طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان مرکزی آغاز شد / اتصال ۸۴ درصد از موسسات درمانی به درگاه اینترنتی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، دارو درمانی یکی از قوی ترین ابزارهای درمان بیماری ها به شمار می رود و از سوی یکی از شایع ترین خطاهای پزشکی، خطاهای ناشی از نسخه نویسی کاغذی است.

نسخه نویسی کاغذی گاهی به سبب دست خط پزشکان، موجب به خطر افتادن ایمنی بیمار و افزایش احتمال وقوع خطاهای پزشکی می گردد.

در این راستا پیاده سازی نسخه نویسی الکترونیک می تواند مشکلات متعدد کاغذی را بهبود دهد و علاوه بر آن، موجب صرفه جویی و کاهش هزینه های مراقبت، کاهش اشتباهات نسخه نویسی، خطاهای دارویی، عوارض ناخواسته دارویی، بهبود دارو درمانی و ایمنی بیمار نیز است.

نسخه نویسی الکترونیک یکی از راه حل هایی که کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در برنامه پنجم و ششم توسعه اجرای آن را توصیه کرده و در هر جای جهان که بحث بیمه ملی مطرح می گردد، بر نظم و انضباط در هزینه ها نیز تاکید می کنند و این موضوع نیز راهی جز الکترونیکی شدن برخی خدمات ندارد.

نسخه نویسی الکترونیکی دارای فواید بسیاری و متعدد است که سالیان گذشته در کشورهای اروپایی و آمریکایی اجرا شده و خدمات مناسب مطلوبی ارائه دادند که سبب بهبود وضعیت مردم شده است.

اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در استان مرکزی

با اجراسازی این طرح کشور باعث حل مشکلاتی در استان و کشور می گردد و می توانند به آسانی فعالیت های پزشکی را انجام بدهند.

«محمدرضا جیریایی» در گفت و گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به اهمیت طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی اظهار داشت: سال ۹۷ نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در شهرستان های محلات، شازند و خمین شروع شد و در سال ۹۹ این طرح در تمام کشور و استان مرکزی اجرایی شد.

موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت موظف به اجرای طرح نسخه الکترونیک هستند

وی افزود: در سال ۹۷ تمام نواقص و عیب های طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی برطرف شد و تمامی موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت استان مرکزی باید از ابتدای مردادماه از طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی استفاده کنند.

مدیرکل بیمه خدمات درمانی استان مرکزی تصریح کرد: موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت باید طبق آموزش های فراگرفته نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی را اجرایی کنند و بستر مناسب برای اجرایی کردن آن فراهم شده است.

جیریایی عنوان کرد: تا به امروز ۸۴ درصد موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت استان مرکزی به درگاه الکترونیکی ارائه خدمات متصل هستند و نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی دارای فواید و مزایای متفاوت و متعددی است.

۱۴۰ میلیارد ریال بدهی بیمه سلامت به موسسات طرف قرارداد پرداخت شد

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته بدهی بیمه سلامت استان مرکزی ۴۸۰ میلیارد ریال بود و امسال ۱۴۰ میلیارد ریال به موسسات طرف قرارداد پرداخت شد و در حال حاضر بدهی چندانی وجود ندارد و امیدوارم مشکلی برای پرداخت بدهی به بخش های خصوصی و دولتی به وجود نیاید.

مدیرکل بیمه خدمات درمانی استان مرکزی ادامه داد: کاهش تردد فیزیکی مراجعه کنندگان به سازمان های بیمه گر یکی از فواید نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک است و امیدوارم با اجرا سازی این طرح فواید آن نمایان گردد و مردم بتوانند با استفاده از این طرح به سهولت فعالیت های پزشکی خود را انجام بدهند.

انتهای پیام/ ع
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان مرکزی آغاز شد / اتصال ۸۴ درصد از موسسات درمانی به درگاه اینترنتی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.