طرح‌های جدید وزارت ارشاد برای توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر - تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، عباس صالحی در نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه که امروز در استانداری کرمانشاه برگزار شد با اشاره به تلاش های دولت برای توسعه زیرساخت های فرهنگی و هنری در استان های کشور اظهار کرد: برای کاهش فاصله فرهنگی میان استان ها و تقویت ظرفیت های انسانی در این حوزه برنامه ریزی شده است.

وی با بیان اینکه «ایران تهران نیست»، بر اهمیت توجه ویژه به ظرفیت های استانی و کاهش فاصله میان استعدادهای خلاق جوانان در تهران و دیگر استان ها تاکید کرد.

وزیر ارشاد از برگزاری جلسات متعدد با مسئولان استانی و هنرمندان برای بررسی مسائل فرهنگی و هنری در استان ها خبر داد و عنوان کرد: این جلسات به صورت رفت و برگشت و با هدف پیگیری مشکلات و ارائه راهکارهای عملی برگزار می شوند.

صالحی با اشاره به اینکه مقرر شده برای هر حوزه ای که اعتبار اختصاص پیدا می کند، برش استانی آن نیز در نظر گرفته شود گفت: سهم استان ها از این اعتبارات در سال های گذشته ۲۰ درصد بوده و براساس چشم انداز تعریف شده باید به ۵۰ درصد برسد.

وی افزود: متأسفانه در برخی سال ها به دلیل مشکلات بودجه ای این روند کند شد ولی امسال نیز برای بازگرداندن قطار بودجه به مدار قبلی مصمم هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین بر شفافیت در برنامه ریزی و اجرای طرح های فرهنگی و هنری تاکید کرده و گفت: شفافیت در بودجه و برنامه ها، از ارکان اصلی عملکرد دولت در این حوزه است.

صالحی از تشکیل جلسات مشترک با حضور استانداران و مسئولان استانی در آینده نزدیک خبر داد تا راهکارهای عملی برای رفع موانع و مشکلات فرهنگی و هنری در استان ها بررسی و اجرایی شود.

وی با تأکید بر اهمیت نقش فرهنگ و هنر در توسعه اقتصادی کشور، از طرح های جدید این وزارتخانه برای تسهیل کسب و کارهای فرهنگی، حمایت حساب شده از هنرمندان و واگذاری تصدی گری به بخش خصوصی خبر داد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ظرفیت های بالای استان کرمانشاه در حوزه های مختلف هنری و تاریخی، از اجرای طرح های مختلف در این استان خبر داد و گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قصد ندارد جای هنرمندان تصمیم بگیرد، بلکه هدف اصلی، ایجاد بستری مناسب برای فعالیت و رشد هنرمندان است.

صالحی با انتقاد از تصدی گری دولت در امور فرهنگی و هنری، از واگذاری امور به صنوف و تشکل های خصوصی حمایت کرد.

وی با اشاره به اهمیت حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر، بر لزوم توجه به تسهیل کسب و کارهای فرهنگی و حمایت های حساب شده از هنرمندان تاکید کرد و گفت: باید از حمایت های رانتی و گلخانه ای پرهیز کرد و به سمت حمایت های هدفمند و موثر حرکت کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت همدلی و همگرایی بین سلایق مختلف در جامعه، بر لزوم ایجاد فضای گفت وگو و تبادل نظر در حوزه های فرهنگی و هنری تاکید کرد و افزود: باید به همه سلایق اجازه ابراز نظر داد و از طریق گفت وگو و تعامل، به حقیقت نزدیک تر شد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «طرح‌های جدید وزارت ارشاد برای توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.