شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان مرجع داوری ۱۶ قرارداد تعیین شد



مصوبه دولت، در مورد تعیین شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان مرجع داوری ۱۶ قرارداد تعیین شد

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، مصوبه دولت، در مورد تعیین شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان مرجع داوری در اختلاف های ناشی از اجرا یا تفسیر ۱۶ قرارداد طرح های عمرانی دستگاه های اجرایی با پیمانکاران و مشاوران توسط اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

براساس تصمیم هیئت وزیران در جلسه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ارجاع اختلاف های ناشی از اجرا یا تفسیر قرارداد های مربوط به طرح های عمرانی دستگاه های اجرایی با پیمانکاران و مشاوران برای داوری به شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور با توجه به تعیین شورای مذکور به عنوان مرجع داوری در قرارداد های زیر مجاز است:

۱- شرکت فاطر کوثران جنوب و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در ارتباط با پیمان احداث سالن (۶۰۰۰) نفری کرج.

۲- شرکت نیماساز ماهان و اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان در ارتباط با پیمان های:

الف- احداث سکوی تماشاچیان مجموعه ورزشی زاگرس شهرستان مریوان.

ب- احداث استخر سرپوشیده مجموعه ورزشی شهرستان کامیاران.

۳- شرکت تبرزین صنعت و سازمان قطار شهری اصفهان و حومه در ارتباط با پیمان عملیات اجرایی روسازی تونل و ایستگاه های مسیر حدفاصل ایستگاه سی و سه پل تا انتهای توقفگاه دفاع مقدس.

۴- شرکت سامان بیس و سازمان قطار شهری کرج و حومه در ارتباط با پیمان طرح و ساخت زیرگذر ایستگاه محمدشهر در تقاطع آزادراه تهران – کرجقزوین و زیرپروژه های وابسته به ایستگاه یادشده.

۵- شرکت رهیاب محور نوین و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در ارتباط با پیمان راه دسترسی به معادن سولفات سدیم طبس.

۶- شرکت عمراب و شرکت آب و فاضلاب تهران در ارتباط با پیمان طرح، تهیه و ساخت تصفیه خانه هفتم آب تهران به روش مهندسی، تدارک و ساخت (E.P.C).

۷- شرکت عمراب و شرکت آب منطقه ای تهران در ارتباط با پیمان احداث تصفیه خانه ششم آب تهران.

۸- شرکت شیمبار و شرکت آب منطقه ای مرکزی در ارتباط با پیمان های:

الف- خرید، حمل و باراندازی تجهیزات مکانیکی و الکتریکی و سامانه پایش (سیستم کنترل) مورد نیاز ایستگاه های تلمبه زنی (پمپاژ)، آبگیر و مخزن متعادل کننده طرح انتقال آب از سد مخزنی کمال صالح به منطقه اراک.

ب- تأمین و نصب تجهیزات باقی مانده ایستگاه های تلمبه زنی (پمپاژ) خط انتقال از سد کمال صالح به منطقه اراک.

۹- شرکت فن آوری نوین نیرو و شرکت سهامی آب منطقه ای کرمانشاه در ارتباط با پیمان تهیه و نصب تجهیزات هیدرومکانیکی و الکتریکی سد آناهیتا (کبوتر لانه).

۱۰- شرکت کیاوش سازه گلستان و شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان در ارتباط با پیمان های:

الف- مجتمع آبرسانی تقی آباد.

ب- مجتمع آبرسانی انقلاب شهرستان آزادشهر.

۱۱- شرکت مقدم سازه بیرجند و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند در ارتباط با پیمان اجرای عملیات ابنیه، تأسیسات مکانیکی و برقی بخش (بلوک) زایمان و فوریت های پزشکی (اورژانس) بیمارستان شفای بشرویه.

۱۲- شرکت زمرد بنای قزوین و اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین در ارتباط با پیمان های:

الف- طرح تکمیل مرکز توانبخشی جهان آباد قزوین.

ب- طرح تکمیل عملیات ساختمانی و تأسیسات مجتمع توانبخشی جهان آباد قزوین.

۱۳- شرکت توسعه راه و ابنیه جنوب و اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان در ارتباط با پیمان ادامه احداث کمربندی آران و بیدگل.

۱۴- شرکت آرمان پژمان سنندج و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان در ارتباط با پیمان احداث و تجهیز کانون زبان سنندج.

۱۵- شرکت مهندسین مشاور پردیسان سازه طراحان و شهرداری قم در ارتباط با قرارداد خدمات مشاور کارفرمای خط ای (A) قطار شهری قم.

۱۶- شرکت پاراوان گستر شمال و اداره کل دادگستری استان ایلام در ارتباط با پیمان احداث مجتمع قضایی شماره (۲) ایلام.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان مرجع داوری ۱۶ قرارداد تعیین شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.