مجتمع های آموزشی در بافت قدیمی <a href="/fa/dashboard/ class="text info">یزد</a> جایگزین مدارس فرسوده می شود



به گزارش خبرنگار مهر، سیدمجتبی رضوی خواه، ظهر سه شنبه در نشستی خبری با بیان اینکه مدارس فرسوده استان یزد اغلب در بافت فرسوده و تاریخی مستقر هستند، اظهار داشت: رویکرد ما در این بافت ها، بازسازی مدارس خشت و گلی و مجتمع سازی است.

وی عنوان کرد: احداث مجتمع های آموزشی از چند سال قبل در یزد آغاز شده و در حال حاضر مبنای احداث مدارس در بافت های فرسوده است.

رضوی خواه بیان کرد: مجتمع های آموزشی به نحوی طراحی می شود که فضاها مورد استفاده اهالی محل قرار گیرد به این معنا که مدارس محله محور می شوند و از فضاهای ورزشی، حیاط مدارس، کتابخانه ها و … نیز سایر اهالی محل نیز می توانند استفاده کنند.

معاون فنی اداره کل نوسازی مدارس استان یزد خاطرنشان کرد: در نخستین اقدام، سه مدرسه فرسوده در خیابان سیدگلسرخ حذف و به یک مجتمع ۱۰ هزار مترمربعی تبدیل شد.

رضوی خواه یادآور شد: ساخت مجتمع آموزشی حضرت خدیجه در کسنویه، مجتمع آموزشی حیات طیبه با زیربنای ۹ هزار و ۵۰۰ متر و ۲۴ کلاس درس و … نیز از جمله مجتمع های آموزشی احداث شده یا در دست احداث است.

وی تاکید کرد: اگر آموزش و پرورش همکاری لازم را برای جابجایی دانش آموزان به عمل آورد، طرح و اعتبار یک مجتمع آموزشی جایگزین مدارس فرسوده زرین مقدم و شیخداد نیز آماده است و می توانیم عملیات احداث یک مجتمع دیگر را نیز آغاز کنیم.

رضوی خواه در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: بحث احیای هنرستان ها که از چند سال پیش مورد غفلت قرار گرفته است نیز دوباره مورد توجه واقع شده و در این راستا سه هنرستان جابجا و در جوار صنایع مستقر شده اند.

وی با بیان اینکه نظام بازسازی باید توجیه اقتصادی داشته باشد، عنوان کرد: اگر هزینه بازسازی مدرسه ای، از یک سوم هزینه احداث بیشتر باشد، توجیه اقتصادی برای بازسازی ندارد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «مجتمع های آموزشی در بافت قدیمی یزد جایگزین مدارس فرسوده می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.