سالانه بیش از ۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در کردستان صورت می گیرد



مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: سالانه بیش از ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در کردستان صورت می گیرد و در این حوزه در سطح کشور جزء استان های برتر است و این امر فقط با تامین منابع انرژی که بیشترین سهم به گاز طبیعی تعلق دارد، میسر شده است.

به گزارش ایسنا، خالد جعفری، امروز (۸ آبان ماه) در دیدار با مدیر عامل شرکت گاز استان گفت: یکی از شاخص های توسعه هر استان افزایش ضریب زیرساخت ها برای افزایش صنایع تولیدی و تامین انرژی بطور مستمر و مداوم برای بهره مندی صنایع بوده و با بررسی این شاخص میزان تاثیرگذاری شرکت گاز استان کردستان مشهود است.



وی در ادامه سخنانش به صنایع دام و طیور اشاره کرد و افزود: در استان کردستان بیش از ۵۵۳ واحد تولیدی مرغداری فعال گازدار وجود دارد و تولیدات آنها به سایر استان ها و کشورهای همسایه صادر می شود و این مدیون گاز طبیعی است.



وی به اختلاف قیمت فرآورده های گوشتی با سوخت های گوناگون اشاره کرد و گفت: اگر گوشت مرغ با سوخت گاز طبیعی به مرحله فرآوری و مرحله فروش برسد قیمت تمام شده آن در هر کیلو در مقایسه با استفاده از سوخت های فسیلی کمتر بوده و باعث می شود فرآورده های گوشتی با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد.



جعفری به فعالیت مطلوب مرغداری ها در سطح استان اشاره کرد و افزود: در راستای گازرسانی به واحدهای تولیدی مرغ گوشتی و عملکرد مناسب شرکت گاز در زمینه تامین انرژی، سالانه بیش از ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در کردستان صورت می گیرد که در این حوزه در سطح کشور، جزء استان های برتر است و این امر فقط با تامین منابع انرژی که بیشترین سهم به گاز طبیعی تعلق دارد، میسر شده است.



مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: گاز طبیعی در بخش کشاورزی نیز بسیار حائز اهمیت بوده و برای مردم روستاها که در این بخش فعال هستند مایه دلگرمی و آرامش است و موجب افزایش سطح رفاه در روستاهای استان کردستان به طور فزاینده ای شده است.



این مقام مسئول افزود: استان کردستان با توجه به کوهستانی و برفگیر بودن دارای زمستان های سرد و طولانی بوده و فعالان در بخش دامداری را مجبور به انتخاب روش دامداری ساکن می کند و برای بخش گرمایشی گازطبیعی نقش انکار ناپذیری دارد.



وی خاطرنشان کرد: امیدوارم صنایع استان از بستر مناسبی که گاز طبیعی برای توسعه صنایع تولیدی و تبدیلی فراهم آورده، بهره کافی را ببرد.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در سالانه بیش از ۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در کردستان صورت می گیرد

گفتگو با هوش مصنوعی