انجام روزانه 100 متر ریل‌گذاری قطار شهری مشهد با ریل‌های تولید ملی - تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، کیانوش کیامرز امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: منابع درآمدی به سختی در مدیریت شهری تامین می شود اما با این حال سرعت کار در قطارشهری را کم نکرده ایم، ریل گذاری ۶کیلومتر خط میانی از پایانه امام رضا(ع) آغاز شده است و رکورد ۱۰۰ متر ریل گذاری روزانه کشور را در مشهد زدیم.

وی خاطرنشان کرد: آخر امسال تست گرم این خط را حتما انجام خواهیم داد این به معنای آن است که خط از مبدا به سمت مقصد کامل راه افتاده باشد و این کار بزرگی است که باید صورت گیرد.

کیامرز درخصوص خط ۴ مترو نیز که بیش از ۱۷کیلومتر است افزود: این خط از انتهای مهرمادر شروع می شود؛ اراضی این محدوده در اختیار قطار شهری قرار گرفت و مردم مشهد به راحتی از انتهای مهر مادر می توانند سوار خط۴ شوند و تا انتهای شهرک شهید باهنر از این خط استفاده کنند در طرح جامع مشهد همچنین این خط تصویب شده و قبلا قرار بود فقط تا ابتدای شهید رجایی ادامه داشته باشد اما توانستیم بیش از ۳کیلومتر به آن اضافه کنیم و تا انتهای شهید باهنر ادامه دهیم.

ورود محموله ریل های تولید ملی مترو تا ۲۰ روز آینده

مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد در ادامه و پاسخ به سوال خبرنگاران بیان داشت: روسازی خط گلبهار پیش بینی و انجام شده اما تجهیزات آن باقیمانده است؛ اگر تونل فعلی تمام شود قابلیت این را دارد که تا ۲سال آینده خط گلبهار راه بیفتد اما با روند فعلی چشم انداز سه ساله قابل دستیابی نیست این درحالی است که ۲۴کیلومتر ریل ذوب آهن اکنون در دپو است؛ ریل سخت فقط در اروپا تولید می شود و ذوب آهن به تمام تعهدات خوب عمل کرده و ریل سخت تولید شده توسط این کارخانه، حدود ۲۰ روز دیگر به مشهد منتقل می شود.

کیامرز تاکیدکرد: هر واگن حدود یک میلیون یورو ارزش دارد و با توجه به قیمت زیاد واگن ها، طی سال های گذشته واگن ملی در دست طراحی قرار گرفت اما تاکنون به تولید انبوه نرسیده با وجود اینکه شهر تهران با روزانه حدود ۲ میلیون جابه جایی مسافر، نیاز جدی به واگن دارد اما با این حال باز هم برای این شهر و دیگر شهرها واگن تامین نشده و امیدواریم به زودی برای مشهد و تهران تامین واگن صورت گیرد خط ۳ مترو مشهد تا پایان امسال مورد تست گرم قرار می گیرد.

مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد همچنین درخصوص خط ۳گفت : خط ۳، ۳۰کیلومتر است؛ با پول امروز حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان هزینه دارد؛ تاکنون حدود ۶ هزار میلیارد تومان هزینه کرده ایم و ۲۰ کیلومتر خط تمام شده از شهرک ابوذر تا اول میدان امام علی(ع) در این خط تمام شده بنابراین ما این خط در سه فاز می دانیم فاز اول از ترمینال تا شهدا، فاز دوم از شهدا تا امام علی(ع) و فاز سوم از ترمینال آغاز می شود.

کیامرز تصریح کرد: همانطور که گفتیم آخر امسال تست گرم این خط را انجام می دهیم؛ این به معنای آن است که خط ازمبدا به سمت مقصد کامل راه افتاده باشد و این کار بزرگی است که باید صورت گیرد.

ارزش ۱۸هزار میلیارد تومانی خط ۲ قطارشهری مشهد

وی گفت: در قطارشهری مشهد ۸۴ ایستگاه طراحی کرده ایم؛ خط یک قطار شهری ۲۴ ایستگاه دارد و از کامل ترین خطوط ایران از لحاظ فنی و تجهیزاتی است بنابراین روزانه ۱۵۰ هزار مسافر توسط خط یک جابه جا می شود؛ در طرح ۳۰ساله مترو، طراحی بر ۱۲۰واگن بود اما در آن زمان ۶۰ واگن خریداری شد که این یکی از چالش های خط یک است و حدود ۶۰ واگن در این خط کم داریم.

کیامرز درخصوص خط ۲قطارشهری که ۱۳ایستگاه دارد و روزانه ۱۳۰ هزار مسافر در این خط جابه جا می شوند نیز افزود: این خط قیمتی معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان ارزش دارد که حدود ۲ هزار میلیارد تومان کار این پروژه باقیمانده است.

انتهای پیام/۲۸۲/.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «انجام روزانه 100 متر ریل‌گذاری قطار شهری مشهد با ریل‌های تولید ملی - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.