پروژه جنگ هراسی در فضای مجازی، ابزاری برای تحمیل خواسته آمریکایی ها / راه اندازی جنگ روانی ترفند نخ نمای غربگرایان برای مذاکره با آمریکا



باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی است که بحث حضور ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام لینکلن در منطقه خلیج فارس تبدیل به بحث داغ رسانه های دنیا و به طبع آن دغدغه ای برای افکار عمومی کشور شده است. در این میان عده ای تلاش می کنند این حضور را آرایش جنگی ایالات متحده آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران تعبیر و تفسیر کنند و به وسیله فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با ترساندن مردم از سایه جنگ، اهداف غربگرایانه خود را در کشور پیش ببرند و به نحوی افکار عمومی را آماده پذیرش گفتگو و مذاکره مجدد با آمریکا کنند.

استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه، یک روال مرسوم و برنامه روتین ارتش این کشور است. حضور مستمر حداقل یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا در منطقه خلیج فارس امری است که از اواسط دهه ۱۳۶۰ شمسی به صورت مداوم آغاز شده است و به غیر از چند دوره خاص و کوتاه مدت، همیشه یک ناو هواپیمابر آمریکایی در منطقه حضور داشت. لذا حضور ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن هم مسئله ای متفاوت از این حضورهای دوره ای در منطقه خلیج فارس نیست و همانطور که بررسی ها نشان می دهد، تجهیزات نظامی ناو آبراهام لینکلن و گروه رزمی همراه آن تفاوت چندانی با ناوهای قبلی ندارد.

اما نوع تبلیغات درباره ورود ناو جدید نشان می دهد قرار است افکار عمومی کشورمان و بالطبع رسانه ها و مسئولان، از این حضور احساس ترس کنند. تبلیغاتی که از سوی جریان های سیاسی در داخل و خارج کشور هدایت می شوند و سعی دارند با تلاش رسانه ای و عملیات روانی در بستر رسانه ها و به خصوص شبکه های اجتماعی آن را متفاوت از گذشته جلوه دهند تا بهره برداری سیاسی خود را از آن داشته باشند.

در این چند هفته اگر تنها نگاهی اجمالی به شبکه های اجتماعی و فضای مجازی می انداختید، پیام هایی را مشاهده می کردید که هر کدام به نحوی سعی دارند مردم را از سایه جنگ بترسانند و با ایجاد یک جنگ روانی به مردم القا کنند آمریکا قصد حمله نظامی به ایران دارد. پیام های زیادی که با ابزارهای مختلفی مانند طنز، ویدئو، عکس، فیک نیوزها و شایعات در شبکه های اجتماعی به طور گسترده در حال انتشار است و یک جریان هدفمند و برنامه ریزی شده را نشان می دهد.

مجموعا این مطالب را می توان به چند دسته کلی تقسیم کرد؛ بخشی از پیام هایی که روزانه در فضای مجازی دست به دست می شود، مطالبی است که به صورت غیرمستقیم و در قالب طنز، سرگرمی و … برای جهت دهی به افکار عمومی تولید می شود که در میان آنها پست های طنز نقش پررنگی را بازی می کنند چراکه مطالب طنز و سرگرمی در بین افراد جامعه از اقبال بیشتری برخوردارند و از این جهت بهترین بستر برای پیشبرد اهداف جریان های غربگرا در کشور و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم محسوب می شوند. در ادامه می توانید برخی از پست هایی را که در قالب طنز در کانال های تلگرامی دست به دست می شد و به نحوی موضوع جنگ را برجسته می کرد، ببینید.

اما بخشی از این ماجرا توسط جریانات سیاسی اصلاح طلب هدایت می شود و آنها با بازی در زمین دشمن به نحوی پازل پروژه جنگ هراسی در میان افکار عمومی را تکمیل تر می کنند. چند روز پیش یکی از فعالان سیاسی اصلاح طلب با انتشار پستی در صفحه توییرش تصویری از یک ماشین جنگی را به اشتراک گذاشت و ادعا کرد آمریکا با جدیدترین ماشین جنگی خود قصد حمله به ایران را دارد و به گونه ای با ایجاد رعب و وحشت از وقوع جنگ، خواستار افزایش اختیارات رئیس جمهور شد تا او بتواند به وسیله این اختیارات ویژه جلوی حمله آمریکا به کشور را بگیرد!

این در حالی است که مشخص شد تصویری که با عنوان جدیدترین ماشین جنگی توسط این فعال سیاسی اصلاح طلب منتشر شد، مربوط به یک نقاشی دیجیتالی از طراح مشهور رومانی به نام Alex_ichim است که آن را حدود ۵ سال پیش طراحی کرده است. همچنین این طراح سابقه کار با کمپانی بازی سازی gameloft در بازی های (sniper fury_modern _combat ۵ : blackout ) را دارد. در ادامه تصویری از سایتی را که اولین بار این طرح منتشر کرد، مشاهده می کنید.

قسمت سوم این جریان هم از سوی برخی کانال ها و رسانه های ضدانقلاب و معاند مانند آمدنیوز، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا و … اجرا می شود. این رسانه ها با انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی پازل جنگ هراسی را در افکار عمومی کامل می کنند. تعداد زیادی پست تبلیغاتی هم در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و توییتر مطالبی جعلی و کذب در این خصوص منتشر می کردند. در ادامه تصاویری از این دست شایعات و فیک نیوزها را که در اینستاگرام منتشر می شد، مشاهده می کنید.

هراس افکنی در افکار عمومی و ایجاد رعب و وحشت از آینده و ترساندن مردم از سایه جنگ یکی از ترفندهای نخ نمای غربگرایان برای پیش برد اهداف مغایر با منافع ملی است. ایجاد رعب و وحشت از سایه جنگ به وسیله رسانه ها و شبکه های اجتماعی توسط غربگرایان و جریانات همسو با این تفکر در حالی رخ می دهد که این طیف پیش از این مدعی بود می تواند با گفتگو سایه جنگ را از کشور دور کند؛ جریانی که با هراس افکنی از آینده در پی جاده صاف کنی برای مذاکره با آمریکا و تحمیل برجام های بعدی است و برای پیش برد این هدف بیشترین استفاده را از فضای مجازی می کند.

اما آنچه به وضوح قابل تشخیص است این است که مذاکرات هسته ای منجر به برجام، جدیدترین نمونه و البته یک عبرت بزرگ در موضوع مذاکره با آمریکاست و همانطور که رهبرمعظم انقلاب فرمودند: «جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد». مردم ایران هرگز به غربگرایان هرگز اجازه گفتگو و مذاکره مجدد با آمریکا را نخواهد داد.

گزارش از معصومه شیری

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در پروژه جنگ هراسی در فضای مجازی، ابزاری برای تحمیل خواسته آمریکایی ها / راه اندازی جنگ روانی ترفند نخ نمای غربگرایان برای مذاکره با آمریکا

گفتگو با هوش مصنوعی