۲۰ درصد از حوادث ترافیکی تهران مربوط به عابران پیاده است



پیمان صابریان رئیس اورژانس تهران در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به تاثیر اعمال محدودیت های کرونایی در کشور و به ویژه تهران اظهار کرد: نتایج تاثیر اعمال هرگونه محدودیت بین یک ماه تا ۴۰ روز بعد مشخص خواهد و به طور کلی اعمال این محدودیت های کرونایی در تهران باعث شده تا میزان تردد در سطح شهر کاهش پیدا کند و ماموران اورژانس در مدت زمان کم تری بر بالین بیماران و صحنه های حوادث حاضر شوند.

او ادامه داد: در حال حاضر روزانه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تصادف در تهران رخ می دهد که حدود ۲۰ درصد از این حوادث مربوط به تصادف عابربانک پیاده است. امروزه شدت حادثه ها و تصادف در میان عابران پیاده بیشتر است و این موضوع نشان دهنده این است که رانندگان وحتی خود افراد پیاده باید با دقت بیشتری در سطح شهر تردد داشته باشند.

رئیس اورژانس تهران بیان کرد: متاسفانه معابر و خیابان های تهران استاندارد های لازم را نداشته و این معابر ایمن برای عابران پیاده نیست. نقاط پر حادثه خیز به کمک GSI تهیه و در اختیار شهرداری برای رفع نواقص گذاشته شده است.

صابریان گفت: در حال حاضر دو بالگرد هوایی در تهران وجود دارد و با کمک شهرداری پد های بالگرد هوایی خوبی در نقاط مختلف شهر طراحی و ساخته شده است؛ امروزه تهران دارای دو بالگرد است و بر اساس استاندارد های بین المللی باید به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت یک بالگرد باید در آن منطقه باشد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۲۰ درصد از حوادث ترافیکی تهران مربوط به عابران پیاده است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.