۱۰درصد جمعیت سیستان وبلوچستان ناقل بیماری تالاسمی هستند



رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طی سالهای اخیر کاهش ۷۰ درصدی میزان بروز تالاسمی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را شاهد بوده ایم.

به گزارش ایسنا- دکتر سید محمد هاشمی شهری، افزود: در سال ۹۸ فقط یک نوزاد تالاسمی ماژور در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان متولد شده است.

وی اظهار کرد: از ابتدای ۹۷ تا کنون ۳۵ مورد جنین مبتلا به تالاسمی، به موقع مورد آزمایش و شناسایی قرار گرفتند که از این تعداد ۳۰ مورد سقط شده اند.

وی بیان کرد: ۴۶ مورد بروز تالاسمی در سال ۹۰ به ۱۵ مورد در سال ۹۷ کاهش یافته واز ابتدای سال ۹۸ فقط یک مورد تولد نوزاد تالاسمی در حوزه دانشگاه گزارش شده است.

شهری گفت: ۱۰درصد جمعیت استان سیستان وبلوچستان ناقل بیماری تالاسمی هستند که با انجام آزمایشات قبل از ازدواج به راحتی می توان از میزان بروز جدید متولدین تالاسمی جلوگیری کرد.

هزینه سالانه ۱۰۰ میلیارد ریال برای درمان بیماران اتباع بیگانه

معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در دیدار اعضای هیأت رئیسه با استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سالانه حدود ۱۰۰ میلیارد ریال صرف هزینه های درمانی اتباع بیگانه، افراد بدون شناسنامه، و مجروحین چاقو خورده در بیمارستانهای تابعه دانشگاه می شود که متأسفانه ریالی بابت این خدمات به دانشگاه پرداخت نمی گردد.

به گزارش ایسنا- دکتر سعید محمد شهنوازی افزود: البته مساعدت و تخفیف درصدی از هزینه های بیمارستانی، ویژه نیازمندان و افراد بی بضاعت از برنامه های هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.

وی بیان کرد: با اجرای بموقع تعهدات سازمانهای بیمه گر، قطعا شاهد توسعه سلامت در استان خواهیم بود و می توانیم پروژه های بهداشتی ودرمانی، خصوصا بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی را تجهیز و به بهره برداری برسانیم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۱۰درصد جمعیت سیستان وبلوچستان ناقل بیماری تالاسمی هستند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.