لزوم ترویج فرهنگ کتاب خوانی در مهد کودک ها و مدارس



یک نویسنده در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

راضیه تجار نویسنده کشورمان در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص کیفیت آثاراهل قلم در مقایسه با آثار دیگر نویسندگان در جهان گفت: بعد از انقلاب اسلامی کیفیت آثار نویسندگان وضعیت بهتری پیدا کرد. ولی نویسندگان باید اهل مطالعه باشند، نگاه امروزی به مشکلات و آسیب ها در جامعه داشته باشند و تجربه خود را در نوشتن کتاب، گسترش دهند.

تجار با اشاره به علاقه نداشتن عده ای به مطالعه کتاب بیان کرد: باید از کودکی علاقه به خواندن کتاب را در فرد ایجاد کرد.

وی افزود: از نظر بنده ترویج فرهنگ کتاب خوانی در مهد کودک ها و مدارس برای کودکان باید در نظر گرفته شود و مربیان این موضوع را به طور جدی پیگیری و نهادینه کنند.

این نویسنده در خصوص نقش خانواده و رسانه ها در ترویج فرهنگ کتاب خوانی گفت: مادران در تشویق فرزندان به کتاب خوانی نقش بسیار موثری دارند. مثلا والدینی که در ثبت نام کلاس های ورزشی و نقاشی کودکان، واکنش سریعی دارند باید فرزندان خود را به ثبت نام در کتاب خانه ها و مطالعه کتاب یاری دهند و روی این موضوع به شدت پا فشاری کنند.

تجار در ادامه افزود: رسانه ها باید به مقوله جذب افراد به کتاب خوانی در جامعه بیشتر بپردازند. در برنامه های تلویزیونی باید به نویسندگان و اهل ادب بهای بیشتری داده شود و تاثیر رسانه ها باید در گسترش شناسایی نویسندگان و اهل ادب به مردم افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه نویسندگان خوب با وجود گرانی کتاب هرگز مخاطبان خود را از دست نمی دهند، بیان کرد: همیشه افراد فرهیخته و اهل کتاب در بالاترین درجه هستند. اهل ادب راز شاد زیستن، ارتقای اندیشه و خوشبختی را پیدا کرده اند.

تجار گفت: مطالعه به انسان حس لذت بخشی و آگاهی به افراد می دهد و حتی اطلاعات عمومی افراد از راه خواندن کتاب به دست می آید. اهل مطالعه با وجود تمام مشکلات و سختی های اقتصادی حاضر به خواندن کتاب هستند زیرا می دانند که با مطالعه کتاب خوب، دریچه ذهن خود را به روی زیبایی ها باز می کنند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «لزوم ترویج فرهنگ کتاب خوانی در مهد کودک ها و مدارس» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.