تا بحال بوده و فراری و تحت تعقیب هستند.

وی با اشاره به اینکه ۱۱۳۷ متهم در زندان های لرستان در حال طی دوران محکومیت هستند، اظهار داشت: سال گذشته ۶۵۰ نفر از زندانیان از سوی ستاد دیه و با مشارکت خیرین آزاد شدند.



رزم با بیان اینکه ۱۲۰ نفر از محکومین دارای دستبند الکترونیک هستند، افزود: تاکنون ۷۰۰ نفر از محکومین نیز با قانون کاهش مجازات آزاد و به آغوش خانواده بازگشته اند.

انتهای پیام/ی
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «فعال سازی پروژه های راکد رویکرد اصلی در سفر رئیس جمهور به استان لرستان است- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.