دولت به جای در پیش گرفتن سیاست مقررات زدایی، به دنبال مقررات زایی است



نائب رئیس اتاق ایران گفت: دولت و مجلس به جای در پیش گرفتن سیاست تسهیل در برابر تهدید و سیاست مقررات زدایی، به دنبال مقررات زایی بوده است.

دولت به جای در پیش گرفتن سیاست مقررات زدایی، به دنبال مقررات زایی است

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، حسین سلاح ورزی ظهر امروز در آئین تجلیل از صنعتگران برتر لرستان، با اشاره به اهمیت کار واحدهای صنعتی، اظهار کرد: هدف اصلی طراحان تحریم ایران این است که با تنگ تر کردن حلقه تحریم، اقتصاد کشور را فلج کنند.

وی خاطرنشان کرد: شاید در حوزه کاهش صادرات نفت و کاهش درآمدهای ارزی حاصل از نفت تا حدودی موفق شدند، اما واقعیت این است که اگر این موضوع در کنار آمار بانک مرکزی مبنی بر اینکه عمده ارز حاصل از صادرات غیرنفتی که توسط بخش خصوصی انجام شده، به کشور بازگشته است، بدون تردید می توان صنعتگران را ناجی اقتصاد کشور دانست.

نائب رئیس اتاق ایران بر توجه بیش از پیش به نیازهای حوزه تأمین مالی صنعتگران و بخش تولید تأکید و تصریح کرد: مشکلات عمده ما در کمبود منابع مالی نیست.

سلاح ورزی بیان داشت: بر اساس گزارش موسسه پژوهشی «لگاتوم» در ۱۰ سال گذشته شاخص رفاه در ایران بهبود پیدا نکرده و کماکان در رتبه ۱۱۹ قرار داریم.

وی با بیان اینکه شاخص هایی همچون شاخص درمان، آموزش و بهداشت که با منابع مالی دولت سر و کار دارد بهترین نمره را داریم، گفت: با این وجود در بخش هایی که به کیفیت تصمیم گیری اقتصادی دولت بستگی داشته، بدترین نمره را شاهد هستیم.

نائب رئیس اتاق ایران اظهار داشت: دولت و مجلس به جای در پیش گرفتن سیاست تسهیل در برابر تهدید و سیاست مقررات زدایی، به دنبال مقررات زایی بوده است.

سلاح ورزی، وجود مقررات دست و پاگیر را عمده ترین مشکل فعالین اقتصادی عنوان و بیان کرد: امیدواریم در شرایطی که در کشور با کمبود منابع مالی روبه رو است، با در پیش گرفتن راهکاری که منجر به بهبود فضای کسب و کار شود، این عقب ماندگی ها جبران شود.

انتهای پیام/۸۵۰۱۸/ق
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «دولت به جای در پیش گرفتن سیاست مقررات زدایی، به دنبال مقررات زایی است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.