شاهد واردات خودرو‌های بی کیفیت و تردد آنها در جاده‌های کشور هستیم



باشگاه خبرنگاران جوان - سردار سیدتیمور حسینی امروز -سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه- در اختتامیه هفتمین همایش بین المللی مدیریت و ایمنی ترافیک نسبت به موانع موجود در واردات خودرو ها و عقب ماندگی در حوزه قوانین انتقاد کرد و افزود: امروز خودرو های خارجی که به سمت کشور سرازیر شده اند از لحاظ کیفیت فرق چندانی با خودرو های داخلی ندارند.

وی اظهار کرد: موضوع ترافیک و حمل و نقل مسئله همه کشورهاست و فارغ از مرزبندی های سیاسی چالش ساری و جاری بشریت است و در چارچوب مسائل علوم انسانی تعریف می شود.

سردار حسینی به آسیب و پیامد های وحشتناک مسئله ترافیک بر زیست انسانی اشاره کرد و گفت: اگر قرار است تغییر و تحولی در این حوزه ایجاد شود باید از دل مجامع علمی و دانشگاهی برای آن راه حل استخراج و برای آن مطالبه گری کنند.

وی به مشکل رعایت اصول استاندارد در تولید وسایل نقلیه و ایمنی آنها اشاره کرد و افزود: خطای انسانی چالش پذیرفته شده جهانی است، اما باید وسائل نقلیه فرشتگان نجات جان سرنشینان باشند و قرار نیست به ارابه مرگ تبدیل شوند.

مجامع علمی در موضوع ایمنی و ترافیک مطالبه گر باشند

رئیس پلیس راهور فراجا، اصلاح قوانین را نیازمند مطالبه گری مجموعه علمی و دانشگاهی دانست و افزود: حمایت و پشتیبانی مجمع علمی و دانشگاهی می تواند کمک کند تا صدای پلیس بهتر شنیده شود و اهداف مان را پیش ببریم.

به گفته این مقام انتظامی، هر نوع حمایت از جمله همکاری بین بخشی، تأمین اعتبار و پشتیبانی تخصصی در این مسیر مؤثر است.

سردار حسینی گفت: در نهایت، تحقق مصوبات قانونی بدون همراهی و حمایت امکان پذیر نخواهد بود و امیدواریم با این پشتیبانی به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.

دستاورد های علمی حوزه ترافیک باید در عمل کاربردی باشد

جانشین معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی گفت: دستاورد های علمی در حوزه ترافیک باید در صحنه عمل و زندگی مردم در مسئله ترافیک استفاده شود.

سردار محمد شرفی نیز در این همایش افزود: برگزاری همایش های علمی موجب می شود تا از آخرین فناوری و دانش مرتبط با حوزه ترافیک مطلع شده و از این توانمندی در مسیر بهبود شرایط استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: سرمایه اجتماعی و دارایی اصلی پلیس، سلامت جامعه است که باید از آن در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و انسانی استفاده شود.

به گفته وی، براساس ارزیابی های جهانی، پلیس ایران در رده اول تا چهارم انجام ماموریت های اجتماعی قرار دارد.

لزوم همکاری دولت و مردم در جهت کنترل ناترازی ترافیک

دبیر علمی هفتمین همایش بین المللی مدیریت و ایمنی ترافیک نیز با اشاره به اینکه برخی از وسایل نقلیه داخلی تابوت مرگ هستند، گفت: برای مدیریت و کنترل ناترازی ترافیک باید دولت و مردم همکاری مستمری داشته باشند.

محمود صفار زاده اظهار کرد: توسعه ایمنی وسایل نقلیه، فرهنگ سازی و ایجاد زیرساخت ها برای مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن بسیار مهم و ضروری است.

وی گفت: در موضوع ایمنی وسایل نقلیه با چالش مواجه هستیم و برخی از این وسائل نقلیه تابوت مرگ هستند.

منبع: ایرنا
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شاهد واردات خودرو‌های بی کیفیت و تردد آنها در جاده‌های کشور هستیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.