ضرورت جسارت تحقیق و تفکر در اساتید / زبان شناسی قرآن، زبان کلان طبیعت شناسی است



معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد:

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اظهار کرد: زبان شناسی قرآن، زبان شناسی علوم تجربی نیست، بلکه زبان کلان طبیعت شناسی است، قرآن درباره آفرینش جهان، کلی صحبت می کند و این در حالی است که علم جزئی صحبت می کند، در واقع قرآن (دین) نگاه توحیدی دارد.

باید به سراغ عالمان دینی برویم

وی با تاکید بر اینکه علوم مهندسی در راستای آسایش انسان و علوم انسانی در راستای آرامش انسانی است، تصریح کرد: علوم انسانی با انسان سروکار دارد و لازم است در معرفت دین به سراغ عالمان دینی برویم.

حجت الاسلام و المسلمین خطاب به دانشگاهیان افزود: باید از آخرین دیدگاه علوم دنیا به ویژه علم توحیدی آگاهی و فقط به ترجمه ها توجه نکنید، جسارت تحقیق و تفکر داشته و برای تعالی علم خود تلاش کنید، چرا که تمدن توحیدی موجب پیشرفت بشریت است.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اظهار کرد: شرط لازم برای رسیدن به تمدن نوین این است که میراث گذشتگان خود و دوران تمدن گذشته را به یاد بیاوریم و از خود بپرسیم که ابن سینا ها و ابوریحان ها چه شدند؟ البته فکر کردن به گذشته اگر باعث شود به سوی آینده حرکت کنیم، مطلوب است.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در ضرورت جسارت تحقیق و تفکر در اساتید / زبان شناسی قرآن، زبان کلان طبیعت شناسی است

گفتگو با هوش مصنوعی