جاده های خاموش استان مرکزی خطرآفرین هستند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حمل و نقل از مهم ترین اجزای اقتصاد ملی هر کشوری محسوب و به دلیل نقش زیربنایی مهمی که دارد در فرآیند رشد اقتصادی کشورها بسیار تأثیرگذار است، که ایمنی راه در این راستا یکی از موارد بسیار مهم و نیازمند توجه ویژه است، علاوه بر این با توجه به سوق پیدا کردن جامعه به سمت صنعت گردشگری به عنوان صنعتی که می تواند رونق اقتصادی فراوانی را به همراه داشته باشد اهمیت راه و ایمنی راه ها دوچندان می شود.

تصادفات رانندگی و ایمنی ترافیک در کشور ما تبدیل به مسئله ای بسیار حساس شده است، به طوری که ذهن اکثر مردم و مسئولان را به خود مشغول کرده است.

به طوری که یکی از مهم ترین دغدغه های اجتماعی، کاهش تعداد تصادف های جاده ای و تلفات جانی و مالی ناشی از آن است که در این مسیر فرهنگ سازی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از نقش بسیار مهمی برخوردار است.

اما نباید این نکته را فراموش کرد که در کنار رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ایمن سازی راه و شریان هایی که تردد در آنها انجام می شود و رفع نقاط حادثه خیز نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

شناسایی و اصلاح نقاط حادثه خیز و پر تصادف از جمله نکات مهمی است که می تواند در کاهش تصادفات جاده ای تأثیر به سزایی داشته باشد.

اجرای طرح ارتقای ایمنی راه های شریانی استان مرکزی

علی زندی فر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در این باره و با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه ارتقای ایمنی راه های استان به خبرنگار تسنیم گفت: در سال گذشته حدود ۳ هزار شاخه گاردریل در سطح استان تعمیر و نصب، همچنین روشنایی به طول ۲۰۰/۱۰ کیلومتر در سطح محورهای استان که ۲٫۲ کیلومتر آن به صورت امانی توسط عوامل این اداره کل در محور دلیجانسلفچگان بوده انجام شده است.

وی افزود: از دیگر اقدامات می توان به تهیه و نصب حدود ۴۹۰ مترمربع تابلو اطلاعاتی و فسفری در سطح استان، تهیه و نصب ۴ هزار و ۷۱۷ عدد تابلو اخطاری و انتظامی در محورهای استان و تعمیر و نگهداری ۲۸۸ کیلومتر از روشنایی های سطح استان اشاره کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با اشاره به خط کشی یک هزار کیلومتر از راه های برون شهری و راه های روستایی در سال گذشته تصریح کرد: در سال گذشته طراحی و ساخت دستگاه شستشوی خط کشی راه ها و بهبود بازتاب خطوط با توجه به محدودیت های بودجه، صرفه جویی قابل ملاحظه ای به همراه داشته است، همچنین طرح های ایمن سازی ۷ نقطه پرتصادف و۳ نقطه دارای تصادف نیز اجرایی شد.

زندی فر بیان کرد: به دنبال اقدامات انجام شده در راستای ارتقای ایمنی راه ها سال گذشته شاهد کاهش ۴ درصدی آمار تصادفات در سطح استان بودیم.

وی ادامه داد: امسال طرح ویژه ای به منظور ارتقای ایمنی محورهای شریانی استان شامل آزادراه ها و بزرگراه ها برنامه ریزی شده است که شامل اصلاح شیب شیروانی، احیای خط کشی ها، تعمیر و اصلاح تابلوها، روشنایی تقاطعات و محورهای پرحادثه استان و ارتقای حفاظت میانی راه ها و رفع نقاط پر تصادف استان با تخصیص اعتبارات لازم می شود.

انتهای پیام/۷۱۲/ی
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «جاده های خاموش استان مرکزی خطرآفرین هستند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.