ارائه خدمات به ۴۰۰ زوج نابارور خراسان جنوبی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی اربابی صبح امروز در نشست خبری، اظهار داشت: نباید فرد فاقد پوشش بیمه در کشور داشته باشیم و تاکنون نیز اقدامات و خدمات خوبی برای بیمه شدن مردم صورت گرفته است.

وی گفت: تلاش کردیم موضوع ارائه خدمات بیمه ای را در مراکز درمانی گسترش دهیم و دیگر با عباراتی مانند «قرارداد نداریم» و یا «بیمه نداریم» مواجه نشویم. طی یک سال گذشته با بسیاری از موسسات قرارداد امضا کردیم. در حال حاضر با ۵۶۰ مؤسسه در سطح استان طرف قرارداد هستیم و امیدواریم بتوانیم همه مؤسسات در جهت طرف قرارداد ترغیب کنیم و در این مسیر حرکت خوبی صورت گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی تصریح کرد: ۹۵ مرکز در روستاهای استان با بیمه سلامت طرف قرارداد هستند و ۱۷ بیمارستان در استان وجود دارد که ۱۴ بیمارستان دولتی و ۳ بیمارستان بخش عمومی غیردولتی هستند. تعرفه خدمات در بخش های دولتی با غیردولتی متفاوت است و عمده خدمات ما در بخش دولتی کامل تر است و در طول سال از تمام مراکز درمانی بازدید شده است.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از بیماران فرانشیز پرداخت نمی کنند، ۹۵ درصد بیمه و ۵ درصد بیمارستان پرداخت می کند و امیدواریم در برنامه هفتم توسعه بتوانیم رویکرد تغییر عمده در پرداخت بیمه داشته باشیم و پرداختی از جیب مردم کاهش یابد.

اربابی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی را داریم اظهار داشت: در بخش دولتی به روز هستیم و پرداختی ها تا پایان تیرماه امسال به تمام موسسات انجام شده است . در بخش روستایی حدود ۳۴۰ هزار نفر و در بخش شهری حدود ۳۳ هزار نفر تحت پوشش نظام ارجاع و پزشک خانواده استان هستند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: خدمات جمعیت تحت پوشش بهزیستی از ۹ کد خدمت به ۵۹ کد خدمت ارتقا پیدا کرد و و این خدمات مربوط به معلولان بهزیستی مانند گفتار درمانی و کاردرمانی است . از آبان ماه سال گذشته صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج راه اندازی شد و قواعد مربوط این بیماران وزارت بهداشت ابلاغ کرده و بسیاری از هزینه های درمان کاهش می یابد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون ۱۱ هزار نفر بیمار صعب العلاج در استان شناسایی و از این خدمات استفاده می کنند، عنوان کرد: بیشترین هزینه ها مربوط به گروه سرطانی ها و بیشترین بیماران در گروه دیابت و فشار خون است.

اربابی گفت: ۹۰ درصد هزینه درمان زوج های نابارور استان با تعرفه دولتی و یا عمومی غیردولتی با سقف ۵۰ میلیون تومان در سال پرداخت می شود. در شش ماهه نخست سال جاری بیش از ۴۰۰ زوج نابارور خدمات دریافت کردند.

انتهای پیام/۲۵۶/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ارائه خدمات به ۴۰۰ زوج نابارور خراسان جنوبی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.